Puiuti de Randunici 2008!!(348)
Raspunsuri - Pagina 6
mihatp spune:
fetelor, cred ca ajuta gandurile voastre bune
s-a trezit, e vesel dar... a tusit o data scurt cu senzatie de sufocare, e rece la maini, ma duce cu gandul la cresterea temperaturii ca e bine imbracat si nu e frig in casa. mai stau 5 minute si ii iau temperatura.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade
luny spune:
miha ce a crescut Luca al tau, vad ca te ajuta la fasole, e un scump..vezi cu febra aia, la Mufa era mare cand avea mainile reci.. sunt p-aici daca ai nevoie, noi am avut experiente nasoale rau cu febra acum nici 3 saptamani..
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bubu05 spune:
Mai am doar o felie tort , cine mai doreste cine mai pofteste?? eu cu Vlad ne-am infipt intr-o cutie de rafaello
Zoze, sa stii ca se face suuuuper usor tortul si e nemaipomenit pt. pofticiosii astia mici Vlad e lesinat dupa bebei, o pupaceste mereu pe-asta mica. Cum a pus-o in scoica sub luminitele de la brad, a adormit instant, in harmalaia de-acolo
In poze erau si finutii mei, pe cel mic inca il alapteaza ma-sa, se vede intr-o poza , are 1,4 ani.
Luny, eu ii pun lui Stef, de fapt la amandoi, phisiomer baby, are fasul ala asa misto! bine, ai mei stau super linistiti la de-astea! si nu zic cum sta Stef acum la aspirator, cu BB, nemiscat, nici nu clipeste, nu zice nimic, sta cuminte pana termin eu de scos.
Are niste muci verzi
Le dau in nas cu ophtamesone-N, cu apa de-aia de mare mai intai si ketof seara. Ma gandeam sa le dau niste sinupret, pt. muci astia...aseara am pus si aparatul olinth in priza...uof...
Sunt super pozele, si lui Stef ii place mult telefonul ala FP. Ce catel frumos are Iuli
Miha, cat de dulce e Luca, ce frumos rade el si tot bulanos a ramas
ramo_cata spune:
am pus si eu cateva poze:
http://family.webshots.com/album/576079088FoxXrw
miha ff misto pozele..ce baiat harniuctz ai,ajuta si la bucatarie si la curatenie..
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
zozela spune:
Maama Miha-cata copilu' de frumos aveti si vooi!!
Musai sa te bagi la un BB 2!
Si lasa invinovateala ca nu tine-si Mihai masoara baltile,iasa pe orice vreme..si mai imbracat,si mai dezbracat(mai mult dez) si s-a imbolnavit tocmai atunci cand fusese cuminte,fara balti si frig luat la mufa Hai-fi barbata!! E al naibii de greu sa ai puiul bolnav..dar trece!!eu ma gandesc la mainile mele frante,la copilasii cu capete sparte de catre partenerii de joaca..si-mi trece raul..Hai sa ne pregatim pt.ce ne-asteapta de-aci incolo Hai ca-pruna te facui retine ideea:Sunt alaturi de tine!O sa fie bine!!Sanatate!!
Muful si Andreiul-baieti de baieti!!
Fug la baiet!S-a trezit!
Ela,sufletelului blond!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@
Maia37 spune:
Buna fetele!Am vazut pozici cu piticuti frumosi,verisoare bebeluse si matusici ciufulite de nepotei,catelusi,pisicute si intr-un cuvant:superbe.Am vazut ca ati discutat despre puiuti bolnavi,tuse,mucisori si remedii testate si as vrea sa va cer asa o parere.Deci ce parere aveti despre puiutul meu care acum 2 luni a facut febra doua zile a avut mucisori si tuse expectoranta,seaca,expectoranta,seaca si tot asa.A fost vazut de medicul lui personal si de medicul de familie si amandoi au spus ca nu e cazul de tratament cu antibiotic.Acum 4 zile s-a intetit tusea si nu mai era de doua ori pe zi si la culcare si sculare din somn cum a fosta toata aceasta perioada ,ci de mai multe ori .I-am dat eurespal,aerius si azi a fost vazut de medicul de familie caci celalalt e plecat din tara.Medicul mi-a dat zinnat,erdomed si eurespal chiar daca nu a facut febra.El ca stare e bine se joaca,alearga,tipa dar la mancare e cam mofturos si este asa de ceva timp.In seara asta trebuie sa incep tratam ca-i la 12 ore si am ceva rezerve ca nu a mai luat antibiotic pana acum dar nici asa nu l-as lasa ca ne-am saturat de situatia asta.Voi ati mai patit asa?Tuse indelungata fara febra?Va pup si astept parerea voastra.
ramo_cata spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Maia37 Buna fetele!Am vazut pozici cu piticuti frumosi,verisoare bebeluse si matusici ciufulite de nepotei,catelusi,pisicute si intr-un cuvant:superbe.Am vazut ca ati discutat despre puiuti bolnavi,tuse,mucisori si remedii testate si as vrea sa va cer asa o parere.Deci ce parere aveti despre puiutul meu care acum 2 luni a facut febra doua zile a avut mucisori si tuse expectoranta,seaca,expectoranta,seaca si tot asa.A fost vazut de medicul lui personal si de medicul de familie si amandoi au spus ca nu e cazul de tratament cu antibiotic.Acum 4 zile s-a intetit tusea si nu mai era de doua ori pe zi si la culcare si sculare din somn cum a fosta toata aceasta perioada ,ci de mai multe ori .I-am dat eurespal,aerius si azi a fost vazut de medicul de familie caci celalalt e plecat din tara.Medicul mi-a dat zinnat,erdomed si eurespal chiar daca nu a facut febra.El ca stare e bine se joaca,alearga,tipa dar la mancare e cam mofturos si este asa de ceva timp.In seara asta trebuie sa incep tratam ca-i la 12 ore si am ceva rezerve ca nu a mai luat antibiotic pana acum dar nici asa nu l-as lasa ca ne-am saturat de situatia asta.Voi ati mai patit asa?Tuse indelungata fara febra?Va pup si astept parerea voastra. Mihaela, mamica Andreei (5.09.1994)si a lui Vlad Constantin (29.02.2008) http://photobucket.com/maia38 |
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
bubu05 spune:
Maia, exact asta are si Vlad de aproape 1 luna jumate N-a facut niciodata febra, doar tuseste si are muci...el a luat numeroase tratamente, de cate 7 zile, apoi altul si nimic...nici o ameliorare...a facut aerosoli cu ventolin, cu flixotide, cu adrenalina...a luat Tusend, Sinecod...pe rand, nu toate odata La el cred ca problema sunt mucii si din cauza lor tuseste, pt. ca mai mult dimineata cand se trezeste si cand plange sau alearga si transpira/oboseste. A luat ketof seara cred ca in continuu plus numeroase pastile de imunitate...nu stiu si nu mai stiu! l-a plamani e ok, a facut test de respratie...dupa anul nou il duc iar la Stanciu...
Nicoleta spune:
Luny, am vazut si pozele voastre, ce mai harmalaie! Frumoase sunt sarbatorile! Asa.i? Zici de alergie. Parca Liana i-a facut o data analizele lui Theo, poate iti spune si tie ce si cum. Ca daca e alergie si nimic din ce ati facut nu il ajuta, trebuie sa fie altceva... nu stiu cat va convine sa mergeti la ghici, daca zici ca e asa suparator.
Am vazut si pozele lui Ramo, regasirea cu surorile, Andru fericit si gesticuland de zor...! Super!
Bubule, ce de copii! Si ce tooort! Poate ma bag si eu la unul, daca promiti tu ca usor, nu asa, falsa modestie...
Tot povesteati de brad... si radeam in sinea mea: oare ce copii ar iesi din combinatia Zana-Mufa? (ca amandoi sunt atomici, nu de alta )
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
Nicoleta spune:
Miha, ai un baiet ma, sa-ti traiasca! Frumos foc!! Si da, fa tu o fetita, sa ma razbuni si pe mine... ca peste 2 ani si nustiucate luni cine stie cum mai sunt si eu... si poate nici nu iese fata! Frumos copil ai facut!
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei