Puiuti de Randunici 2008!!(348)
Raspunsuri - Pagina 21
zozela spune:
Mi-ati spart timpanele!Fac capitol!
Ela,
sufletelului blond!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@
zozela spune:
Ela,
sufletelului blond!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@
bitza037 spune:
bon jour!!!!![]()

hai ca aseara am citit si am vazut toate pozicile/filmuletele dar iar am baut un whisky cu gheata ,am mancat si am incercat sa ma uit si eu la Avatar...dar pana la urma s-a uitat el la mine

....DOamne ce boierie pe mine...nu-mi vine sa cred!!!!
multumesc de urari Irina tiza mea
,Kya,Luny,Bubu
,Mimo merci mult de urare ...sa te auda Dumnezeu,asa savoi fie!!!!...cum zici tu....

..si voi sa aveti anul care vine plin de bucurii si impliniri, si bineinteles toate randunicile pe care le 

...am vazut si montajul tau ,si voi aveti un bradutz superb....pupici pentru Teo si Dudell...
...am vazut bradutz superb, harmalaie, cadouri la familia Bubulinilor..LMA pentru Stef!!!
...si pozele cu Luny,Uli,Muffi si catelul, cadourile
..si bradutul fain de la Baia Mare, si pe maia si luca la zapada..
...multumim de urari Miha...sigur ca ne distarm si pentru voi...de fapt ne gandim la voi
l-am vazut mosulica de Ramo....exact ca si |Mimo m-am gandit ca seamana perfect Andru cu sora nemtoiaca,si fantana arteziana si omuletul de zapada din Craiova
...
...si Craciunul americanilor
...Craciunitza TEo de Liana superba si carnatii
....si pe Sanzi cu masinutza....si eu am vrut sa-i iau Antoniei si-mi pare rau c anu am luat, dar cred ca-i iau de ziua ei de Sf. Anton pe 17 ian....ai luat-o de la Real????sau o confund eu??....si montajul lui Cami

Mihutza
ai toata aprecierea mea pentru plugusor

Kya, nu te mai stresa, nu i invatat pana acum ca Sanzi este sora Antoniei???exact asa face si ea.....poate nu asa rau ca inainte dar tot baga in gura...
...ieri la
am luat pentru Rev.si mi-am cumparat si eu o bluzita si o fusta faine si lui bitu un pulovar care are guler din camasa.....aaa si eu un sutien si bikini cilcam cu negru
Bubule noi de Rev. o sa avem in menu:scoici,creveti
,surimi,branzeturi frantzuzesti cu fructe, stuguri, litchi(asa scrie pe bon,cred in engleza se scrie altfel cred ca lycee-sunt frcutele alea mici rosii si tepoase)...am mai luat carne de iepure(eu nu mananc),cotlete de berbecutz,...dulce am luat o tarta cu capsuni si o tarta profiterol, arata demential amandoua....
acum ne pregatim sa plecam la plimbare......cand ma intorc daca nu sunt obosita as vrea sa pun si eu cateva poze cu buburuza de Craciun
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze