Puiuti de Randunici 2008!!(348)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Apoi dragele babei, revin la 2009-2010 ca ideea nu-mi da pace
E vremea bilanturilor si pe mine ma umple de emotie mereu perioada asta ....Ma gandeam asa, ca din 42 de ani, eu STIU doar 3 (TREI) in care mi s-au indeplinit toate dorintele si in care am fost cu adevarat fericita, implinita, multumita :1986, 1993, 2008 ! Deci se poate, exista si ani perfecti! Jalea ma cuprinde numai cand socotesc cat la suta au fost perfecti : 3 din 42 , mai putin de 10% Poate din cauza asta m-am obisnuit sa-i raportez pe ceilalti , nu la visele mele ci la temerile mele....asadar daca ma gandesc cati au fost mai buni decat cel mai rau ptiu-ptiu , calculele imi ies muuult mai bine: 99%
Dar daca socotesc asa, totul devine banal! Adio vise indraznete, adio fluturi in stomac, adio realizari marete ....
Asadar mai am o speranta!Refacem calculele: numai 3 ani perfecti din 42 inseamna ca mai dreptul la inca o data pe atati (39) ANI PERFECTI ca sa fie balanta echilibrata
Ce vreau de la 2010? Sanatate, sa pierd vreo 20 de kile (ofranda mea acestui an ) si fie ca Dumnezeu sa-mi lumineze mintea sa-mi gasesc calea cea dreapta ca-s cam ratacita deocamdata! As vrea ca Mimu sa se maturizeze , ca Teo sa fie sanatoasa si sa-si gaseasca marea iubire (Fat Frumos de Teo, arata-te !) , Dudelle sa creasca sanatos si sa-si pastreze in fiecare minut zambetul lui fericit ! Asta as vrea, da Doamne!
Era sa uit Tine-i Doamne si pe toti "batranii" neamului sanatosi si pe picioarele lor si-n 2010 ca eu si Mimu suntem singuri la parinti , matusi, unchi, etc si suntem ocupati ,da? Se audee?
Ce mi-a adus 2009? A fost un an bun, multumesc Am avut sanatate, vacante frumoase,criza economica ne-a ocolit si cred ca, cadoul meu a fost Mari Sa traiasca, sa fie sanatoasa si sa ne mai ajute si la anul ca uite, Dudellul e in parc si eu fabulez aici in voie!
Voua va doresc tot binele din lume, sa vi se indeplineasca toate dorintele si cele vorbite si cele gandite, sa fiti sanatoase si voi si familiile voastre, sa gasiti , sa aveti curaj sau curaj sau curaj celor care pleaca departe , sa mai dati cate un semn de viata chiar daca multe veti incepe serviciul anul acesta , ce mai tura vura

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Mihutza, un miliar de pupici si de imbratisari!
esti absolut fenomenala, are Andra cu cine semana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

mihutzule , "you made my day!"...eram cu dosul in sus si tu ai reusit sa-l pui la locul lui, jos

so, 2009 - pt mine a fost un an foarte ciudatel...provocator datorita deciziilor si schimbarilor profesionale la care m-am auto-expus, un an al curajului datorita deciziilor pe care a trebuit sa le iau, un an in care am descoperit ca am curaj si ca-mi place libertatea...
un an urat dpdv al incercarilor referitoare la sanatatea familiei mele, am trecut prin episoade urate si grele, dar multumesc lui Dumnezeu, au trecut toate cu bine!
un an in care am mai crescut putin, in care am acumulat si bucurii, dar si tristeti si dezamagiri...inca nu-mi dau seama in ce parte inclina balanta, insa, cum am incetat sa mai privesc in trecut si sa traiesc in prezent, ii multumesc lui Dumnezeu pentru ce am acum!

2010 - normal, sper cava fi un an mai bun, din toate punctele de vedere. imi doresc cel mai mult sa avem sanatate, armonie, pace, sa uit de zbucium si neliniste, sa imi vad visul cu ochii, sa imi mearga afacerea, sa pot spune gata cu datoriile,in sfarsit sunt pe picioarele mele. imi doresc sa regasesc armonia cu o parte a familiei, sa se astearna linistea si pacea si mama sa zambeasca iar.
imi doresc ca sotul meu sa aiba in continuare rabdarea si zen-ul din ultima vreme si sa inteleaga ce presupune noua mea viata profesionala (sunt tare fericita acum, ca a acceptat pana la urma si a inteles calea pe care am ales-o si ca m-a sprijinit. era tare greu sa-l vad ca nu e impacat cu ideea, insa ultimile luni s-a implicat mult si ma simt minunat cand vad sclipirea in ochii lui)...
si imi mai doresc sa redevin buna, am avut destule momente in care am fost rautacioasa si regret...nu vreau sa ma mai afecteze nimicurile si prostiile care oricum nu au nicio valoare.
si...imi mai doresc sa gasesc curajul de a lua decizia de schimbare a ... locatiei. ma bantuie gandul, insa curajul e mic si plapand...
aaaaa si imi mai doresc sa imi vina mai repede ideea aia mareata pe care o tot caut de ceva timp! aia care sa ma faca sa zic :"eiiii, asta era!!!"

scuze daca am fost haotica, insa (alex adica)

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

fetelor, am un mesaj de la clau, este tristuta nitel, a citit tot, i-a placut tare mult plugusorul,insa Rebe e putin racita si o ingrijoreaza suficient cat sa nu mai plece de Revelion si nici putere de scris nu are momentan...va pupa pe toate!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!
mda mi-am dat seama de clau ca e un pic tristuta(am scris cateva randuri pe mess.. sa-i treaca si multa sanatate beccai ....

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Doamneeee fereste E dementiala Andra ! Mihuta pt plugusor, cata rabdare ai Sfinte Sisoie , tie-ti trebuie statuie

Mergi la inceput

Hai ca dadu Domnu' si-l vazui si pe Andru, ca se schimba capitolul si iar il pierdeam Deh, printre atatea vise si emotii
Deci Ramonika draga, copilul tau seamana cu sora ta nemtoaica da? M-am lamurit acum al cui e Si care e Stefan acolo, sa-ti traiasca! Mi-a placut sfatul barbatilor , rau le-o fi fost lor acolo?
Si vezi ca exista un programel pentru "scos" ochii rosii , intelegi tu ce vreau eu sa zic Ia goagaleste tu nitel ca sa vedem si noi frumusete de ochi albastri la copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

mihu ... nu duceti lipsa de talente artistice in familie, a avut andruta de unde lua gene ... am vazut filmuletele...e...
clau ... sanatate rebeccutei, sa intrati veseli si sanatosi in noul an!
sper ca si berbecutul luca e mai bine, fara febra
simoooo ... esti cuminte? in patut? te simti mai bine? sa stii ca te vaaaad

despre anul ce a trecut si cel ce vine.... mai bine nu zic nimic , ca as povesti mai ceva ca ion creanga ... spun doar atat: multumesc lui Dumnezeu ca asa cum a facut intotdeauna, ne-a ajutat sa trecem cu bine peste toate si ... sa aiba grija de noi si de aici inainte ...

cam atat...deocamdata....nu sunt in dispozitie de...nimic...... trece el si "nimicul" asta

"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa incat nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

hai ca termin eu capitolul cu vesti bune...

Luca nu mai are febra, adica nu a vea de dimineata si din moment ce nu mai am vesti de acasa zic ca e semn bun. Doamne ajuta!

am gasit si motocicleta (ca pe cealalta am vandut-o), ca ma innebunea al meu cu cautatul. asta e buna si pentru mine, desi e mai puternica, e usurica. el si-a lua una pe masura peste cativa ani cand o sa terminam lucru la casa.

mihutza esti supermeseriasa. m-am ascuns dupa monitor sa nu ma vada colegii .

clau, fruntea sus, hai ca trece repede si vine iar soarele.

e o perioada sensibila, vrei nu vrei, acum iti faci bilantul, si chiar daca a fost un an bun, tot esti nostalgic. o simt si pe mine, si la cei din jur. va pe toate cu drag si cu ajutorul lui DD ne va astepta un an si mai bun. sanatate sa fie, ca in rest toate, dar absolut toate, suntem femei puternice, cu resurse si cu familii minunate chiar daca nu perfecte (exista asa ceva), iar puiutii sunt exceptionali.

va cu drag mare, scurt, ca v-ati prins ca sunt la serviciu

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

liana... nu astepta nimicul sa treaca... ca el nu exista

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihatp

liana... nu astepta nimicul sa treaca... ca el nu exista

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

....uite ce-i fac lu' nimicu : ... apoi il prind si ...
si acu sa te si pe tine nitel la cap : ma bucur tare de vestea buna ca luca nu mai are febra, daaaaaaar fa-mi hatarul si nu-i intrerupe antitermicele ... mai picureaza-l in gurita si cu niste vitamina C ... gata, ssshhhht, nu te mai "bat"

unde o fi oare zozelina? a vazut carnatii mei si a plecat sa "doboare" rezervele de carnuri din craiova cred, sa faca si ea carnati .... si nici aliceeeeel n-a aparut, desi i-am dat site cu mos craciun frantuzit si nici prima nu mai cer .... fana mea de la ploiesti nu mai aparu nici ea...ia s-o pup nitel , sa vedem, apare ? cuscra e enervant de din lumea buna , shopinguieste fara oprire ... as mai enumera eu, dar ne rujam, ne aranjam si iesim ca oamenii la cumparaturi de revelion: niste lapte praf, chilotei, iaurtele ...

"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa incat nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."

Mergi la inceput