Puiuti de Randunici 2008!!(348)
Raspunsuri - Pagina 18
Nicoleta spune:
Neata si de la mine!
Tuchi, fireste, la provocareraspunde cine vrea. Imi amintesc de anul trecut, ca ne intreceam sa povestim
. Iti doresc sa ai un 2010 plin de roadele actiunilor din 2009. Si sa fii fericita!
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
Kya spune:
La noi acum la mare "pronuntare" este CACA - care inseamna COCOS
Astept cu mare interes sa se tranforme caca in cacash macar.
Cateodata mai inseamna si kk - o intreb daca a facut si se bate cu mana pe fund, de zici ca-i dansatoare la bara 
Aaa, si mirificului Gummy Bear ii zice POPO

Si am ajuns si la o dilema: Are o carte cu animale (un pic cam ciudat alcatuita pentru ca are si rata si ratoi, si gasca si gascan... nici macar eu nu stiu bine sa le deosebesc
). Rata este pozata pe lac - si copilul imi arata cu degetul si zice APA. Buuuun! Insa gasca e pozata pe iarba, si cum animalele seamana foarte bine, intrebarea din mintea copilului este "unde e apa?" Complicat rau frate cu explicatiile astea... 
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
Kya spune:
In 2010? Sper sa se mai aseze lucrurile, sa ma adun, si sa reusesc sa mai unesc niste piese de puzzle din viata mea, ca acum prea e haos, cu toate imprastiate in 4 directii...
Anul trecut oare povesteam si eu? Nu mai tin minte, ma duc sa scormonesc prin arhiva.
Raluca mamica de
Sanziana
Kya spune:
Tot citind pe la capitolul cu exact un an in urma, am dat de Pucca! N-a mai trecut de asaaaaa de mult timp pe la noi...Ce-i mami cu tine, mai da un semn de viata pe aici! 
Si nici Vio n-a mai scris de mult, nici Adriuta dar vad ca voi ati ramas insensibile si la strigarile celorlalte fete
nu ne mai iubiti... 
EDIT: daca tot vorbesc de una singura, spuneti-mi si mie va rog, copii vostri mai baga in gura tot ce prind? Ca Sanziana ma dispera!!! Cat Dumnezeu mai dureaza perioada asta?!?
Raluca mamica de
Sanziana
mimonix spune:
Neata
Si Dudu mai baga in gura una alta, dar e mult mai potolit la capitolul asta decat era sa spunem, acum cateva luni. Vad ca nimeni nu stie ce-i TATOA
, va spun eu dar nu va mai dau premii: TRACTOR 
Nicoleta, ce tema
Ma gandesc cum sa scurtez ce am de spus ca altfel nu termin pana-n anul nou
Tuchi, cam trista.Tot trista. Nu-mi place ![]()
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
Kya spune:
Inca 2 intrebari pt dna doctor diabetolog 
1. Glicemia marita este ereditara?
2. Nivelul glicemiei depinde de varsta?
Raluca mamica de
Sanziana
sovietica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix Ia priviti si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a174df00610b0ff3f5a677" target="_blank">harmalaia noastra ! ![]() ![]() Simona,mamica de Teo (16 ani) si Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea ![]() |

ce brazi, ce decoruri frumoase! Vad ca Dudelul n-are nici un stres cu Mosu, e cel mai cool!Si am mai vazut craciunei frumoosi de cami

si cam asta am apucat eu sa vad
Simo,

tin-te tare mami, trebuie sa iasa bine! lasa butoiul, sparge-l! uitete in ochii frumosi ai copiilor si regaseste-ti optimismul 
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
mimonix spune:
Uite ce zic eu despre dorinte, vise , sperante, planuri de viitor...tot nu stiu ce sa zic
Revin....
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
mihutza11 spune:
neatza!
bun.. daca tot vorbiti de cuvinte.. ia ascultati la fata mea:
pudding 
ca sa nu mai spun ca mai facusem un filmulet inainte de asta, dar in loc sa zic corect m-am luat si eu dupa ea
..
si un Indianotech - imi pare rau ca nu a cantat mai mult.. mai ales cand incepe melodia imediat percuteaza "liii liiii"
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
luny spune:
neatza!
au plecat baietii afara, la Circ, la ma-sa mare de acolo, normal
..treaba lor, eu scri rpd si telegrafic
, vreau sa profit de timpul singura acasa sa 
, apoi
, si poate apuc sa-mi fac si unghiile, dar doar poateeeee..![]()
kya Mufa linge de-a dreptul, cu toata limba
, cam tot ce prinde, zici ca-s acadele toate
, si baga si in gura, si8 asa o tine de o gramada de luni, m-am resemnat..
despre rezolutiile ptr anul viitor, ca si Raluca, am niste piese de puzzle imprastiate in toate directiile, si nu reusesc deloc sa le pun la locul lor,eu zic doar ca sper sa fie un an mai bun si mai linistit ca asta(care a fost greu, uratel pe alocuri si mi-a cam rascolit spiritul si sufletul
), concret am planuri marete, poate irealizabile, nu spun ca mi-e sa nu cobesc iar, cum mi se intampla...doar p-ALEA MAI MICI SI TEORETIC, MAI RELIZABILE: sa pun mana pe volanul ala si sa merg si eu singura cu magaoaia de masina
, sa slabesc cat trebuie, si sa ma bucur de sot si Muficios
...in rest, Doamne ajuta, poate merit si eu nitel ajutor divin pentru restul, alea dureroase
..ca altfel, nu sunt sanse prea multe..
fug la trebi
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!