Puiuti de Randunici 2008!!(348)
Raspunsuri - Pagina 17
Nicoleta spune:
Nu stiu cum se face,dar cum lipsesc si eu putin, va apuca o imbaritaaaa!Am vazut si pozele cu Andra care pare foarte delicata(desi stiu ca ese grasunica), si pe cele cu Zana, cu lochita dlaguta, si pe Thea scumpica, pe cele cu Mimo le-am ratat. Te rog, Mimo, da-mi un link!
Apropo de vorbe... Matei daca vrea ceva zice un cuvant ciudat cand vrea ceva, (dicada)... eram la medic si s-a amuzat teribil (vroia stetoscopul).
Mimo, nu avem ma multi bani de cheltuit,dar carucior era musai, masuta la fel... si am vazut si noi celebrul SCS... brrr, ce aglomerat, pliiiin de toate natiile... Au intrat alocatiile copiilor pe 3 luni si na, aici sunt multi bani! Si o veste buna, este foarte probabil sa pot lua din Au indemnizatia, care este mai mare decat ce primeam eu in Ro si... se da pana implineste copilul 30!!! de luni!! Asta chiar arfi frumos, mai am nevoie de cateva acte (nu aveti pile careva in Bv la Prefectura??).
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
ramo_cata spune:
luny sa-ti fie de bine rasfatul
mimoiote colea:
http://family.webshots.com/album/576086169LWhKsL
http://family.webshots.com/album/576079088FoxXrw
nico sa stapaniti sanatosi cumparaturile
cand am fost la nasi de sf stefan ,am intrat cu andru putin prin bucatarie sa-l cautam pe ta'su ,cand sa puna piciorul pe gresie biatul meu imi cere"paputa"..m-a lasat masca,stie ca nu are voie pe gresie fara papuci..nasea mea se uita mirata si nu intelegea ce vrea,i-am zis ca paputa inseamna papuci..iote ca nu am plecat cu papucii in traista asa ca a facut stanga imprejur la ma'sa in brate....cuvintele stalcite
avem si noi cu gramada,numai el stie ce inseamna...dar ne intelegem...daca nu inteleg ce vrea trage de mine si imi arata cu deshtul si ma prind repede![]()
acu' va pupacesc pe toati ,ma duc sa-mi intind oasili ca ma cam doare spatili si imi e cam rautz...
aceala apasata si noapte buna...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
Nicoleta spune:
Randunicilor dragutelor, ia sa stam colea la gura sobei si sa ne amintim cum a fost anul 2009 pentru fiecare... si sa ne destainuim gandul ascuns - ce ne dorim de la 2010.
si a lui Matei 
Nicoleta spune:
Anul 2009 la noi a fost alambicat, cu multe schimbari, cu multe framantari si decizii de luat. Dar acum, aproape de final, se pare ca deciziile luate sunt cele bune, suntem aici, incercam marea cu degetul... Ma bucur ca mutarea ne-a reusit, ca Stefan s-a acomodat cu scoala si invata voios limba, ca suntem sanatosi (cu exceptiile normale si date si de conjunctura). Inca am un suflet un regret, voi il stiti... as fi vrut sa alaptez mai mult. Insa acum sunt linistita si in privinta asta, fiindca nu este dupa cum vrea omul... iar euam facut tot ce omeneste am putut.
Pentru anul 2010... imi doresc sanatate, intelegere, iubire. Sa fie macar la fel de bun ca anul care mai are putin si se duce si el...
si a lui Matei 
Nicoleta spune:
A, si imi mai doresc pentru mine: sa am mai mult curaj (sa reusesc sa conduc!!) si sa ma ocup mai mult de mine. ![]()
si a lui Matei 
Nicoleta spune:
Mimo, am gasit linkul, arati foarte bine in toate pozele, iti priesc sarbatorile de iarna, e clar! Nu mai zic de Dudel, ce flacaias mandru s-a facut! Si Teo, ce prinsa era in toata agitatia! Ai doi copii, sa-ti traiasca!!
si a lui Matei 
Nicoleta spune:
Miha, sanatate multa lui Luca, sa treaca repede! Si sa nu mai faca febra!
si a lui Matei 
tuchita spune:
Buna dimineata!
Cafea aromata pentru toata lumea!

Si-un ceiut caldut pentru cine are nevoie!
Seb nu a plans deloc, ba chira a continuat sa se dea cu capul de podea sa-mi arate cum a facut el poc si boc!
patul nu s-a rasturnat desi nu e ancorat!
Si are fermoar pe o parte, pe care acum vreo 2 luni invatase sa-l deschida impingandu-se in plasa aceea, insa acum e mult mai interesant sa sara.
Cica nu mai e gheu!
Asa ca incep invatul in patul mare.....de aceea era canapeaua intinsa.
tuchita spune:
Nicoleta, mare provocare ai lansat!
Pentru mine, anul 2009 a fost anul marilor schimbari.
Si cred ca in 2010 voi culege roadele si voi fi fericita!
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tuchita Buna seara! fetelor....fiti pregatite! Catalina, mami de si ![]() |
Aoleu, mi-e rau! Asa face Sanziana pe gardurile din parc
Pai Cata acum gata, nu mai aveti viata linistita cu el. Daca a escaladat si bastionul asta... e voinic mare!

Raluca mamica de
Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here!