FIV la Cluj 31
Raspunsuri - Pagina 18
anamy spune:
cris25
imi pare sincer rau pt nereusita,dar eu zic sa nu te lasi,sa mergi mai departe pt ca intr-o buna zi sigur vei reusi!!
bytzi
ce sa fac fata scumpa,uite stau si ma gandesc ce sa fac mai departe,sincer nereusita lui cris25 m-a pus pe ganduri,stiu ca din primavara vor primi la cluj ceva culturi noi,poate atunci ma voi apuca si eu de fiv.tu ce mai faci?
restul fetelor

georgetani spune:
Anamy despre ce culturi vorbeai? ca si pe mine ma batea gandul sa mai incerc la cluj dupa paste dar tot asa ma dezamagit nereusita lui Cris si... nu stiu ce sa fac sa ma reorientez sa fac tot la Cluj....
caci din punct de vedere financiar...Clujul e cel mai avantajos pt mine
Daca ai ceva informatii ,te rog frumos as vrea sa aflu si eu, daca se poate
![]()

medut spune:
Georgi asa pare. Hai sa vedem ce ne zice Anamy. Am si eu o prietena dr ginecolog si am sa o intreb si pe ea fiindca colaboreaza cu Micu
Cris_25 spune:
Hihi ... si eu vreau sa stiu de culturile noi
Eu chiar m-am atasat tare de Sucel... mi drag si am mare incredere in el ... Tot la Cluj ash incerca si eu... e mai ieftin si mult mai comod ... Ma gandesc la patania mea cu hiperstimularea asta urata ... daca faceam fiv-ul undeva mai departe ... cum ajungeam pana acolo? Ca si drumul pana la Cluj (85 km) mi s-a parut interminabil ...
Asha ca ... anamy ... spune-ne ce stii ... Poate ne gravidim in gashca ... intr-o cultura de asta miraculoasa

brunadria spune:
imi place ca v ati scos nasucul la vedere![]()
organizarea si pe baricade!!
anul asta o sa ne implinim visul
si week end placut..
bytzi spune:
Anamy,abia astept sa te vad pe baricade
tin pumnii oricind ar fi aceasta incercarea,oricum te urmaresc![]()
Eu in curind voi face o noua incercare,la CM urmator sau la cel din april ,vedem cum ne incadram si daca va fi totul ok.
Pup mult
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi