FIV la Cluj 31
Raspunsuri - Pagina 16
Lilicica spune:
O Cris.... ce rau imi pare, chiar te asteptam cu o veste buna.
Te rog sa fii puternica, viata merge mai departe..... cu un asa partener deosebit alaturi de tine cu siguranta vei reusi.
Dupa cum spunea si Kry.... personalul de la Gine1... este deosebit, dar se pare ca in laborator au ceva probleme... care se pare ca nu le pot depasi....
.
evanescence spune:
in primul rand bine v-am gasit fetelor 
cris-25 imi pare rau de rezultat
capul sus si cu D-zeu inainte.
As dori de la voi cateva informatii,am citit pe prima pagina ca FIV costa 850 Euro,un pret care ma incanta si pe mine...as vrea sa stiu cam la ce pret ajunge costul stimularii clasice,adica cat mai simpla...eu neavand probleme cu ovulatia ci sotul are OATS severa
sa stiu cam la ce pret final se ajunge,nu stiu cam cate injectii se fac la fiv ca nu am facut decat 2 IA.Asa aproximativ...si daca la medic se mai da ceva suplimentar,adica stiti voi ce vreau sa zic,sau e fix 850 euro?
Am fost si la Tm la stat si acolo a trebuit sa cotizez pt IA pe langa pretul oficial,de aceea intreb,am fost si la Polisano Sibiu si acolo sunt cu totul alte conditii si nu se da spaga ca la stat.
Va multumesc si va doresc succes 
"Sa nu uitam sa ne bucuram de Viata"
Cris_25 spune:
FIV-ul e 800 euro, nu 850 ... am corectat acuma ... Tratamentul chiar difera mult de la pacienta la pacienta ... Eu am folosit de exemplu doar 19 fiole de Menopur ... dar era o fata care a facut ET in aceeasi zi cu mine ... si ea consumase 52 fiole de GonalF ... deci tratamentul ar putea fi undeva intre 2000 Ron si 6000 Ron. Sper ca nu vorbesc prostii ... In ceea ce priveste costurile extra... ca in orice clinica de stat, poti da in plus daca vrei ... sau poti sa nu dai ... Oricum se vor purta la fel de frumos cu tine ... Eu chiar am fost multumita de tratamentul primit, chiar daca am asteptat uneori la consultatii. Imi pare doar rau ca nu am obtinut ceea ce-mi doream 
georgetani spune:
Cris 

sunteti o pereche prea frumoasa si cu siguranta DD va va implini visul dar cand crede el de cuviinta nu cand vrem noi, asa ca mergem mai departe 
multa putere sa treci peste acest moment greu, sanatate si va veni si randul nostru cu siguranta.
medut spune:
Cris imi pare tare rau. Cuvintele sunt de prisos....Din nefericire cam toate de aici stim prin ce treci.
brunadria spune:
crisule imi pare tare rau..
nu ti pierde speranta , data viitoare cu siguranta va fi bine..
medut spune:
Evanesce eu mi-am facut un FIV la Sibiu. Acolo nu platesti nimic pana la punctie. Tot asa nu merge cu bagatul in buzunar. Insa ceea ce mi-a placut enorm la Dr, e ca nu ma lasa sa imi cumpar injectii mai multe decit trebuia pana la urmatorul consult. Iti spune, luati numai 3 ca sunt scumpe si daca se intampla ceva nu vi le ia nimeni inapoi. Are tot timpul grija sa nu arunci cu banii.
Primul FIV la Cluj pe mine m-a costat enorm medicamentele. 55 de milioane. La Sibiu toate m-au costat 2800 ron. Stii vorba aia " recuperezi pe o parte dai pe alta". Intr-adevar personalul la Cluj e super, dar d.p.d.v medical cei de la Sibiu m-au verificat mult mai bine. Partea negativa la Sibiu e ca stai si astepti destul de mult. Dr. meu e Chicea.
La Cluj existe intr-adevar o problema, zic eu. Extrage multe oua si la sfarsit ramai cu 3.....A nu se intelege gresit, eu imi dau cu parerea in calitate de necunoscator.
Dar avem exemple care au reusit si cu un out, asa ca totul e o loterie
Acum fiecare alege in functie de buget, de feedback-urile care le primeste.
mara72 spune:
cris
ce nu ne doboara ne face mai puternici asa ca sterge-ti lacrimile, capul sus si mergi mai departe.Tu esti o invingatoare si pina la urma vei reusi
evanescence pe mine m-a costat medicatia la cluj in jur de 6.000 lei ( asta anul trecut in primavara ). Mi-am cumparat din start 40 de fiole de menopur plus doua cutii de diphelerine. E adevarat ca procedura in sine e doar 800 de euro dar pretul la medicamente si mai ales cantitatea lor iti cam da peste cap bugetul. Si eu sunt de acord cu kry si cu medut, ceva nu e chiar in regula in laborator , din multe ovocite se obtin putini embrioni dar, chiar sin in conditiile astea sunt fete care au reusit
medut
esti bine?
medut spune:
mara sunt destul de bine. Ultima suta de metri, saptamana viitoare ma mut in Cluj si gandul ca vin inapoi intr-un oras mai civilizat un pic ma umple de bucurie. Fara suparare pentru fetele de aici , dar eu nu m-am putut acomoda cu Bucurestiul.
Incerc sa iau partea pozitiva a lucrurilor, pentru ca daca nu simt ca innebunesc. Mi-e foarte greu in unele momente, dar merg mai departe. Si mai ales ca despartirea a venit ca din cer, fara sa existe un fond nervos sau certuri. Am mai invatat un lucru, relatiile fara cearta care par perfecte cum a fost a mea sunt de fapt cele mai periculoase. Totul era perfect si dintr-o data......
Dar eu sunt facuta sa traiesc in doi si sa iubesc.
Si sa iti mai spun ceva????? Am o gramada de pretendenti....

![]()
![]()
![]()
Asa ca sa nu va speriati daca revin cit de curand cu vesti....Vreau o familie, vreau copii, si nu am sa stau sa pierd vremea plangand. L-am iubit foarte mult pe fostul, s-a terminat , acum alt barbat va beneficia de iubirea mea.
Ha,ha sunt ca in filmul acela "Specii" in care cauta femeia disperata barbati sa se inmulteasca.....

Fac haz de necaz, sper ca v-ati dat seama
Subiect un pic of topic, dar sper sa nu deranjeze pe nimeni....
medut spune:
Dar oricum barbat ca a lui Cris mai rar.
Oare nu are vreun frate?
Cris draga mea, nu ne lasi sa iti clonam sotul?
Sa nu te superi ca glumesc, dar imi pusca capul de atatea suferinti....