FIV la Cluj 31
Raspunsuri - Pagina 14
Cris_25 spune:
Nu e pala...nu e nimic... doar liniuta de control Oare o sa vad si eu vreodata 2 liniute?
Beta din ce zi se poate face, nu stiti?
brunadria spune:
crisule poti face beta din z10 incepand...
lasa tu pipi test , nu se pozitiveaza asa repede...
hai fi curajoasa pana la capat ! trebuie sa reusesti..
medut
georgetani spune:
Crisule vad ca nu esti cumintica...te intelegem ,ca si noi am trecut prin astfel de momente, dar vorba lui Bruni poti face beta care este mult mai sigura, eu presimt ca va fi bine
Bruni am inteles ca ai cam avut ceva probleme la histero? draga de tine, lasa ca ce incepe cu greu se termina cu bine
brunadria spune:
georgicule a trecut si sunt foarte bine acuma , asta e important...
abia astept sa dau starul , mi e dor de injectat...
luni iau injectiile...bine a fi si la vara cald..
pup gasca
Cris_25 spune:
Sunt aproape sigura ca nu sunt Nu am simptome deloc ... nu simt nimic ... Mi-e si teama sa merg sa fac beta E aiurea
moshulik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cris_25 Sunt aproape sigura ca nu sunt Nu am simptome deloc ... nu simt nimic ... Mi-e si teama sa merg sa fac beta E aiurea |
Of, Crisule, nu te mai chinui singurica!
asteapta Beta!
surprizele pot aparea oricand!
stii doar ca la FIV se pozitiveaza mai greu testul de urina!
Moshulik +4
Marcelle spune:
Buna seara
Sunt fericita MAMICA ca unei scumpete de fetite care isi doreste o surioara tare mult.
De apropare 4 ani incercam si nimic.
Pe ea am obtinut-o dupa o IA nereusita, dar in urmatoarea luna am raas natural. explicatiile de erau ca eram sub influenta tratamentului.
Acum am fost in aceasta luna in Debrecen la Clinica Kalli la dr Tantor si am fost dezamagiti cumplit de tot.
Ne-a recomandat din start FIV, ne-a spus ca daca analizele vor fi bune el ne recomanda FIV, daca nu ..... vom vedea, probabil tot FIV.
Ne-a monitorizat si analizele sunt:
la mine
1. FSH la mine marit valoare 12, 01 mlU/ml si val normale 3-7 mlu?ml
Iar la sot:
spermograma de groaza in laboratorul lor:
8 mil/ml in timp ce sotul isi face spermograma in Oradea si de 6 luni nu a scazut sub 20 ml/ mil, si max a fost 60 ml/ml.
Noi vroiam sa facem o IA dar el a refuzat categoric, singura procedura care o face este FIV in cazul nostru.
In plus am stat pe coridoare vreo 2 ore, ca si altadata.
Pe Bia am avut-o la o clinica din Lyon unde ora de programare era ora, si dr erau draguti, de FIV nici nu s-a pus problema pana nu facem 6IA. Si in timpul tratamentului am ramas NATURAL!
vrem sa renuntam la Debrecen si sa facem ceva in RO, ca ungurii isi cam bat joc de noi si majoritatea nu vad asta. ( Cu noi cam asa s-a intamplat).
V-as ruga sa imi spuneti care sunt parerile vostre despre doctorii din Cluj sau Timisoara ?
Va multumesc anticipat si va doresc succes tuturor care ati facut ET, sau care va pregatiti.
mara72 spune:
cris simptomele nu au cum sa apara atit de repede si daca ai deja 10 zile de la ET poti face un beta. Cunosc atit de bine starile prin care treci tu acum incit, cind citesc ce scrii parca ma recunosc pe mine. Si eu am reusit sa stau calma la fiecare fiv pina prin ziua 7-8 cind de obicei ma lovea deznadejdea. Tu ai fost tare pina acum, ai trecut prin multe la acest fiv asa ca iti doresc multa multa putere in continuare si un rezultat pozitiv
bruni nu am mai vorbit cu maddutz, nu mai stiu nici eu nimic de ea. Cit despre planurile mele, intentionez sa transfer cei doi blastocisti-daca vor rezista decongelarii- in primavara asta si daca nu iese nimic un nou fiv la toamna.Deja am bielea batucita de la atitea esecuri, da nu ma las. Cita vreme am capacitatea de a produce ovocite probabil ca n-o sa ma opresc, ma mai duc intr-un concediu mai bag cite un fiv si uite tot asa . Ma gindesc citeodata cum eram eu inainte de primul fiv, eram convinsa ca o sa reusesc si eu din prima cum se intimpla cu alte fete, ehehe ce vremuri. Acu iata ca am ajuns veterana
marcelle sa va traiasca printesa si sa ii daruiti cit de repede un fratior sau o surioara. Eu am facut 3 fiv-uri la cluj si unul la debrecen cu dr bodnar,asa ca pot sa iti spun care e diferenta dintre o clinica si alta. Doctorii de la cluj(vorbesc de cei care fac fiv) sunt draguti si profesionisti desavirsiti, am tot respectul pentru ei.Dar.......nimeni nu sta sa anlizeze cauzele esecului, totul merge pe banda rulanta, faci aceleasi analize standard si primesti mereu aceeasi schema de tratament. Vei sta si aici la coada ca sa intri la consultatie si monitorizari, pentru ca nu se fac programari, si chiar daca s-ar face nu s-ar respecta, gindeste-te ca medicii care sint in clinica au dimineata raport de garda, mai au cite o nastere, cite o cezariana asa ca se poate sa sa astepti mult si bine.daca ai fost intr-o clinica unde se fac si se respecta programarile o sa fii dezamagita de ce se intimpla in clinica de la cluj ( si probabil ca si in cea de la timisoara e la fel).Gindeste-te ca sunt clinici de stat, dotarile lasa de dorit dar e adevarat ca, cu toate astea au si rezultate bune. E adevarat, nici la unguri nu e chiar raiul pe pamint, astepti uneori mult si acolo si nu fac programari ceea ce e chiar enervant. Dar conditiile in care se lucreaza acolo, faptul ca medicii de la Kaali nu fac altceva decit fiv si inseminari spre deosebire de ai nostri conteaza.
Deci daca ar fi sa aleg intre cele doua clinici,eu as alege-o pe cea din ungaria. Te pup si mai vorbim
Cris_25 spune:
Am fost si-am dat sange pt beta ... dar nu-mi fac mari sperante. Spre deosebire de ieri, sunt mai calma si mai resemnata... Daca nu a fost sa fie de data asta, precis va fi data viitoare ... Oricum, de oprit nu ma opresc pana nu-mi tin puiutul / puiutii in brate ...
Daca e sa o iau de la capat ... tot la Cluj cu Surcel o s-o fac