Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (187)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

RamoC asa este cum zici tu, faci mai rau daca dai antibiotic si nu e cazul. Dr mea de fiecare data scrie antibiotic, rar cand nu prescrie. De schimbat nu pot sa o schimb ca sta pe aceiasi scara cu mama, deci ne stim de-o viata, mi-e rusine sa merg la alt dr, nu ca nu as merge. Dar profesional cam lasa de dorit... Astept sa vad ce zic si fetele cu experienta... Stephy, DianaR

Ancutza . Multa sanatate si fericire iti doresc. Sa creasca Sabina mare si sanatoasa sa va bucurati de ea.

Monis multumi pt contul comun. Acum mi-am amintit ca si eu am cont pe webshots

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alinus25
In viroza stiu ca antibioticile nu-si au rostul, dar cum facem diferenta?

in mod normal pentru a vedea daca e vorba de microb, se ia analiza din nas sau din gat si daca iese microb la cultura, atunci se da antibiotic, daca nu, nu. partea proasta e ca se asteapta 2-3 zile sa creasca cultura asta de microb si daca iese microb, se face si antibiograma, pentru a vedea la care antibiotic moare microbul.

Ramonika Ruxandra tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissa13
Buna seara,Cine a folosit centura postnatala de la sana??sunt curioasa la cat timp de la cezariana pot sa o port?Au trecut 2 sapt, o fi prea devreme? Mai am de dat jos inca 12 kg, si sper sa le dau jos cat mai repede.Am luat 23 kg in timpul sarcinii, eram cat ursul, si avand in vedere ca sunt mica de inaltime, va inchipuiti cum aratam.
Mie mi-a zis medicul la externare sa o port, am si facut asta, initial nr 4, apoi 3, acum am 2, sunt ok centurile astea. Nu vei slabi de la ea, dar ajuta burtica mult. Laura G Multi multi ani inainte si sa sarbatoriti frumos! Chiara Ada, vita mia

Mergi la inceput

Crissa Ospamox mi-a dat 2x2,5 ml, nu mi-a zis ce tip de raceala are...
Centura postnatala nu am purtat, dar oare are vreun efect? Ca daca am ranas cu grasimi cum naiba, alea se topesc asa prin simpla purtare a centurii?!! Ca si eu am ramas cam cu 8-9 kg si am burtica destul de maricica, dar astea-s numai grasimi ce au ramas

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

Citat:
citat din mesajul lui Alinus25
In viroza stiu ca antibioticile nu-si au rostul, dar cum facem diferenta?

in mod normal pentru a vedea daca e vorba de microb, se ia analiza din nas sau din gat si daca iese microb la cultura, atunci se da antibiotic, daca nu, nu. partea proasta e ca se asteapta 2-3 zile sa creasca cultura asta de microb si daca iese microb, se face si antibiograma, pentru a vedea la care antibiotic moare microbul.

Ramonika Ruxandra tati si Vladutz

Deci fix pix in cazu meu.. ca acu vine anu nou, deci ce sa fac??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

LAURAGARNER felicitari. Sa fiti fericiti pana la adanci batraneti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

La multi ani cu intarziere!

Sper ca ati avut un craciun frumos alaturi de cei dragi si va doresc ca noul an sa va aduca numai bucurii!

Mi-e foarte dor de voi,va pup pe toate si,in special,pup fulgusorii nostri frumosi!

Noi am fost foarte ocupati, mi-am dedicat tot timpul si toata dragostea familiei mele frumoase,am petrecut cel mai frumos craciun alaturi de ei si ne gandim poate,peste vreo 2 ani,sa fim 4 de craciun!

Sa ma laud si eu putin cu minunea mea: e o zambareata,rade toata ziua(exceptie face seara cand are program de urlete 2-3 ore), `vorbeste`- cuvantul preferat este `aguuu`,astazi a bagat vreo patru diferite(auu,ga,ouu),si o noutate,un `ghiii`.Vrea sa stea `hopa` dar nu-i e destul,s-a invatat sa stea in picioare,ma dor mainile cat o sustin! Cand sta pe burta incearca sa plece,cred ca va merge de-a busilea foarte devreme.
Pozici voi posta curand,sa ne mai vedeti cum crestem si,bineinteles,cateva de la botez.

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Broscutza,multumim mult!

LauraGarner,si eu am facut la fel....chiar te intrebasem si eu ce-ai mai facut,dar,probabil,nu ai citit. Am incercat intr-o dimineata si mi-a iesit 89....si nu am avut curaj sa mai fac...Oricum,trebuie sa o fac la un moment dat,dar acum vreau sa mai `gust` cate o bunatate....

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

hellooooooooooo
am aparut si eu drogata de mine
mama nu mai am timp sa mai intru si eu pe aici sa mai citesc din urma ......noi suntem bine crestem bine si in rest toate bune am fost zilele trecute raciti cu totii iar acum suntem bine.ma duc sa mai trag un ochi din urma si mai revin

SUNT O MAMICA FERICITA SI IMPLINITA!!!

Asa creste Andrei
Asa creste Elisabeth
Poze cu surpriza din burtica

Un copil este o Binecuvantare de la Dumnezeu!!!
Nu da cu piciorul la sansa de a fi mama!!!
Avortul este o CRIMA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Dragele mele, primiti cu intarziere un de sarbatori. Nu am reusit sa mai intru pt ca al meu sot a montat o unitate noua la calculator si am avut probleme cu netul. Azi insa am montat netul la leptop si am citit din urma. Multumesc de urari la cele 2 lunite ale lui Danut.
Noi am trecut printr-o stare diareica nasoala cu o mica vizita la spital unde am avut noroc ca inca mai activeaza fosti colegi de ai soacramii si avem intrare. Totul se trage de la vestitul debridat care la noi dupa doar 1 zi jumate de tratament a facut ravagii. Am ajuns la 7 scaune pe zi si o usoara deshidratare.
Vorbit cu medicul de la terapie intensiva despre subiect. A zis sa ma ingrijorez dc nu face kk 3 zile.(a zis ca in unele cazuri merge pana la 5). Cel mai bun tratament ceiutul de musetel si supozitorul cu glicerina. Oricum eu una la ce am tras m-am invatat minte.

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput