Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (187)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Raluci ti-am admirat flacaul in pozeee, e mortal cum doarme el pe burtica pe perna aia de gravidute, si cum mai sta el acolo...
Si eu as vrea sa o pun pe rechinasa sa doarma pe burtica, dar cum o pun pe burtica incepe foiala, si imi face impresia ca nu ii place , se chinuie mereu sa ridice capul, il foieste dintr-o parte in alta, zici ca e pe baterii. Singura solutie ar fi sa o pun deja adormita pe burtica, cum mi-ai spus, da parca mi-e frica sa nu se sufoce cumva..

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Am venit si noi de afara..unde am inghetat ca un.....sau ca mai multi ...in timp ce tzutzupidu' a dormit ca valiza-n gara.....

Monisu, te iert ca esti ma-sa lu' pretinu' lu' fi'miu (iti place ce limbaj am, da? ...ca ciorile )...si se invata si el cu competitia de mic.....si ne vedem negresit in parc ..la o plimbare si o bere

pe Raru' cred ca o sa-l tina nasi'sa...daca pe aici e obiceiul ala cu "baiatul tinut de nasa" si "fatsa tinuta de nas"...desi, la fetita ei la botez, a tinut-o nasa..deci..mai am timp de documentare....oricum, la ca handralau va fi in aprilie....poate am sanse si scap numai cu cativa stropitei pe obrajor

ma bag la gustarea de dupa-amiaza ca se aud nechezeli...si n-am apucat inca sa vad faza cu Timeea....

_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai

"Orice copil te face sa vrei sa mai traiesti odata"
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui DianaR
Multumesc din suflet pentru aprecieri legate de poze si Dankutzei, partenera mea de webshots ptr comentarii.

Mami de amazoana

My Perfect Baby - poze recente cu Cezarica (nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/watch?v=kM5OW33_nlc" target="_blank"> Cezarica la externare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Raluci ti-am admirat flacaul in pozeee, e mortal cum doarme el pe burtica pe perna aia de gravidute, si cum mai sta el acolo...
Si eu as vrea sa o pun pe rechinasa sa doarma pe burtica, dar cum o pun pe burtica incepe foiala, si imi face impresia ca nu ii place , se chinuie mereu sa ridice capul, il foieste dintr-o parte in alta, zici ca e pe baterii. Singura solutie ar fi sa o pun deja adormita pe burtica, cum mi-ai spus, da parca mi-e frica sa nu se sufoce cumva..

de sufocat nu se sufoca este clar, bebe sunt mari stiu sa-si intoarca capul, plus ca pozitia cel putin la noi e buna pt : partzuri, ragaieli si intarirea muschilor cefei

pe perna de alaptat am invatat sa stam de la santiago

si am mai invatat ceva de la mama soacra, scoate bine aerul si daca-l pun pe picior pe burtica la orizontala, imediat iese aerul, oricum metoda cea mai buna (fetele care nu ati nascut retineti) este intreruperea de la san, cat este mic mic la 2-3 minute apoi la fiecare 5 minute, noi asa facem si totul merge struna. daca stiam asta de la inceput , adica stiam ca trebuie sa scoata aerul dar nu totul la sfarsit cand bebe

Ralu mamica implinita de Remus Andrei (8 nov '09) Te iubimdrag
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
poze bubu

Mergi la inceput

Sora-mea a cumparat la nasi pentru botezul lui Zbuciumix, 2 lampi si un castron de fructe din Murano. Le-a cumparat din Bucur de la etajul intai, aripa noua. Au costat in jur de 400-500 lei.
Este doar o idee de cadou.

Mami de amazoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Krelia - s-a facut!

Raluci - eu is batuta-n cap, am uitat ca voi sunteti la catolici

Dankutza - mai zi-ne de voi . Ce face amazoana? Tot asa mica si margelata (margelata=de la ochisori) este?

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) l-au primit pe Mos Craciun

poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga
va pup pe toate si va transmit imbratisari speciale mamicilor mele preferate: MONIS, KRELIA, ANCUTZ, CAMY, LAURAIRINA,RAMOC,IONELAMARIA,RAMONIK,ANDRECLUJ, MIANY9,FLORICIK, DIENUTZE, DANKUTZA SIMINA,SIMONETTE,RALUCI,etc

Si tu esti una din mamicile mele preferate

Mami de amazoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Buna seara,
Am iesit si noi azi la plimbare in marsupiu si m-am incadrat intr-o ora ca imi era tare frica ca il fortez pe bebe sa stea asa, desi prin casa numai in pozitia asta ma plimb cu el prin casa ca sa taca. Plimbarea a fost super, soarele a fost cu noi, 8 grade...ce sa mai, simteam ca vine primavara (as vrea eu!). Daca tot am iesit la plimbarica am fost si am luat si un buchetel de pt Ancutza si ii uram si noi un sincer LA MULTI ANI cu sanatate multa si fericire.

Vad ca va amuzati cine o sa tina pe printesul Kreliutzei la botez in brate in aprilie...hi hi hi....ce o sa ma amuz eu la mine prin august, septembrie, ca abia atunci o sa il botezam, cand se intoarce tati. Cred ca o sa stea singur in picioare si o sa se bage si singur in cazan, asta daca nu o lua-o la fuga prin biserica sa se ascunda sub fusta popii . Noroc ca nasa e una tapanoaga asa ca mine, ca moasa e o scobitoare si nu cred ca o sa se descurce fara "propte".

Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

bai..lamuriti-ma si pe mine cu moasele astea..cine sunt si ce trebuie sa faca ele in cadrul botezului?...RamoC, laura, ancutza....fetele care le mai au cu botezurili.....pliz

_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai

"Orice copil te face sa vrei sa mai traiesti odata"
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Kreliutz moasa duce copilul la biserica si il dezbraca de hainutele de acasa, dupa aceea il ia in primire nasa...a doua zi moasa pregateste cadita copilasului (cu busuioc, petale de trandafiri, etc, etc) ...la noi se mai poarta ca moasa sa mearga afara si sa arunce la un copac apa unde a fost imbaiat copilasul, pt asta primeste un prosop si un sapun de la nasi...cam asta e rolul moasei...

RamoC multumesc pt , sunt minunate
Raluci saru'mana pt urari
Lavi sa-ti fie de bine

am avut musafiri si s-au mai anuntat cativa

Anca HAPPY MUMMY de SABINA IOANA

MI-AM DESCOPERIT

POZE

Mergi la inceput