Pufuleti 2010-Bravo DandanaG&Ematimerman!!(87)
Raspunsuri - Pagina 9
dandanaG spune:
Buna seara mamici si viitoare mamici!!!
va scriu din partea Danei(eu sunt sora ei) care a adus azi pe lume un baietel grabit(34.5 saptamani) dar sanatos si tare frumusel si cretulin
are 2300g si din cauza aceasta nu va sta in aceasta seara cu mamica lui...abia maine i-l vor aduce!
sunt bine sanatosi amandoi..nota a fost 8,a nascut usor![]()
...vor mai sta cateva zile sa ia bebe Dragos Andrei in greutate...trebuie sa aiba 2500 g sa ii dea drumul acasa.
Abia astept maine sa il vedem...l-am vazut doar in poze ![]()
mai sosim cu vesti...in curand
o seara placuta !!!
Dana
34+ cu
Dragos Andrei
plateea spune:

BRAVO DANA! 
BINE AI VENIT DRAGOS! 

sanatate multa, laptic cat cuprinde, si sa veniti repede acasuca.
asteptam poze, si impresii despre noul pufulete!

35+ cu
bbTo...+ 3 kg
, ... -2 milioane de neuroni
si... lista continua!
AMR teoretic 5 sapt.
, practic "cica" 3 sapt.
rox_y spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lia_2009 Va intreb voi v-ati confruntat cu scurgeri vaginale? Eu am ceva scurgeri de cateva sapt si au si un miros imi pun in fiecare zi tampon zilnic nu stiu e normal, sa fie lichid amniotic etc? Cantitatea e destul de semnificativa ca daca n-as avea tampon as fi uda. Culoare nu are. Multumesc. 36 sapt ![]() |
Buna
Eu am trecut prin acele urate scurgeri vaginale si mi s-a recomandat tratament cu clotrimazol ovule timp de 12 zile. Dupa tratament nu am mai avut probleme.
39+
Nu ne-am hotarat la numePoze
AMR 7 zile
miremia spune:
Felicitari DandanaG!!!! Sa-ti traisca micutul, sa fie sanatos si mancacios!!!
Ma duc sa-l trec pe prima pagina![]()
Mirela
34+ 
lia_2009 spune:
Buna
Eu am trecut prin acele urate scurgeri vaginale si mi s-a recomandat tratament cu clotrimazol ovule timp de 12 zile. Dupa tratament nu am mai avut probleme.
39+
Nu ne-am hotarat la nume
Poze
AMR 7 zile
[/quote]
Rox y poti sa-mi spui daca se poate face tratament cu ovule in sapt 37?
36 sapt 
lia_2009 spune:
larisel ce frumoase sunt fetele si vioaie mi se par desi sunt asa mici. Iti doresc sa nici nu cunosti colicile daca nu au aparut pana acum poate nu mai apar.
Dana felicitari Dragos bine ai venit sa papi sa te faci mare sa pleci acasa cat mai repede
36 sapt 
rox_y spune:
Lia eu zic sa-l intrebi pe dr tau pt ca eu nu stiu ce sa zic. Eu am avut acele scurgeri prin saptamana 34. Si eu m-am speriat si am intrebat-o pe moasa si mi-a zis sa fac acest tratament.
39+
Nu ne-am hotarat la nume
Poze
AMR 7 zile