Pufuleti 2010-Bravo DandanaG&Ematimerman!!(87)
Raspunsuri - Pagina 10
ratusca_mica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui larisel andre_lina La voi cand au aparut colicile? Si de unde iei infacol? Fetele mele , slava Domnului, nu au dat semne pana acum, iar de mancat eu mananc aproape orice (evit arome puternice gen usturoi, chestii acidulate, legume care provoaca balonare gen varza, fasole, mazare si cam atat), nici macar la ciocolata nu am renuntat dar voi incerca in curand. adina_bulina Tinem pumnishorii stransi pt voi sa fie totul ok in Germania si sa va intoaceti sanatosi acasa. In urma solicitarilor, am mai ioncarcat niste in albumul bb-lushelor.mami de Katya Natalia si Sofia Alenaalbum bb-lushe odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim nepotzeii mei, viatza la tzara, in familie |
Sunt superbe gagicile! Deja si-au schimbat trasaturile si arata ca niste fetite maricele!

Ratusca
34+
ratusca_mica spune:
| citat din mesajul lui dandanaG Buna seara mamici si viitoare mamici!!! va scriu din partea Danei(eu sunt sora ei) care a adus azi pe lume un baietel grabit(34.5 saptamani) dar sanatos si tare frumusel si cretulin ![]() are 2300g si din cauza aceasta nu va sta in aceasta seara cu mamica lui...abia maine i-l vor aduce! sunt bine sanatosi amandoi..nota a fost 8,a nascut usor ...vor mai sta cateva zile sa ia bebe Dragos Andrei in greutate...trebuie sa aiba 2500 g sa ii dea drumul acasa. Abia astept maine sa il vedem...l-am vazut doar in poze mai sosim cu vesti...in curand o seara placuta !!! Dana 34+ cu Dragos Andrei |
FELICITARI DANA!!!
BEBE DRAGOS, BINE AI VENIT PE LUME, SA FII SANATOS, SA O BUCURI PE MAMI SI SA PAPI BINE SA IEI REPEDE IN GREUTATE!
Ratusca
34+
ratusca_mica spune:
Va lasa omul singure cateva ore si hop! Mai apare un pufulet! ![]()
Noi am lenevit astazi la greu, dupa ce noaptea trecuta nu a fost una foarte "dulce". Cred ca incep sa am contractii dureroase, insa neavand experienta nu sunt foarte sigura: mi se contracta burta si ma doare in acelasi timp in patea inferioara a abdomenului, sub buric, ca la ciclu. Asta o fi? Bine, ieri m-am si agitat, am carat diverse etc, deci cred ca o meritam 
Asa ca azi am stat mai mult in pat si oricum in casa, si nu mai am astfel de senzatii.
Suntem mai bine si cu sanatatea, astazi nu am depasit 37 grade, deci sper ca suntem mai bine, desi tusim ca magarusii ![]()
Maine la pranz suntem la domnul doctor, sa-l masoare pe putulica si sa vedem lichidul amniotic, rezultatul culturii de col etc. Practic, maine ar trebui sa confirmam ca data nasterii este 29 ianuarie... ![]()
Am emotii...
Ratusca
34+ 
unboticutz spune:
oau, a mai aparut un pufuletz 
felicitari dana, sa fie sanatos si voios!
vreau si eu, nu mai am rabdare 
38+
Rares Mihai
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...
AMR 1+!!!!
ratusca_mica spune:
Astazi bebita a fost foarte activ, cum nu prea are el obiceiul
E asa de dulce cum misca el burtica in stanga si-n dreapta 
Si sughita o gramada, si des ca frecventa, mult mai des decat un om mare! Se vede ca e Craciunul, s-a delectat si el cu niste lichid amniotic, pai ce, doar mami sa bea vin? ![]()
Ratusca
34+ 
ratusca_mica spune:
| citat din mesajul lui dandanaG am pus o poza in album ![]() |
Unde e poza? Ca nu se vede la semnatura sau unde sa caut?
Ratusca
34+
lorex spune:
Waw
!!
another baby??? de craciun??? super tare!!!!
Felicitari mamico de Dragos Stefan!
Sa fiti sanatosi si sa creasca bebe repede sa mergeti acasuca!!

PS: Plateea...ma sperii...tu chiar ai veleitati de medium...brrr...
30+ ....10 kile
Iuria Natalia (votat de voi in unanimitate aproape)..Maria....Elena? 
AMR....3 de zile pana la urmatorul eco
..daca nu plec la IMAX..
ratusca_mica spune:
A comandat cineva Infacol de pe site-ul www.infacol.go.ro/" target="_blank"> asta?
Si asa trebuie sa arate produsul?
Ma tot gandesc sa ma aprovizionez, ca pana acum nu am auzit pe nimeni sa il gaseasca la Sensiblu.
Ratusca
34+ 
lorex spune:
Lalitica, iarta-ma ca te intreb...dar de ce in Londra????
Tocmai au fost niste discutii pe aici despre sistemul sanitar din Londra...de asta te intreb..
Geo, imi plac sfaturile tale naturiste, le-am salvat ca nu se stie cand are nevoie omul de ele 
Tanaion, si eu mai fac faze din astea sotului...ca o mai da si al meu in bara cu cadourile..nu le are deloc..si apoi cateodata imi pare rau, cateodata..nu prea
...ca prea rau o da in bara uneori 
Dastefa, La Multi Ani fetitei tale! Sa cresca mare, sanatoasa si frumoasa! 

PS: am inteles ca la Cuza Voda nu-ti trebuie torsoane de vata de acasa ca-ti dau asistentele de acolo, au ele! Tu cum stii?
Avand in vedere ca ocupa mult loc in bagaj, mie mi-ar conveni sa nu-mi mai fac 
30+ ....10 kile
Iuria Natalia (votat de voi in unanimitate aproape)..Maria....Elena? 
AMR....3 de zile pana la urmatorul eco
..daca nu plec la IMAX..
Tanaion spune:
Ce surpriza,, inca un pufulet!
Felicitari Dandana, bine ai venit bebe DRAGOS!
Sa fii sanatos, sa ai o viata frumoasa si luminoasa.
Ratusca ma bucur ca sotul tau e mai bine. Sucees maine la dr!
Tana cu Toma (10.11.2001) si
37+
Maria

in albumul bb-lushelor.
Katya Natalia si