Pufuleti 2010-Bravo DandanaG&Ematimerman!!(87)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Gata. Fetele, am o rugaminte, cand adaugati un pufulete in listuta sa nu uitati si la aniversari ca o sa le pierdem sirul.

Si cu riscul de a-mi lua rosii in cap, nu vreti sa schimbam ordinea? Adica primii care se vad sa fie ultimii aparuti?

Plateea, merci de lamuriri. Eu am avut in trimestrul doi tensiunea 14 cu ceva (de fiecare data cand ma duceam la medicul de familie) si a mai scazut dupa ce am scos sarea. Cafea doar de la Decenuela, si cola deloc. Si inca ceva, o perioada, desi mancam fara sare nu scadea, apoi am inlocuit apa (plata) cu apa de la robinet filtrata si mi-am mai revenit.

Ratusca, merci de informatiile cu bicicleta. Daca e greu sa te coordonezi se poate sa fie ca mersul cu skiuri in picioare.
M-am gandit sa merg la Cora si sa incerc o bicicleta d-asta acolo sa vad ce si cum stie sa faca si apoi sa-mi iau.

37+

AMR 3 saptamani!

Bebe e complet dezvoltat. Sa vedem cand o fi pregatit sa ne cunoasca :).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_rain spune:

Felicitari Dana si Ema pentru bebelusi. Ce dulce e bebe Dragos, asa cretulin si grasunel - nici mie nu mi se pare ca ar avea numai 2 kg si ceva...

Eu am visat asta noapte - de fapt spre dimineata ca mi s-a rupt apa. Si eram asa de relaxata, si nici nu ma grabeam sa ajung la spital, ca imi aminteam eu in vis, ca ziceau fetele ca dureaza pana ajungi la dilatatie etc... asa ca ma pusesem sa-mi pregatesc bagajul, etc...
Eh, azi chiar ar trebui sa-mi pregatesc si eu bagajul si sa citesc cate ceva legat de alapatare,ingrijire bebe... ca aveam in program intalnire cu firma de consultanta contabila sa vad balanta, bilant etc...

tzontzo manager 36
poze

Mergi la inceput

Aylin, bine ai revenit! In listuta tu urmai dupa Ematimerman (Ea avea dpn pe 4) si ma gandeam daca nu cumva a venit si o pufuleata.

Tinem pumnii pentru Catalutza.

37+

AMR 3 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ematimerman

buna fetelor! ma alatur si eu listei cu mamici de pufuleti de decembrie 2009. am nascut in dimineata zilei de 24.12.2009, un baietel de 3.330 kg., 52 de cm., scor apgar 9. sunt em bine si lucram la suptul la san....va pup.

36s.cu Emanuel si mamica de Alexandra (04.10.2002)-bobocel scolar

ematimerman felicitari sa fie sanatos maricelul de el care s-a grabit, spor la alaptat

36 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

plateea eu de obicei o am 9/6 max...acu vad ca am 10.8 /7.2 /91...cred ca e ok....la tine minima e cam mare, nu?

cristies..verighetele.....super...ai tu dreptate cu biciletele alea..insa prb tre sa sa vad un model care sa nu-mi ocupe spatiu...al meu vrea banda..dar unde doamne intr-o gars..?

bea si eu ma repet..ti s-a lasat burtica....al meu nu stiu ce are cand se invarte el in legea lui...simt ca se deformeaza burta pe partea drepta...si implicit ... picioare la ficati...

ma vroiam sa zic ceva dar nu mai stiu cui

36+ LUCA

Sa nu fii ademenit nici de Mos Craciun nici de Sf. Vasile ... nu raspund acu la provocari

Mergi la inceput

Decenuela, banda am vrut si eu, dar de-abia de la 2500 de lei in sus cica sunt ok si e prea mult pentru mine. Mai ales ca am alternativa alergatului in curtea scolii. E buna ca poti alerga si cand ploua, ninge sau e noroiul cat China ca acum. Dar genunchiul meu cand sunt toate cele de mai sus oricum de-abia se misca...de alergat... no way.

Eu m-am gandit sa pun bicicleta pe balcon. Deocamdata ar avea loc.

37+

AMR 3 saptamani!

Mergi la inceput

Pe TVR1 sunt momente din revelioanele de pe vremea lui Ceausescu. Acum nea Marin.

Editez: S-a terminat emisiunea. Revin la activitatile administrative.

37+

AMR 3 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Felicitari Dana
Bun venit pe lume bebe Dragos-Andrei. Sa cresti mare, sanatos si papacios. Sa-ti bucuri parintii si sa fiti fericiti

Am vazut pozele si e un bebe superb, grasunel si cretulin

Acum 36+ cu bb mic si scumpic Arthur

AMR - 4 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)
Am intrat in luna a noua !!!!

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

bunaaa! nu am citit nimic, va rog sa ma iertati, dar in ziua de ajun pe 24 cineva s-a jucat la panoul electric de pe scara si s-au ars 1 incarcator plus 1 router, deci nu am internet decat daca ma conectez direct la fir, firul e scurt si treb sa stau pe jos pe gresie in hol langa el ceea ce nu prea pot face, sotul incearca sa repare/inlocuiasca routerul, sper ca sunteti bine si sa ne vedem curand. Eu sunt ok, dar stau mai mult in casa. Pupici si sarbatori fericite!

35+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Cristies, Cris_mario probabil hormonii au luat-o razna...

plateea eu am tensiunea 11/7 masurata zilnic de pe 24 pana azi, cu variatii +/- 0.1.

decenuela mie mi-a luat sotul un stepper compact. Nu stiu cat de eficient e ca mi l-a luat de vreo luna si mi-e frica sa ma urc pe el dar nu ocupa loc.

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 35+ Sebastian Petru

Mergi la inceput