Pufuleti 2010-Bravo DandanaG&Ematimerman!!(87)
Raspunsuri - Pagina 17
rox_y spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cristies
Da. Dar nu e obligatoriu ca pierderea dopului sa aiba legatura cu declansarea travaliului. Oricum dopul gelatinos iese, ca urmeaza bebe pe acelasi traseu. Sunt insa femei care nu l-au observat pentru ca a fost in acelasi timp cu ruperea membranelor. 37+![]() AMR 3 saptamani! Bebe e complet dezvoltat. Sa vedem cand o fi pregatit sa ne cunoasca :). |
Ms pt explicatii.
Sunt asa de aproape de termen..incat mi-e teama sa nu-l depasesc. Ori nu mi-am dat seama ori nu s-a intamplat.
Stiu doar ca burtica mi s-a lasat..mai trebuie un deget
39+
Nu ne-am hotarat la numePoze
AMR 7 zile
rox_y spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui plateea gagicili... ia faceti domniile voastre frumusel si luati-va tensiunea in fiecare zi de acum incolo... eventual, raportati pe forum, cand faceti prezenta, ce tensiune aveti, ca mi-s curioasa foc daca-s singura care are in ultima vreme cam 14/9. ![]() FELICITARI NOULUI PUFULETE! ![]() ![]() PT MAMI... ![]() ![]() ASTEPTAM POZUTELE! ![]() Saptamana trecuta aveam 11/7..cu toate ca mai beau cola asa de pofta...tot mica o am 36+ cu bbTo...+ 3 kg , ... -3 milioane de neuroni dar inca... satena AMR teoretic 4 sapt. , practic "cica" 2 sapt. |
39+
AMR 7 zile
rox_y spune:
| citat din mesajul lui plateea gagicili... ia faceti domniile voastre frumusel si luati-va tensiunea in fiecare zi de acum incolo... eventual, raportati pe forum, cand faceti prezenta, ce tensiune aveti, ca mi-s curioasa foc daca-s singura care are in ultima vreme cam 14/9. ![]() FELICITARI NOULUI PUFULETE! ![]() ![]() PT MAMI... ![]() ![]() ASTEPTAM POZUTELE! ![]() 36+ cu bbTo...+ 3 kg , ... -3 milioane de neuroni dar inca... satena AMR teoretic 4 sapt. , practic "cica" 2 sapt. |
M-am incurcat in citat
39+
AMR 7 zile
cristies spune:
Plateea, raportez 125/78/95. Eu cred ca am mai intrebat, cand trebuie masurata tensiunea ca sa aiba relevanta?
Bea
eu cred ca a coborat burtica ta.
Rox_y, cum e cand mai e asa putin? Eu dupa ce pana acum eram
sa vina cat de repede, sa-l vad, sa ne jucam... acum stau cu inima cat un purice de cate ori ma duc la baie, de cate ori mi se intareste burtica...offf, cred ca niciodata nu o sa fiu pregatita sufleteste. Dar o sa ma invete bebe
.
Ma bag sa-l pun pe bebe nascut in ajun pe prima pagina. Sper sa nu incurc pe nimeni.
37+
AMR 3 saptamani!
Bebe e complet dezvoltat. Sa vedem cand o fi pregatit sa ne cunoasca :).
plateea spune:
tensiunea nu are relevanta intr-un anume moment al zilei. oricand, e ok. nu trebuie sa aiba foarte mari variatii. poate diferi putin seara de dimineata in functie de mai multi factori, dar nu semnificativ.
asa ca oricand, in timpul zilei, daca va amintiti, luati de masurati, ca sa aveti in vedere ce si cum. de ex, eu am constatat ca am 14/9, si deja devine obisnuita, asa ca o sa renunt la cele 2-3 linguri de cafea in laptic pe zi, si la sarea din mancare, sa vad daca functioneaza. pulsul crescut, e normal, banui, pt ca "urla" sangele in noi cat pt 2, si atunci... se justifica!
roxy, cristies, ratusca, ce tensiuni frumoase aveti voi acolo... sa va traiasca! 

36+ cu
bbTo...+ 3 kg
, ... -3 milioane de neuroni
dar inca... satena
si... lista continua!
AMR teoretic 4 sapt.
, practic "cica" 2 sapt.
aylin_tarcan spune:
nu mai intra omul 2 zile, si ce gaseste?
dandanaG si ematimerman, felicitari pentru bebelusi si voua refacere usoara!
lalitica, nu imi vine sa cred! pai cum de nu s-a vazut nimic pana acum? ma rog sa fie bine bebelusul si voua multa putere!
catalutza, asteptam vesti!
noi, nici urma de nascare....
Petra mamica de Alma (20.08.2007) si
38+ cu 
Tanaion spune:
Ematimermam felicitari, sa-ti traiasca Emanuel, sa fie sanatos, mancacios si voios!
Plateea eu am tensiunea 11 cu 7.
Tana cu Toma (10.11.2001) si
37+
Maria
rox_y spune:
| citat din mesajul lui cristies Plateea, raportez 125/78/95. Eu cred ca am mai intrebat, cand trebuie masurata tensiunea ca sa aiba relevanta? Bea eu cred ca a coborat burtica ta.Rox_y, cum e cand mai e asa putin? Eu dupa ce pana acum eram sa vina cat de repede, sa-l vad, sa ne jucam... acum stau cu inima cat un purice de cate ori ma duc la baie, de cate ori mi se intareste burtica...offf, cred ca niciodata nu o sa fiu pregatita sufleteste. Dar o sa ma invete bebe .Ma bag sa-l pun pe bebe nascut in ajun pe prima pagina. Sper sa nu incurc pe nimeni. 37+![]() AMR 3 saptamani! Bebe e complet dezvoltat. Sa vedem cand o fi pregatit sa ne cunoasca :). |
Sunt nerabdatoare..incerc sa nu ma gandesc la nastere..decat cum va fi cu bebe. Normal si mie imi sta inima cat un purice ca poate sa vina oricand. Dar abia astept.
39+
AMR 7 zile
blue_rain spune:
Raportez si eu tensiune 118/87. Ultimele dati cand mi-am luat tensiunea era 110/70 ( constant in ultimele 6 luni). Acu ce e drept, tocmai am baut cateva inghitituri de ceai negru cu aroma de portocale si rom. L-am primit de Craciun, sunt innebunita dupa ceaiuri, am avut o colectie de peste 80 de feluri de ceaiuri, care mai de care mai aromate si mai deosebite. Le-am dus pe toate la club, sa se bucure colegii, parintii si clientii de ele. Abia astept sa pot sa beau din nou ceaiuri negre si verzi:)
tzontzo manager
36 
poze