Pufuleti 2010-Bravo DandanaG&Ematimerman!!(87)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dandanaG

buna dimineata

v-am atasat in semnatura pozele cu bebica

http://picasaweb.google.com/dandana.grigore/DragosAndrei#

FELICITARI DANDANAG.........CE FRUMOOOOOOOOSSSSSSSSSSS BAITELE AI TU ACOLO, SI PE BUNE CA CRET............VAI CE FRUMOS O SA FIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SA TE REFACI REPEDE.....SI EU VAD CA E GRASUT....POATE NU E ASA OSOS, DAR E GRASUT..........SI FRUMOSSSSSSSSSSSSSSSSS
SA VA TRAIASCA SI SA AI LAPTIC MULT SA II DAI!!!!!!!!!!!!!!!

Poze
Bea 37+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa nasc usor!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Lalitica, pentru voi si puiul vostru!

Mergi cu toata increderea la analize si te asteptam cu vesti bune!

Sper ca nu esti demoralizata ca mergeti la Londra dupa discutiile de pe forum. Roco1617 poate sa-ti confirme (sper) ca in clinicile particulare situatia este foarte diferita de ce a patimit ea la stat.

Roco cred ca mai are putin pana la nastere. Tinem pumnii sa n-ai emotii si cu Dumnezeu inainte ca in cateva zile o sa-ti tii puiul in brate! Sa ne tii la curent sa antrenam !

36+

AMR 4 saptamani!

De-acum e oficial. Am intrat in luna a noua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui dandanaG

buna dimineata

v-am atasat in semnatura pozele cu bebica

http://picasaweb.google.com/dandana.grigore/DragosAndrei#

!!! Ce frumusel e bebe! Dar mie nu-mi pare deloc de 2,3 kg, are manute asa grasune si e bine format! Iti vine sa il mananci nu alta!

Ratusca 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adina_bulina spune:

Neatza! Nu-mi vine sa cred. Vorbeam cu Dana ca suntem foarte apropiate ca date... si NA!!!! Ea nascuta pe 23 dec. `78, eu pe 26 dec. `78, ea cu 29.04 UM, eu la fel, amandoua la Giulesti programate pentru nastere, ea cu 02.02.2010, eu cu 03.02.2010, doar doctorul difera (si taticu lu bebe, normal ) . Era incredibil cate asemanari... si uite cum se schimba tot. Bine ca este bebe sanatos, ca mie mi-au dat lacrimile cand am vazut pozele. E asa dragut... iar mami cred ca e asa fericita! Sa va traiasca, Dana!

35+ Maria Dalia

Mergi la inceput

Bea, burta e coborata cand iti intra palma sub stern (patru degete). Cel mai bine iti dai seama ca a coborat din faptul ca respiri mai bine dar te duci mai des la toaleta. Ce ai trait tu eu zic ca a fost o contractie dureroasa. Bine ca a trecut.

Plateea, te declaram oracolul nostru? Te-as intreba si eu ce feeling ai cu mine, dar mi-e teama sa nu primesc raspuns la intrebare...

Cris.dogarel, nu te-ai astamparat si ai plecat la Brasov? Bravo, nu ca puturoasa aici de fata care n-a facut nimic tot week-end-ul.

Larisel, multumim de pozici. Fetitele tale sunt absolut superbe, iar tu si tati atat de impliniti. Dau lu babi o ca iti face perioada asta asa de frumoasa. In legatura cu colicii, apar in general din a treia saptamana de viata (iti citez si sursa "Cum sa faci fericit un copil pana la un an") si pot tine pana la sase luni.

Lorex, acum am vazut, ai ramas doar la Natalie? Fara Iuria care ne-a vrajit pe toate?

Ratusca_mica, s-a facut bine sotul?

Danyelana, ce bine ca esti bine... am stat cu grija ta de la cazatura.

Geo, multumim de leacuri!

Ofe, bine ai revenit!

Cris.mario, super burtica!

Micky_mica, multumim ca ti-ai facut timp sa intri si sa ne mai tii la curent cu ultimile noutati. Asteptam si poze!

Tanaion, Toma e cel mai tare copil de care am auzit! Cum sa vrea a doua zi cadourile, doar ca sa-l vada pe mosul? Are un sistem de valori foarte diferit .

Dastefa, multumim pentru tort. Apropo de tort, mai are cineva reteta Catalutzei de tort de mere cu crema de zahar ars?

Trimit mesajul ca mi-e teama sa nu-l pierd.

37+

AMR 3 saptamani!

Bebe e complet dezvoltat. Sa vedem cand o fi pregatit sa ne cunoasca :).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

Buna dimineata fete!

Intrebare:
Este neaparat nevoie sa pierdem acel dop gelatinos inainte de nastere?

39+ Nu ne-am hotarat la nume
Poze

AMR 7 zile

Mergi la inceput

Am revenit. Garmastanul, notati-va undeva (de preferat pe el) data cand expira. Adica ziua cand se implinesc cele sase luni de garantie. Si eu am luat tot de la o farmacie de cartier, cu 30ron.

Contractii am si eu destul de dese. Nedureroase, din fericire, dar sunt. Si scurgere abundenta care am inteles ca e normala. Dar am renuntat la absorbantele zilnice pentru ca fac mai mult rau.

Am citit in week-end o carte despre copii - vreau sa cer parerea mamicilor cu experienta. Cica atunci cand bebe doarme si incepe sa scanceasca (planga) il cronometrezi un minut si abia apoi te duci la el, pentru ca sunt mai multe faze ale somnului si la tranzitia intre ele poate sa scanceasca dar fara sa se trezeasca, iar tu daca te duci la el il trezesti si iti va lua mult mai mult sa-l calmezi si sa-l culci la loc. O fi adevarat sau...

Si cum am vazut ca mai sunt amatoare de CSI pe aici, in acest week-end am jucat si CSI-Las Vegas. Foarte dragut jocul.

Acum, avand in vedere ca nu mai am sotul pe cap ma bag si eu la facut curatenie ca am stat destul precum closca pe oua.

Si vroiam sa va mai intreb ce meniu pregatiti pentru REVELION? Eu pana acum am urmatoarele idei:
- salata de icre
- salata de ton
- friptura
- piftie de curcan
- tort de mere cu crema de zahar ars
- prajitura alba ca zapada

As mai vrea idei de aperitive mai deosebite, daca se poate .

Va pup!

37+

AMR 3 saptamani!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rox_y

Buna dimineata fete!

Intrebare:
Este neaparat nevoie sa pierdem acel dop gelatinos inainte de nastere?

39+ Nu ne-am hotarat la nume
Poze

AMR 7 zile

Da. Dar nu e obligatoriu ca pierderea dopului sa aiba legatura cu declansarea travaliului. Oricum dopul gelatinos iese, ca urmeaza bebe pe acelasi traseu. Sunt insa femei care nu l-au observat pentru ca a fost in acelasi timp cu ruperea membranelor.

37+

AMR 3 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Bea, burta e coborata cand iti intra palma sub stern (patru degete). Cel mai bine iti dai seama ca a coborat din faptul ca respiri mai bine dar te duci mai des la toaleta. Ce ai trait tu eu zic ca a fost o contractie dureroasa. Bine ca a trecut.

Plateea, te declaram oracolul nostru? Te-as intreba si eu ce feeling ai cu mine, dar mi-e teama sa nu primesc raspuns la intrebare...

Cris.dogarel, nu te-ai astamparat si ai plecat la Brasov? Bravo, nu ca puturoasa aici de fata care n-a facut nimic tot week-end-ul.

Larisel, multumim de pozici. Fetitele tale sunt absolut superbe, iar tu si tati atat de impliniti. Dau lu babi o ca iti face perioada asta asa de frumoasa. In legatura cu colicii, apar in general din a treia saptamana de viata (iti citez si sursa "Cum sa faci fericit un copil pana la un an") si pot tine pana la sase luni.

Lorex, acum am vazut, ai ramas doar la Natalie? Fara Iuria care ne-a vrajit pe toate?

Ratusca_mica, s-a facut bine sotul?

Danyelana, ce bine ca esti bine... am stat cu grija ta de la cazatura.

Geo, multumim de leacuri!

Ofe, bine ai revenit!

Cris.mario, super burtica!

Micky_mica, multumim ca ti-ai facut timp sa intri si sa ne mai tii la curent cu ultimile noutati. Asteptam si poze!

Tanaion, Toma e cel mai tare copil de care am auzit! Cum sa vrea a doua zi cadourile, doar ca sa-l vada pe mosul? Are un sistem de valori foarte diferit .

Dastefa, multumim pentru tort. Apropo de tort, mai are cineva reteta Catalutzei de tort de mere cu crema de zahar ars?

Trimit mesajul ca mi-e teama sa nu-l pierd.

37+

AMR 3 saptamani!

Da, e mai bine sotul, multumim de intrebare! Are 36 cu 5, deci cred ca gata, am scapat de febra. A ramas cu tusea, dar asta sper sa treaca in urmatoarele zile

A, fetele, vreau si eu reteta de placinta a Alexutzzei, aceea cu foi de coca, ca nu am notat-o pe nicaieri si am promis ca o fac! Sarut-mana anticipat!

Ratusca 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Neata fetele!
Bun venit bebe Dragos Andrei! Felicitari Dana!
Frumos tare bebe si bine proportionat. Pare asa grasunel

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 35+ Sebastian Petru

Mergi la inceput