Pufuleti 2010-Bravo DandanaG&Ematimerman!!(87)
Raspunsuri - Pagina 13
cris_mario spune:
am vazut poza cu puiul Danei,este superb 

ce sa mai zic de printesele lui larisel...

..o dubla fericire
vikinga...cata incurajare in cuvintele tale,te citim cu mult drag
..iar pozele st superbe,tu esti minunata
plateea,decenuela
eu am fost in dimi asta(m-a dus sotul) sa-mi iau buletinul
,am mai scapat de o grija..acum ma duc in patutz,poate mai trag un pui de somn![]()
Andreea
32+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
cristies spune:
Neata fetele!!!
Permiteti-mi cu intarziere sa fac si eu urarile: Sa traiti, sa fiti sanatosi, norocosi si fericiti!
oana2007
adina_bulina
rares stefan
lindag
andradag
posesorilor de nume care deriva din Sf. Stefan
36+
AMR 4 saptamani!
De-acum e oficial. Am intrat in luna a noua!
cristies spune:
Bine ai venit pe lume pufulete Dragos Andrei!
Sa fii cuminte si mancacios, sa-ti bucuri parintii si mami sa aiba laptic si rabdare multa!
36+
AMR 4 saptamani!
mitumac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dandanaG buna dimineata v-am atasat in semnatura pozele cu bebica ![]() http://picasaweb.google.com/dandana.grigore/DragosAndrei# |
Sa traiasca bebele si sa fie sanatos, iar pebtru mami refacere rapida...
Pana la urma a nascut la Constanta sau a mai apucat sa vina in Buc?
33
lorex spune:
Dandana,
scz ca l-am botezat Stefan pe Dragos Andrei...era din cauza Sf.Stefan de ieri ![]()
Decenuela, 4 mil.am dat pe umidificator! de pe bebelusultau.ro l-am comandat.
Vikinga, Roco va face inductie pt ca a avut ghinionul sa faca colestaza de sarcina si trebuie sa nasca inainte de termen.Altfel..nu stiu..e o boala care afecteaza bebeul daca-l tii prea mult.Despre inductie nu-ti mai spun ca daca ai cautat asnoapte pe net sigur stii deja.
Insa pot sa-ti spun ca m-am indragostit de Nadja ta! ce dulce e!
si seamana cu tine
, imi place cum arati! Bravo!
Lorex - Pufuletus Dependentus de 31+ ....10 kile
cu
Natalie
( ma mai gandesc la al doilea nume..
..daca va fi si un al doilea..)..
AMR....2 zile pana la urmatorul eco ..
nu mai plec la nici un IMAX...
ce vad eu pe monitor la gineco e mai ceva ca la IMAX 
lorex spune:
Gata, m-am hotarat, ma duc sa fac scandal la asociatie sa dea caldura mai incet! 
mama lor...vor sa ne omoare prin sufocare 
wish me luck
Lorex - Pufuletus Dependentus de 31+ ....10 kile
cu
Natalie
( ma mai gandesc la al doilea nume..
..daca va fi si un al doilea..)..
AMR....2 zile pana la urmatorul eco ..
nu mai plec la nici un IMAX...
ce vad eu pe monitor la gineco e mai ceva ca la IMAX 
cris.dogarel spune:
am citit pe diagonala, ca suntem la bv la nashi, dar:
BRAVO, DANA! BINE AI VENIT DRAGOS ANDREI!!!
restul diseara, cand ajung acasa
pup pe toata lumea
Cris,
36+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
AMR 3 sapt.!!
cristies spune:
Eu citesc arabeste si primul lucru e Vikinga. Merci ca ai pus pozele. Cred ca imi fac si eu un album din asta. Mie mi se pare ca kilogramele in plus ma imbatranesc la fata. Cred ca nu sunt chiar normala...
Si daca tot ne-ai zis ca ai slabit, nu ne spui si cum?
Decenuela, scoate de pe creier cel putin in prima perioada scapatul de kilograme. E o sursa de foarte mari frustrari, si atunci cand alaptezi asta e ultimul lucru de care ai nevoie. Eu o sa-mi iau o bicicleta eliptica (am vrut banda de alergat dar mi se pare foarte scumpa
si ma consolez cu gandul ca daca vreau sa alerg pot sa alerg in curtea scolii langa care locuiesc).
Si de cadouri... eu nici nu mai vorbesc. Desi suntem impreuna de 12 ani si ar fi trebuit sa primesc doar ce-mi place (trebuie) am surprize maxime de fiecare data. Anul acesta si anul trecut am primit nu mai putin de 9(noua) parfumuri. Pana am zis Halt!!!!
De acest Craciun sotul meu mi-a zis ca au primit o oferta la firma de la Cellini si sa ma duc sa-mi aleg ceva (in conditiile in care un coleg ii luase sotiei un ceas de sase milioane jumate - la marea oferta). Cand i-am aratat pe site preturile, a ramas interzis. Intai ne-am uitat la poze si inelul care-mi placuse mie costa sapte sute de milioane. Asa ca anul acesta am primit un lac de unghii si un gel de buze. Dar si promisiunea ca o sa-mi ia banda de alergat (care s-a trasnformat in bicicleta intre timp).
36+
AMR 4 saptamani!
cristies spune:
| citat din mesajul lui lorex Gata, m-am hotarat, ma duc sa fac scandal la asociatie sa dea caldura mai incet! ![]() mama lor...vor sa ne omoare prin sufocare ![]() wish me luck Lorex - Pufuletus Dependentus de 31+ ....10 kile cu Natalie( ma mai gandesc la al doilea nume.. ..daca va fi si un al doilea..)..AMR....2 zile pana la urmatorul eco .. nu mai plec la nici un IMAX... ce vad eu pe monitor la gineco e mai ceva ca la IMAX ![]() |
Nu puteti sa inlocuiti caloriferul din camera lui bebe? Acum temperatura este pozitiva dar cand vor fi -20 de grade s-ar putea sa nu mai faca fata...eu ma gandesc ca robinetul ar rezolva problema voastra. Si inca o chestie - umiditatea este dependenta de temperatura. De exemplu la 20 de grade celsius pentru a avea umiditate 100% ai nevoie de 20ml apa intr-un metru cub de aer, iar la 30grade de 30ml. Proportional (adica ce vezi pe higrometru) s-ar putea sa nu ti se para mult, dar cantitativ fiind multa apa in atmosfera se poate sa te trezesti ca trag hainele din sifonier sau salteaua de la pat.
Bafta!
36+
AMR 4 saptamani!
Beatrice1982 spune:
| citat din mesajul lui plateea am actulizat si semnatura... asa, ca sa fiu mai linistita! asa sunt de curioasa cum o sa arate bebeteo... ioi, Doamne! beaaaaa.... ce mai face bebe Ivan? ca... nush de ce... ma tot gandesc ca o sa fie mai grabit decat altii... 36+ cu bbTo...+ 3 kg , ... -3 milioane de neuroni si... lista continua!AMR teoretic 4 sapt. , practic "cica" 2 sapt. |
ioiiiiiiiiiiiiii plateeaaaaaaaa nu cobiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
eu vreau sa fie bebe de 2010............apoi om vedea noi......
ce face???????????
aoleuuuuuuuuuuuu nici sa nu intrebi................
ori ii place tare mult ori nu stiu ce e cu el.......dar ma nenoroceste........................
azi noapte nu stiu ce a facut ce nu, dar m-am trezit din somn, cu o durere de burta si de spate......................

nu stiu ce facea acolo, ca ....mi-au trebuit 3 minute pana m-am ridicat din pat, si am inceput sa ma plimb prin casa, si sa merg la baie....si doamne ce durere a fost.................
o fi fost contractie de aiai adevarata???????????????????????

si sa mor eu daca nu, azi noapte am visat ca s-a nascut un pufulete, dar nu era dandana ci era DANASOR>..............deci..............
nu stiu..............
Poze
Bea
37+ cu
Ivan Matei Doamne ajuta sa nasc usor!!!!!!!!!!

, ... -3 milioane de neuroni
si... lista continua!
, practic "cica" 2 sapt.