Se trasmite foarte usor, si nu sunt perle. Baietelul meu a luat-o pt ca nepotelul bonei lui avea, nici macar nu a intrat in contact cu copilasul bolnav. Dar in perioada de incubatie a nepotelului bonei, dansa a venit si a stat cu baietelul meu de mai multe ori. Cand deja copilul a fost diagnosticat cu varicela, m-a anuntat si nu am mai lasat-o sa vina. Dar era prea tarziu, dupa vreo 5 zile deja a inceput cu febra, indispozitie, moleseala si apoi explozia de bube.
Doctorita mi-a spus ca si atunci daca o anuntam il putea vaccina chiar daca a intrat in contact cu virusul. Dar chiar nu credeam ca numai de la atat se poate molipsi.
Ii dadeam peritol la sfatul medicului si nu avea mancvarimi, pe langa lotiunea aia mentolata, sau ce era.
Pt semnele, si-a rupt 2 din pacate, doctorita de chirurgie plastica, prietena cu noi, ne-a recomandat diprogenta, si locul s-a vindecat frumos, adica e un semn foarte putin vizibil, pana la primul bronz in vara urmatoare a fost alb, dar nu e gaurica, asa cum se formeaza la bubele rupte, ci dupa tratamentul cu diprogenta s-a umplut.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma