Vrem titlul inapoi!!!

Vrem titlul inapoi!!! | Autor: gabid

Link direct la acest mesaj

Fetele care scriu pe noul forum "Vreau sa fiu mama!" nu sunt prea incantate de noua denumire...toate preferau vechea denumire"Asteptand un ingeras in viata noastra".Chiar ele au scris pe forum ca le-a busit plansul cand au citit noul nume al forumului...pentru unele este foarte greu sa fie mame pentru ca nu se intampla si preferau "Asteptand un ingeras in viata noastra".

Gabi si Monica 2 ani .

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Sunt si eu o aspiranta la sarcina cea mai superba pe care ne-o poate da Dumnezeu...
Va rog din suflet....vrau titlul vechi...e mai aproape de inima mea...este exact ceea ce-mi doresc eu: UN INGERAS IN VIATA MEA!!!
Mame pot deveni multe...insa INGERASII nu sunt iubiti (din pacate!) de catre toti parintii...

Pentru noi aspirantele...a avea dupa atata timp un ingeras este o minune de la Dumnezeu...

"Vreau sa devin mama!" este prea rece...este prea crud pentru mine..pentru ca imi dau seama ca nu pot sa am ingerasul!!! Nu-mi place cum suna si-l vreau pe cel vechi inapoi!!!

ASTEPTAND UN INGERAS IN VIATA NOASTRA..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

si eu vreau ingerasul inapoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

nici mie nu mi-a placut prea tare.."vreau sa fiu mama". mi s-a parut un pic cam....rece...era mai dulcel "asteptind un ingeras in viata noastra"

MirelaV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Va rog sa cititi randurile de mai jos si apoi sa dati cu pietre...

Mariaa:
"Nu am mai scris aici de cand va anuntam ca o sa-mi schimb locul de munca...A trecut ceva vreme...Lucrurile incep sa intre pe fagasul normal, incep sa ma obisnuiesc cu noii oameni cu care am de-a face si incet, incet, in fiecare zi imi fac putin timp ca sa "va vad" si pe voi.
Revenind la titlul mesajului, chit ca aveti alte probleme mai arzatoare de rezolvat pentru mersul bun al site-ului, am si eu o sugestie sper ca rezonabila ca fond.
Multe aspirante stau zi si noapte pe forum/chat. Au facut din asta o pasiune ca sa nu-i spun mai mult...Idea mea era ca sa dam alt nume forumului, ceva care sa invite la actiune, la ...nu stiu...la a face ceva cu viatza ta...cele mai multe aspirante iau ad-literam foarte multe informatii de pe forum...haideti sa le scoatem din starea asta de asteptare care nu-i deloc sanatoasa pentru minte si trup.
Va scriu asta pentru ca tin legatura cu unele dintre aspirante si starea lor generala e cea de asteptare...asteptare care le duce de cele mai multe ori la disperare,panica,obsesii. Nu spun ca eu nu am trecut prin fazele astea insa eu am avut norocul sa gasesc puterea si taria de a trece peste asta. Multe dintre ele nu o gasesc sau nu o au de la bunul Dumnezeu...
Cred ca chiar daca pare o chestie minora o sa aiba o mare influenta asupra psihicului lor."

Aceste randuri le-am postat pentru admin. acum cateva zile. Nu am deschis un mesaj pe forum ca sa nu lezez anumite fete. Am vrut sa fie ceva discret care sa aiba indirect o influenta buna asupra psihicului multora dintre noi.
Imi cer scuze daca rezultatul a fost altul...nici pe departe nu asta era intentia...imi pare tare rau...

Eu sunt raspunzatoare pentru modificarea asta si daca fetele nu sunt multumite cu noul indemn atunci am sa schimb numele cu cel vechi, asta daca nu-i admin. mai rapid decat mine :)

Totodata,cuvantul ingerash are si alte conotatii mai ales pentru mamele care au pierdut copii...se stie ca ei sunt numiti ingerasi.Poate-i mai potrivit cuvantul "minune".

In fine,oricum ar fi...imi pare tare rau ca rezultatul e cu totul altul...nu s-au dorit lacrimi ci zambete, putere si voita mai multa de a razbate. Sper ca m-am facut inteleasa si inca odata-mi cer scuze...

Rabdarea este cheia fericirii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dede spune:

quote:
Originally posted by Mariaa

Va rog sa cititi randurile de mai jos si apoi sa dati cu pietre...

Mariaa:
"Nu am mai scris aici de cand va anuntam ca o sa-mi schimb locul de munca...A trecut ceva vreme...Lucrurile incep sa intre pe fagasul normal, incep sa ma obisnuiesc cu noii oameni cu care am de-a face si incet, incet, in fiecare zi imi fac putin timp ca sa "va vad" si pe voi.
Revenind la titlul mesajului, chit ca aveti alte probleme mai arzatoare de rezolvat pentru mersul bun al site-ului, am si eu o sugestie sper ca rezonabila ca fond.
Multe aspirante stau zi si noapte pe forum/chat. Au facut din asta o pasiune ca sa nu-i spun mai mult...Idea mea era ca sa dam alt nume forumului, ceva care sa invite la actiune, la ...nu stiu...la a face ceva cu viatza ta...cele mai multe aspirante iau ad-literam foarte multe informatii de pe forum...haideti sa le scoatem din starea asta de asteptare care nu-i deloc sanatoasa pentru minte si trup.
Va scriu asta pentru ca tin legatura cu unele dintre aspirante si starea lor generala e cea de asteptare...asteptare care le duce de cele mai multe ori la disperare,panica,obsesii. Nu spun ca eu nu am trecut prin fazele astea insa eu am avut norocul sa gasesc puterea si taria de a trece peste asta. Multe dintre ele nu o gasesc sau nu o au de la bunul Dumnezeu...
Cred ca chiar daca pare o chestie minora o sa aiba o mare influenta asupra psihicului lor."

Aceste randuri le-am postat pentru admin. acum cateva zile. Nu am deschis un mesaj pe forum ca sa nu lezez anumite fete. Am vrut sa fie ceva discret care sa aiba indirect o influenta buna asupra psihicului multora dintre noi.
Imi cer scuze daca rezultatul a fost altul...nici pe departe nu asta era intentia...imi pare tare rau...

Eu sunt raspunzatoare pentru modificarea asta si daca fetele nu sunt multumite cu noul indemn atunci am sa schimb numele cu cel vechi, asta daca nu-i admin. mai rapid decat mine :)

Totodata,cuvantul ingerash are si alte conotatii mai ales pentru mamele care au pierdut copii...se stie ca ei sunt numiti ingerasi.Poate-i mai potrivit cuvantul "minune".

In fine,oricum ar fi...imi pare tare rau ca rezultatul e cu totul altul...nu s-au dorit lacrimi ci zambete, putere si voita mai multa de a razbate. Sper ca m-am facut inteleasa si inca odata-mi cer scuze...

Rabdarea este cheia fericirii.

parere personala
Maria, de la mine o si multi pentru toate cele care VOR SA FIE MAME !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiVa spune:

Asa este Maria, ai mare dreptate, pt. mine de ex. semnificatia cuvantului ingeras este cea care ai scris-o mai sus. Momentan am 2 ingerasi, acum astept sa devin mamica a doua MINUNI! Sper ca Dumnezeu sa ma ajute sa duc la bun sfarsit atat sarcina cat si demersurile de adoptie!!!

angi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Desi am depasit faza de aspiranta citesc si scriu pe forumul asta cu placere. Asa ca imi permit sa-mi dau cu parerea. Titlul nou e prea rece si sec. Multe fete si-au pierdut speranta sau sunt pe cale sa o piarda si cu cuvantul ingeras le sugereaza caldura, dragoste si o "minune" in viata lor.
Iar pentru mine una aparitia Mariei a fost chiar o "minune" in momentul in care nici eu , nici dr nu ne asteptam. Pur si simplu Dumnezeu a vrut sa o infaptuiasca cu noi atunci. Asta dupa o "asteptare" de 4 ani!

Marina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Pt mine ingerasi sunt sarcinile pierdute.
Asa se spune cind pierzi un copilas ca el e de acum ingeras. Asa ca prefer sa nu mai am ingerasi, vreau sa am minuni, iepurasi, dovlecei etc:-)
Pupici*****

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Imi amintesc ca mama i-a zis o data Juliei: ce frumoasa este, ca un ingeras! Am sarit IN SUS ca arsa si i-am zis ca niciodata sa nu-i mai spuna Ingeras, ca este OM aici pe Pamant ... Off ca sperioasa mai sunt! Si eu ma gandeam la ceva.... rau.

Va doresc din suflet la toate aspirantele ceea ce va doriti si voi: un botz-cu-ochi (cum s-o numi) dar sa fie SANATOS si voios :)!

Adela & Julia (1 an si 3 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Mei AngiVA mie mi-a scaapat vestea dar sunt super fericita pentru tine!
SA dea Domnul sa fie intr-un ceas bun si burtica si adoptia si sa te bucuri tare de amundoi bebeii!

MArina

Mergi la inceput