Angiva, si eu de abia ieri am citit de vestea ta cea mare, felicitari, sa fie intr-un ceas bun si sa ai o sarcina usoara.
Referitor la titlu, initial am fost neplacut impresionata de noul titlu, nu ca ar suna urat ci pentru ca eu sunt omul obisnuintei, dar citind mesajul Mariei imi dau seama ca are dreptate, uneori schimbarile sunt binevenite si poate avem nevoie de o unda proaspata in viata noastra. Inspirata ideea Mariei, haideti sa ne gandim la un titlu care sa ne dea un impuls, si poate nu "asteptand" ca noi nu asteptam noi toate actionam de fapt, ceva si funny poate sa fie care sa ne dea buna dispozitie...ceva gen: "pe urmele...", "in cautarea..."...zic si eu. Ce ziceti, ne punem creierul la munca?
Aaa, o chestie care chiar nu-mi place: de ce sunt nuntile si botezurile in cap de lista? Poate ca sunt exagerata, poate ca exista o buna explicatie pentru asta, dar imi e nitel cam peste mana cu sectiunea noastra abia pe al treilea rand.
Oana_B
Mie personal nu mi-a placut titlul cel nou,eu personal nu am plans la citirea lui dar cele care asteapta de 10 ani un bb si nu vine??!!!???
Poate ca e bine sa nu apara "ingeras"in noul titlu...cred ca 'minune' e mai bine...sau poate un"bebelus".
Cred ca cel mai bine ar fi ca fetele sa-si spuna parerea.
Sper ca nu am suparat pe nimeni!M-au impresionat fetele care au plans la citirea noului titlu pentru ca stiu prin ce trec.
Gabi si Monica 2 ani .