Copilasi din 2002 *68* Acum scolari !!!
Raspunsuri - Pagina 7
Nicoleta spune:
Dodo, felicitari pentru progrese!! SUPER!!
Sa fim sanatosi cu totii in 2010, sa avem intelegere si iubire in case! Si celelalte, daca e sa vina, sa vina! LA MULTI ANI!!
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
Anina_n spune:
]Aho, aho, de Anul Nou !
Va urez si va colind,
An de sanatate
Si noroc in toate,
Bucurii si impliniri.
Dumnezeu sa va-ntareasca,
Sa va dea liniste sufleteasca,
Sa ninga cu stelute argintii,
Sa ne amintim ca-i sarbatoare,
Sa devenim din nou copii,
Sa fie lumina-n casa
Si belsug pe masa.
La multi ani !!!
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
sinzi_ana spune:
La multi ani fetelor!!!!!!
Noi inca mai avem de asteptat 5 ore!!!
Ma gandeam...ca eu va stiu de aproape 6 ani!!!!!!
Dodo-pui spune:
La multi ani 2010!
Las [cafe] si ceva
Un an superb ca voi si cu tot ceea ce va doriti!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nicoleta
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
cristina22 spune:
Sorcova, vesela,
Sa traiti, sa-mbatraniti,
Ca un par, ca un mar,
Ca un fir de trandafir”
Tare ca piatra,
Iute ca sageata,
Tare ca fierul,
Iute ca otelul.
La anul si la multi ani!
Am recuperat copilu' ca nu l-am vazut de anul trecut.S-a distrat la Revelionul lui cu bunicii, iar de la prea multa sampanie, a adormit pe la 11
Noi am avut un super chef, fara timpi morti, cu dans si distractie non stop.
Sa dea Dumnezeu sa avem un an de la foarte bun in sus, cu sanatate multa, plin de realizari pe toate planurile, cu copii veseli si sanatosi, ca destepti sunt toti!!
De urat, v-as mai ura, da' plecam cu sorcova!!
PS.La Oradea ploua, ploua...torential...e minunat!!
Sarbatori fericite!
C+C=Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
Nicoleta spune:
LA MULTI ANI!
Matei este mucios... asa a inceput el anul, miorlait... sper sa treaca repede de data asta... La 12.00 s-au trezit amandoi baietii, am privit impreuna artificiile care au fost foarte faine in cartier! IN rest, eu m-am trezit cu o durere de cap uratica... sunt cam obosita... Dar speram sa ne indreptam cu totii !
Anina_n spune:
Sorcova, vesela...
Eu va stiu de aproape 7 ani si ma gandesc...copiii nostri cresc impreuna, iar noi, mamicile imbatranim, alaturi, pana la urma.
Sa ne intalnim cu drag, aici, la povesti, ca in fiecare an, sa impartasim bucurii si tristeti, sa petrecem momente frumoase impreuna, sa avem ce povesti peste ani si ani...
Va imbratisez si va pup, cu mult drag, fetelor !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
andy.p spune:
LA MULTI ANI!!!!
Noi am avut un Rev superb,amandoi copii au stat pana dupa ora 12,am ras,am dansat,am baut sampanie,am privit artificiile..si la ora 1 am culcat copii,apoi noi pe la 3.
Acum asteptam sa se trezeasca Alexia sa plecam si noi cu sorcova.
tuturor si un an minunat ,plin numai de bucurii si impliniri
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
Nicoleta spune:
Salut.
Suntem mai bine,am dormt si eu putin... am facut 2 checuri grozave (norocul incepatorului) (jumatate dintr-unul l-am tavalit in nuca... )... Matei e ok cu mucii, in limite normale... azi am stat cu totii in casa, dar maine baietii mari merg iar la piscina, marti vor la schi.
http://good-times.webshots.com/album/576137300PuNGrh (poze de azi, din casa...)