Copilasi din 2002 *68* Acum scolari !!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, dragi mamici !
Multumesc frumos pentru urarile adresate Cristinei si lui Cristi !
Nu prea suntem obisnuiti cu aceste urari, nici acum. Si ele curg...
La multi ani, cu intarziere, tuturor Cristinelor si Cristianilor, aferenti, de aici !
La multi ani si lui Stefan de Nicoleta !
Francisca,
Am petrecut zile minunate de Craciun, alaturi de cei dragi, ce sunt acasa. Cristina inca se mira de cate i-a adus .
Din banutzii stransi la colindat, vrea sa-si cumpere un hamster alb si pufos si o cusca noua, moderna.
Poze, inca nu am, dar cum le voi avea, va dau de stire.
Inca lucrez, la fel si in zilele urmatoare. Dar reusesc sa mai bag un ochi si aici.
O zi faina in continuare !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Hello, ce liniste e pe aici!
Mai sunt 3 zile pana la finalul acestui an...facem "bilantul"? Glumeam!
Cum va pregatiti?
Ce planuri aveti?
Unde petreceti?

Noi stam acasa anul asta, sau la mama...inca stam si analizam...noi am vrea acasa! De gatit nu gatesc prea multe, aperitive normale, as vrea sa fac o rulada din muschi de porc cu legume la cuptor, fac si un tiramisu bun si pentru copii, adica fara oua crude, restul (adica salata boeuf) face mama, si cam atat, nu ma omor, ca deja am mancat prea multe in perioada precedenta!
Astazi sunt la serviciu, maine si poimaine stau acasa!

Sinzi, sa nu ma uiti cu aperitivul acela cu oua, ca m-ar tenta mult...pls.pls.pls.!

Pupici, nu veniti la o cafeluta?

_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei

"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

..noi ama vut azi rudele lu' barbatu-meu in vizita,au plecat ianainte sa-l pregatesc pe Andy de tenis,apoi asta mica era rupta de cat au tras de ea.

Katty eu vreau cafelutza si acum ca am obosit...reteta de tiramisu plsNoi de Rev,acasa in 4,meniu nush :salate,friptura,ciorba...sincer nu mai vreau nimik

Nico voiam sa te intreb :voi cum stati la capitolul somn????Ca noi nu mai vrem..la amiaza e un chin,seara nu mai zic,ne prinde si ora 24 tot sisislind,vrreaaau sa dorm

Nina veti avea pet?Super,cred ca av fi ff incantata Cristinuca

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Laura, iti raspund repede... Si sper sa revin. Matei are inca somn la pranz, dar cand se trezeste la 8 adoarme mai greu (pe la 1-2). Seara e musai sa ii adormim in acelasi timp, altfel nu adoarme niciunul pana nu se culca si celalalt. Asa ca pe la 8, maxim 9 (in vacanta ne-a mai prins si 10, rar) ii punem la nani.

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Katty, nu pot sa te ajut mult cu ouale...le-a facut prietena mea, dar stiu ca le pune in maioneza amestecata cu smantana!!!

Noi am fost azi la niste colegi de la David de la scoala (romani) care au 4 gaini...haha!!! Chiar fac si oua!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

'neatza!!

Nina-si eu am venit azi la birou.Sa vad cat stau.
Am fost ieri sa-si cheltuie Andrei banii din colindat.Si-a luat ceva jocuri pt PC si un parfum.Mai vrea un joc psp cu Bolt, dar nu am gasit.

Katty-m-am gandit si eu la bilant...hmm...a fost un an si cu bune si cu rele...mai rau sa nu fie!!

Laura-noah, da' v-ati hotarat?? Nu veniti cu noi???

Nico-voi? Cum va fi Revu' la Viena??

Sunt p-aci!

Sarbatori fericite!

C+C=Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

Salut.

Ca ziceati de bilant... 2009 a fost pentru noi un an cu multe achimbari, cu decizii de luat, cu Marea Mutare, cu inceperea scolii aici, deci agitatia mare, mai ales din a doua jumatate. Anul asta ne-am luat masina, o cheltuiala importanta pentru noi, chiar daca nu este cea mai cea dintre cele mai cele. Marele meu regret ramane ca nu amreusit sa alaptez mai mult. Dar asa a fost sa fie.

In 2010 imi doresc sanatate, intelegere, iubire. Si sa am eu mai mult curaj (mai ales cu condusul).

Mergi la inceput

Cristina, noi Revelionul il vom petrece tot acasa. Nu avem ce face, avem copil mic... prieteni nu avem aici... asa ca va fi in familie. Nimic spectaculos. La voi cum va fi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Nico-sanatate sa avem cu totii, ca restul se rezolva!!

Noi vom petrece la un local.Nimic simandicos.Vom fi cu prietenii.Andrei isi face revelionul cu ai mei.Si-a cumparat sampanie, popcorn si chipsuri nah, excese de sarbatori.. toti facem pana la urma.E pregatit omu'...Aaaa, si cravata! Nu merge la revelion fara cravata lui ta-su.Asta e traditia

Sarbatori fericite!

C+C=Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Buna, sunt pe fuga...pun reteta de tiramisu pentru Laura,
revin mai incolo, ca ma zapaceste Andrei ca vrea la webkinz:

http://bucatareselevesele.blogspot.com/2009/01/tiramisu.html

Sinzi, multumesc oricum, nu-i nicio problema!

Pupici!

_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei

"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."

Mergi la inceput