Copilasi din 2002 *68* Acum scolari !!!
Raspunsuri - Pagina 4
Nicoleta spune:
Sinzi, am vazut si eu acum pozele voastre! Foarte fain v-ati distrat. Si catelul vostru creste ca din apa! Nu mai zis de copii! SI ce de cadouri! Noi am avut zapada inainte de Craciun, dar acum au fost si 15 grade ziua si normal, nu mai este! Am vrea sa mergem pe la munte, dar sa vedem...
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
andy.p spune:
LA MULTI ANI STEFAN!!!
Noi azi am fost la bunici sa-l recuperam pe Andy,suntem in formatie completa,acum se joaca cu cadourile de la Mosu...oricum a trait momente minunate,mi le-a spus de 100 de ori pe drumul de intorcere.Problema era ca eu conduceam si nu prea descurc noaptea si mai si ploua,asa ca l-am luat iar la intrebari acasa.
Sanzi nu stiu ce sa zic,eu dupa prima zi departe de Andy nu-mi gaseam locul...da'daca crezi ca vei fi prea ocupata si nu va simti vacanta ,atunci il poti lasa la bunici,precis ca-si va face si aici prieteni.Vazut si pozele cu masa imbelsugata,Mosul si spike care a crescut
Nico vad ca si voi fara zapada de Craciun,ff frumoase pozele.
Nu cred ca a avut nimeni zapada de Craciun..azi a plouat toata ziua.
Va pe toate si fuuug la Andy..vrea sa facem intrecere de masini
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
Dodo-pui spune:
La multi ani Stefan!
ss fii sanatos si norocos.
Nicoleta felicitari sa-ti traiasca multi ani sanatosi
baietii
Ps: am corectat chestiile de genul!#539;i!
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Nicoleta spune:
Multumesc mult pentru urari!
Sinzi, despre lasat copilul cu bunicile... pe Stefan nu l-am lasat niciodata la bunici, data fiind alergia lui... mi-a fost teama sa nu se inrautateasca situatia (cum sa le explici bunicilor ca perne de puf nu, paturi nu etc. ?) (desi el nu a mai avut probleme de mult timp - insa tocmai ca nu vroiam sa reapara, cred ca este mai bine asa, o vreme, macar pana incepe vaccinul sa isi faca efectul pe deplin... si da, si vaccinul ne impiedica sa ne miscam asa liber, trebuie tinut mereu la rece...). Pe viitor intentionez sa il las si eu, dar sa stiu ca va fi bine cu ale lui. La voi, daca David vrea, de ce nu? Iti dai seama ca fiind singurul nepot va fi tinut nuai intr-o distractie! Voua va va fi probabil mai greu...
Astazi Stefan nu a primit nimic, fiindca nu am vrut sa interferam cu cadoul de la Mosu. Ii lasam lui placerea sa aleaga din magazin ce isi doreste (fireste, cu limite). Va putea cheltui toti banii marunti care s-au adunat de la venirea noastra aici (mergem la banca sa ii schimbam: 1 cent, 2 centi, 5 centi, 10 centi si cativa de 20 de centi). Sunt destul de multi, si cu ocazia asta va vedea si el care este valoarea lor . Adica sunt multi, dar ce repede ii cheltuim!
sinzi_ana spune:
Andy, daca va sta aici, il voi duce in summer camp de la 7.00am la 5.00pm...nu am alta solutie...si asta in fiecare zi
In Romania, are prieteni, o are pe Mariuca, are neamuri care abia il asteapta, Buni vrea sa il duca la munte, la inot...la pian...in parc...care e la 5 min de casa ei...
Stiu ca noua ne va fi cel mai greu...
andy.p spune:
Atunci Sanzi eu zic ca e super,va fi rasfatat si se va simti minunat...uite si Andy a fost super incantat,de fiecare data cand vorbeam la telefon imi spunea numai ce a vazut si ce a facut,totul era nou ptr el,plus asa cum zici rasfat de zile mari...mie mi-a fost ff greu,numaram zilele pana la intalnire.
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
andy.p spune:
Buna dimineata.
Haideti la .
Andy inca ,dupa ce aseara a cazut la datorie pe la 00,30
Andrei(07.04.2002)
(Micul Print)
Dodo-pui spune:
multam#539; de ....azi am o zi mai usoara apoi incep sa pregatesc meniul de revelion...
Copii suntcam neobositi caci ieri a plouat torential iar azi......iar
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
katty spune:
Hello,
Laura, am sosit la de cum am vazut invitatia ta!!! Ma bucur ca i-a priit lui Andy la bunici, si n-a suferit fara voi, e foarte important! Bravo lui!
Sinzi, am admirat eu ce am admirat aperitivele si masa voastra de Craciun, dar acum vreau sa-mi zici cum se fac acele oua cu "fundul in sus", arata ca lumea si cred ca ar merge si in noaptea de Revelion! Am vazut ca au o crema de ceva intre ele, e crema de branza sau ce?
Intrebai de Ana, e cu parintii ei la casuta lor de la Visi, noi anul asta nu ne ducem, ca prea ne-am obisnuit sa mergem acolo, intrasem parca intr-un tipar si anul asta vrem si altceva! Vrem sa facem acasa, n-am mai stat acasa din 2002, de cand avea Andrei 5 luni si n-am plecat nicaieri in noaptea de Anul Nou!
Frumoasa intentia de a-l lasa pe David la vara 2 luni in Romania, cred ca pentru el va fi excelent, mai putin faptul ca-i va fi dor de voi, dar cu messul, veti fi in contact aproape permanent! Pentru voi va fi ceva mai greu fara el, cum zicea si Nicoleta!
Nicoleta, frumos sa-l lasati pe Stefan sa-si cheltuiasca banutii pe cadoul de ziua lui, sa ne zici ce si-a luat pana la urma!
_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
Nicoleta spune:
Salut.
Cred ca voi avea si eu nevoie de o cafea... Matei nu vrea sa se culce!
Katty, Stefan nu a avut extrem de multi bani de cheltuit (20 euro), dar daca ar fi gasit ceva ce i-ar fi depasit bugetul (initial zicea de un Lego cu "Razboiul Stelelor", cu Vader, dar nu a gasit nimic, erau cam goale rafturile la capitolul asta), i-am fi mai dat noi bani (nu foarte multi, nu vrem sa exageram, acasa ne asteapta "munti" de jucarii!).
Dar s-a incadrat in buget, si-a luat 3 vagoane de metal din seria "Thomas", Vagoanele Buclucase si inca unul, Hector. Este tare fericit, mai ales ca vagoanele buclucase rad, iar Hector poate sa care si altceva in afara de carbuni (se scoate piesa respectiva). I-a mai luat si fratiorului lui un tractoras, deci nu a cumparat numai pentru el. Cu socotelile am ajutat noi, ca erau sume cu virgula si inca nu stie ce-i cu ele (sa adune asa numere, adica). Si Matei se bucura de jucariile lui Stefan, asa ca nici nu vrea sa adorma...
Sotul meu este sa incalte masina cu cauciucurile de iarna... Azi Mosul mi-a comandat laptop... vine pe 5... ni s-a aprobat aici cererea pentru alocatiile copiilor, sper sa mi se aprobe si mie cererea de indemnizatie, pana in primavara... Maine mergem sa mai facem cateva cumparaturi pentru tati si apoi trecem la bugetul de austeritate .
Sa aveti o zi frumoasa! Noi avem zi de smotru, desi am vrea sa si iesim...