Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (138)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Hai ca pun acum cateva poze, Andrada!
Va anunt cand sunt incarcate.

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Andrada, am vazut puloverele, tare mi-au placut. Eu i-am luat unul Victoriei de la o tanti batranica de la biserica, dar e maaaaare, poate la iarna urmatoare i-o fi bun. L-am luat ca tare mi-a placut si banii s-au dus la saraci. Tiberiu e superb, mi-a placut video cu Thomas, unde da cu piciorul in balonasele de sapun. In afara de cadourile ce le-ai vazut mai era si setul de curatenie pe care i l-a luat sora-sa (cu mop, matura, perie, faras, galetusa si lighean, toate pe un carucior din-ala ca la hotel), care are maaaaare succes. si cadourile de la granny, care erau... la granny Ma duc sa fac poze la posetutza si sa va arat.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

poze cu posetuta de aici:

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/Victoria#5420020163582162882

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

_

Super!!!

Am pus si eu poze (la semnatura, folderul Decembrie)

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

_

Super!!!

Am pus si eu poze (la semnatura, folderul Decembrie)

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Bine ca ai mentionat, ca iar te intrebam unde-s pozele Am vazut o Eva superba- --------(liniu-tele-s0 bagate de Victoria, care e vesnic pe
masa ++++++++++++++++++

mai nou)
.+ , un bradut, de fapt, 2 Braduti frumosi foc, si o bebe mica si frumushica frumushica de nashica de Eva.
Nu EDIT, las a
sa, cum am scris cu Victoria.

_

Mergi la inceput

Desiree, chiar ma bucur ca ai lasat asa, simpatic foc mesajul vostru
Ai bagat bine de seama, sunt 2 braduti, unul la noi, unul la ai mei, unde am fost de Craciun. Al maica-mii chiar ca arata ca Pomul de Craciun Si inca n-a pus toate glogurile si ornamentele, va dati seama, cred ca se darama singur bietul brad. Ha, ha, ha...
Nasica e simpatica foc, are 2 luni si e o razacioasa mica.

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Lily La multi ani!!! Sa fii fericita si sanatoasa, alaturi de Julia si de familia ta! Cum e sa fii nascuta in preajma Craciunului?

Desiree ce de cadouri a primit Victoria, pare tare fericita acolo cu atatea daruri! Trebuie neaparat sa se vada cu al meu, cred ca ar avea ce discuta despre curatenie. Azi a fost tare bucuros, ca am avut musafiri si tot am facut treaba, i-am dat si lui o carpa si stergea de zor, aragazul, frigiderul, apoi s-a dus si in baie si a luat cada la frecat.

Andrada simpatic foc Tiberiu, cum da el noroc cu biberonul de ceai. Imi place tare de voi, pareti asa o familie fericita si linistita. Tare va invidiez ca stati la casa si aveti curticica de joaca si spatiu suficient. EU am demontat demult leaganul si jumperul (exact la fel avem si noi, ambele) ca nu-mi mai incapeau pe nicaieri. Ce jucarii frumoase a primit Tiberiu!

Ylari am vazut si pozicile voastre, Eva mi se pare mie copia lui Patrick la nastrusnicii, nici al meu nu e chip sa-l prind sa stea si el intr-o poza, mereu e pe fuga, mereu in actiune. Oricum o frumoasa printesa ta cu ochisorii ei albastri.

Multumim fetelor de aprecieri, intr-adevar Patrick e un copil tare nazbatios, se vede si din poze. Dupa trei zile de stat cu el suntem destul de terminati. NU ma plang, asa mi-am inchipuit mereu ca trebuie sa fie copii, sunt fericita ca e sanatos si istet, in rest nu mai conteaza nimic. Una peste alta, am petrecut un Craciun super in familie, ne-am bucurat de fiecare moment cu piticul.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Your children know more about you then you know about yourself"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

La multi ani zic si eu celor care au sarbatorit un Sf Stefan!!

Aelita multa sanatate!

Lilly la multi ani sanatosi alaturi de cei dragi!

Desiree ce cocheta mica..

Andrada super simpatic Tiberiu, faine si pulovarele dar pustiul e grozav si i-ar sta bine in orice..

Ylari asa de draguta e Eva..o bombonica de fata..

Multumim frumos pentru aprecieri, sunteti toate asa dragute. Alysh, Ylari, Laurita, Luminel, Andrada, Desiree

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata fetele

Mirci mi-a facut febra aseara, l-am simtit eu de la culcare ca era caldut, pe la 1 frigea. Panadolul l-a scuipat tot, asa ca i-am pus novocalmin si acum regret. Simonix spunea ca la ei nu se recomanda...ce sa fac daca supo cu paracetamol nu aveam si pe gurita nu voia...
Oricum, l-am dezbracat in pielea goala si s-a racorit. Nu i-am mai pus termometru ca nu l-am gasit in toiul noptii in dulap
O fi de la infectia asta, desi i-am dat antibiotic 10 zile! Ii repetam urocultura azi. sper sa fie ok, vedem.
Ieri am fost la mama in vizita si soramea saraca nu a venit pentru ca Matei avea febra si sa nu-i dea lui Mirci. Totusi, telepatic ne-a trimis ceva Glumesc Sis ce face Mati??
Lilly mai scumpo, sa traiesti, sa fiti sanatosi si fericiti!
si mama e nascuta in seara de Craciun...lumea o uita mereu cu cadourile ca deh, ii aduce omul de Craciun, de ziua ei nu mai primeste. Sper ca nu patesti la fel
Ylari mai, lasa-ne mai cu sarmaile alea, ca si asa...am pus un kil de Craciunul asta! Arata f bine, felicitari! Eva e o dulce, si nasica mica...
Andrada haha, ce simpatic in clipul cu mingiile, nu mai face fata sa le strecoare Costumasele de la mama ta sunt super! Ce placere sa poti lucra pentru bb mic...poate cand oi fi bunica, acum nu mai am timp de nimic.
Desiree daaa, e frumusea poseta. Si poza cu voi 3 pe fotoliu
Azi nu stiu ce sa fac de mancare. N-as face nimic, dar pentru Mirci, uof!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 22+ Sabina Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna dimineata fetelor,

Vreau sa ma refac azi dupa atatea petreceri....ieri i-a facut ziua soacra-mea lui Stef, a avut o gramada de invitati, iar tre sa pun cadouri la loc, ambalaje, cutii la gunoi....parca nu are farmec sa vezi cadouri in fiecare zi

Doloress, i-a placut mult bebele mic, i-a dat imediat sa bea din biberon si cand l-am pus pe bebe pe olita a vrut si el. Dar n-a facut nimic, il ingijea, se comporta ca un om mare....dar sa vedem realitatea

Lilly, nu am pus poze cu burtik, tocmai asta se mirau fetele...nu stiu de ce nu apar in poze....probabil e o perioada in care nu-mi prea place cum arat

Desiree, cate cadouri a primit Victoria iar posetuta fffffffff draguta!

Andrada, cate e de dulce Tiberiu....si eu visez la o camera de joaca pt Vlad....dar cred ca mai avem de asteptat.

Ylari, vazut poze cu Eva

Laurita, offfffff, febra mare? Lasa ca un novocalimin la nu stiu cate luni nu-i o pb. Dar mi se pare ciudat dupa atatea zile de antibiotic sa mai faca febra. POate e racit si nu are leg cu infectia urinara....oricum e buna decizia sa-i repetati analizele. Sanatate multa si sa ne tii la curent!

ALI, mami de Vlady si 15+

Mergi la inceput