Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (138)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Neata buna fetelor.
Vad ca v-ati petrecut frumos.
CamiM ce frumoase ai tu acolo, sunt superbe fetitele tale scumpe!!!!
Doloress, de Patrick nu mai zic, e un scump si jumatate. Pana la urma l-ai pozat si langa un brad cu globuri! Sa stapaneasca sanatos cadourile si sa recuperati ziua de Craciun!
Laura, Mirci e mortal, un frumos si jumatate, iar in poza in care trage de aspirator e nemaipomenit! Si in cea in care doarme e frumos si gingas ca o fetitza! Uite asa mi-au facut okii
Desiree, asteptam poze cu hainele de firma si cu poseta, sa nu ne uiti!
Gabitzam, pupam si noi baietzii daca ne lasa!
Alysh, haide mai, a zis o poezieeee??? Eva e dupa modelul "Patrick" vorbeste maxim un cuvant pe zi. Mai spune "coooo" asta inseamna "jos palaria" Ma simt foarte aiurea ca nu vb... Dar sunt linistita ptr ca intelege tot-tot-tot scumpa de ea.
Aaaa, de noi ce sa va spun, am fost de Craciun la mama, am petrecut frumos, am papat mancarica specifica (piftie, sarmale, carnati, salata boeuf, cozonaci) am beut sampanie Iuby a dormit la pranz cu Eva si eu palavragit cu mama o gramada... Ieri am fost la nasi sa isi ia Eva si de acolo cadourile de sub brad (a primit un mini-set de bucatarie, doar plita si doua craticioare si 2 telefoane care suna si poti vb la ele ca au un fir ce le uneste si te poti auzi) Ieri am aflat ca soacra-mea si-a rupt piciorul la tzara si vin azi in Bucuresti sa mearga la doctor, probabil o vor opera... Nasol, saraca... Plus ca vor veni si cu tot porcul taiat si sa vedeti ce o sa fie pe mine...............
Nu stiu ce sa va mai spun, va pup pe toate si o sa revin cu poze.
Sarbatori fericite in continuare va urez.

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multi ani tuturor celor ocrotiti de Sf.Stefan !!! Multa sanatate, noroc si bucurii!
Inclusiv puiului meu mare, Andrei-Stefan

Am vazut poze cu baietei faini. Imi place cum l-a imbracat mami tare frumusel pe Patrick! Iar Vlad pare asa cuminte in poze, si cum participa el la moment. Cam neagra barba mosului , si ce de jucarii a adus.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Buna fetele

Ce frumos m-am delectat eu cu pozici azi!!
Ali imi place Mosul vostru ca are okelari de soare. O sa luam modelul la anul! Hai, nu mai fii modesta cu Vladi, e prea destept, l-am dibuit eu din prima...si eu voiam sa intreb la fel, unde e burti??? Pupam Vladi pe bubite. e un dulcel.
La multi ani sotului!!
Cami ce frumoase sunt printesele, ce jucarii frumoase si ce bine se joaca ele impreuna...imi place bucataria aia cu cos de gunoi si tot ce trebuie Mama, ce chef am de jucarii de fata!
Doloress l-am vazut pe Patrick dand zapada si incantat de cadouri la gradi. E un frumos.
Desiree hai si tu cu poze sa avem ce face azi!
Ylari imi pare rau de soacra-ta. Sanatate multa.
pupici Evei

Gata ma duc sa pregatim masa.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 22+ Sabina Ilinca

Mergi la inceput

Aelita Sanatate multa!! Mare noroc cu sotul care se pricepe. Adica nu doar ca e binevoitor, dar se si pricepe Sa ne mai povestesti cum te descurci cu amandoi si cu sarcina!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 22+ Sabina Ilinca

Mergi la inceput

Vianne la multi ani Stefanei, sa fie sanatoasa, harnicuta si talentata ca mami!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Primul meu mesaj pe forum dupa schimbarea prefixului
Deci, dau de baut si va invit la o prajiturica virtuala (tortul l-am mancat mai repede )

gabitzam, laura ce de cadouri au primit baietii vostri Si Julia a primit o multime, si-am zis ca pana de ziua ei nu-i mai cumpar jucarii.

alysh l-am admirat pe Vlad care a primit cadourile fara frica de la mos craciun.Hm...eu nu am vazut poza cu tine cu burtica, poate am sarit eu.

Acum nu am timp, ca nefiind acasa la noi nu pot sa ocup calculatorul prea mult timp.Dar dupa ce ajung acasa, ma voi uita la toate pozele pe care le-ati pus, si sper sa pun si eu ceva poze

Sarbatori fericite in continuare alaturi de cei dragi.

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

LA MULTI ANI! tuturor celor ce poarta numele Sfantului Stefan. Sanatate si bucurie! (La multi ani si baiatului meu)

LA MULTI ANI! Lilly. Sa-ti fie de bine schimbarea prefixului...si la mai multe Multam' de prajitura.

Am vizionat toate pozele... Frumosi copii mai avem!!!

Lumi, mami de mladita Elena Cristiana

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Rapid, ca ma maraie Victoria: poze cu poseta inca nu am, dar va pun cateva de la Craciun... incepand de aici:

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/Victoria#5419724206275795714

Am vazut poze cu fetite superbe de CAMI si Patrick superb de Doloress.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multi ani fericiti, Lilly !!!
Sa fii sanatoasa, voiasa si norocoasa Sa te bucuri de viata si de familie!

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

La multi ani tuturor celor ce se serbeaza astazi!!!!

Alysh bine ca a trecut pericolul si nu a facut varicela!

Reallaura vai ce scump e Mirci cum trage hotarat de aspirator. Sunteti niste frumosi! Aspiratorul lui Tiberiu l-am luat din Auchan cu 34 ron.

Gabitzam ce frumos ai impachetat cadourile. Mereu fur cate o idée de la tine. Vreau sa iti zic ca filmuletul cu Mos Craciun a avut un mare efect asupra nepotelei mele. Era atat de socata de cat de multe stie Mosu despre ea! La multi ani Stefanutzului tau mic!

Aelita sanatate multa!

CamiM vai ce minuni frumoase ai tu acolo. Gimnasta cea mica m-a terminat. Vreau si eu fetizeeeeeee sunt superbe, frumoase foc si ce de cadouri superbe au primit. Cred ca trebuie sa te simti tare implinita cu asa fete frumoase!

Dollores cat de finutz este Ptarick! Doamne ce haiosi sunt cu lopetile!

Desiree moama ce de cadori acolo!!!! De fiecare data imi vine sa ii mananc ochisorii Victoriei! Astept poze cu posetutza!

Punem si noi poze si filmuletze de la Craciun. Cele mai frumoase cadouri au fost cele facute de mama, mi-a facut o mare surpriza cu puloverele lucrate pt Tiberiu, am pus poze cu ele ca mor de dragul lor
http://entertainment.webshots.com/album/575903579hpXtBh
Ylari vreau sa vad si eu poze cu Evaaaaa!

Mergi la inceput