Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (138)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Luminel, DUmnezeu s-o ierte!!Intr-adevar n-are rost sa mergi cu fata pe vremea asta..si la inmormintare. Cred ca vor intelege situatia. Da, si cred ca si vremea ne induce o stare proasta. de la noi

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Azi e ziua Sofiei,implineste 3 ani.

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

La multi ani, Sofia, sa fii sanatoasa, fericita, norocoasa, iubita si tot ceea ce iti doresti sa se indeplineasca. Te imbratisam cu drag si iti dorim petrecere frumoasa si muuuuuulte cadouri.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008 si 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multi ani, princess Sofia !!!

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

ne mai tineti minte am intrat sa va salutam si sa va uram tuturor un An Nou plin de bucurii, sanatate si implinirea tuturor dorintelor!!! pupam toti bebei si toate mamicile iar noi speram sa va salutam mai des! Amelia e bine, sanatoasa, jucausa doar ca inca nu si-a dat drumul la povesti dar eu zic asa: fiecare are ritmul si felul lui ! si ca sa nu va mai plictisiti va invitam la o tura de pozici, pe care le gasiti la semnatura!

Amelia primul anisor

amellyashop...kids

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Multi inainte! sa fie sanatoasa si bucuroasa!

Lumi, mami de mladita Elena Cristiana (26.05.2008)
LA MULTI ANI 2010!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Citat:
citat din mesajul lui melly23

ne mai tineti minte am intrat sa va salutam si sa va uram tuturor un An Nou plin de bucurii, sanatate si implinirea tuturor dorintelor!!! pupam toti bebei si toate mamicile iar noi speram sa va salutam mai des! Amelia e bine, sanatoasa, jucausa doar ca inca nu si-a dat drumul la povesti dar eu zic asa: fiecare are ritmul si felul lui ! si ca sa nu va mai plictisiti va invitam la o tura de pozici, pe care le gasiti la semnatura!

Amelia primul anisor

amellyashop...kids

Melly, bine ai revenit! multumim asemenea pentru urari! vazut poze, frumoase

Lumi, mami de mladita Elena Cristiana (26.05.2008)
LA MULTI ANI 2010!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

LA MULTI ANI SOFIA! Sa resti mare si sanatoasa, sa-ti faci parintii mandri.

La multi Ani tuturor M&M, mamici, tatici, bunici! Anul nou sa aduca numai bucurii, sanatate, fericire!

Eu am rezistat eroic pana la 12 si vreo 10 , dupa ce la 11 am iesit la o tigara, ca mi se inchideau ochii. Daddy a tot zis sa ma duc la culcare daca mi-e somn, dar ma simteam aiurea sa-l las singur sa intampine Anul Nou.
Noi am avut un roast beef cu cartofi fierti pe 3/4 si apoi bagati la friteuza, iasa super buni, moi la mijloc si crocanti pe din-afara, cu conopida si sos de branza si ciorba de burta! (din care am mancat eu o data, a papat si Victoria cateva linguri doar supa, evident si am aruncat-o; nu ca nu a fost buna, ci ptr. ca imi tot aminteam de mirosul ala oribil cand fierb burta... yuck!). Si ieri am avut snitele de porc si cartofi prajiti.
Victoria a dormit, nu prea au fost artificii, decat cateva care nu au trezit-o deloc, bubuieli ioc asa ca a putut sa doarma.
Acum doarme printeas, ma duc sa vad pozele lui Melly.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna seara!

La multi ani si de la noi!
Un an 2010 cat mai bun cu multa sanatate si tot ce va doriti!

Noi am petrecut la cumnata mea, au si eu 2 copii de varsta fetelor noastre. A fost un Revelion pasnic, fetele s-au distrat de minune si cei mici la fel, adultii au trancanit- a fost frumos asa.
Annika a adormit la 20 insa s-a trezit la 12 din cauza bubuiturilor rachetelor.

Simona, vad visezi ca mine la excursii exotice.
Eu nu am renuntat la excursia in Egipt sau oriunde la mare, la caldura.
Planuiesc acum in feb sa plecam.
Ce zici?

mai vrea cineva?

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

niatza si la multi ani.

La multi ani Sofiei, sa fii sanatoasa si sa bucuri parintii, si sa ai grija de fratiorii mai mici.

La multi ani Acidei, ca a fo ziua ei pe 31 si nu am mai apucat sa fac urarile

Voiam sa ma inscriu si io in clubul celor care viseaza concediu la caldura. Doar la clubul de visat

ma duc sa mai mananc din tort.
edit: mancai. Mai melly, welcome bec, ce poze, ce fifi frumoasa, ce ai slabit!!!!!!!!!!!!

cine lipseste e la slabit, da???

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput