Nu stiu daca e locul potrivit, dar vreau sa atrag atentia asupra acestui loc de joaca. Duminica am fost la o petrecere aici si tocmai cand ne pregateam de plecare usa culisanta a bucatariei s-a desprins de pe sina si a cazut peste hol, chiar in intrarea salii de joaca de la etaj. Taticul care statea langa usa s-a inmuiat si a inceput sa tremure instantaneu, pe toti ne-a luat groaza de ce s-ar fi putut intampla, iar ei erau relaxati, fara probleme. Dadeau vina (ca si cum asta conta) pe o mamica care a vrut sa inchida usa - ca era deschisa si mai intrau copii acolo- si a tras de ea in loc sa o impinga.
Dar cat de tare putea sa traga femeia aceea de usa incat sa o scoata de pe sina? Si oricum nu a cazut imediat, deci eu nu cred ca asta a fost cauza. cred ca nu era fixata in cadru, iar ei o tineau deschisa tocmai din acest motiv, mamica aceea doar a destabilizat-o, ca sa zic asa..
In orice caz, stie cineva cine ar trebui sa inspecteze aceste spatii??
Au fost anul asta 2 accidente cu copii, cred ca e de ajuns.
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Asa e - si mie mi s-a parut un loc cu personal neglijent.
Slava Domnului ca nu s-a intamplat nimic!
Cred ca la Protectia Consumatorului se pot reclama asemenea nereguli. Nu stiu daca si la Protectia Copilului. Poti sa dai telefon la ambele si sa discuti despre acel loc de joaca.
allinta
SARBATORI FERICITE !