Bobocei de sept-oct 2008 (235)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fce spune:

CRACIUN FERICIT!

babytza multumim pt info

Carmen, mami de Erica (27.10.2008)

cicescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Niko m-am spart de ras cu Karinuta e mortala !!!!!!!!!!!!!!!! NU se lasa dom'le nici dupa ce cade...se ridica si o ia de la capat Promitator !!!!!! Sa ii luati fetei o bara , am vazut ca la sfarsit folosea usa de la balcon TOTALA !!!!!!!

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Niko m-am spart de ras cu Karinuta e mortala !!!!!!!!!!!!!!!! NU se lasa dom'le nici dupa ce cade...se ridica si o ia de la capat Promitator !!!!!! Sa ii luati fetei o bara , am vazut ca la sfarsit folosea usa de la balcon TOTALA !!!!!!!

Bey ...aia era poza de final!!!

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

LA MULTI ANI 300!!! Sa fii sanatoasa, iubita si sa ai parte in viata numai de clipe de fericire, alaturi de cei dragi! Aha... deci esti Eugenia... si al meu sot e Eugen si azi am fugit repede sa-i iau cadou de ziua lui + Craciun...
In premiera am facut sarmale, era sa ramanem fara carne... la parterul blocului nostru e o carmangerie, mereu e un du-te-vino, si noi, desteptii, ca tot o aveam la nas, am amanat pana in ultima clipa... si azi n-au mai adus... asa ca am alergat repede in Carrefour si am rezolvat problema... invatare de minte pentru viitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

CRACIUN FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI SI SA VA ADUCA MOSU' TOT CEEA CE VA DORITI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Nu v-am uitat,v-am citit constant,dar mai greu cu scrisul,mai ales ca intotdeauna altcineva raspundea prompt,asa ca nu mi se parea ca ar avea sens sa ma repet...Am vazut cum au crescut piticii ,unul mai frumos ca celalalt,isteti nu mai spun,Razvan mi-a ramas cel mai bine in minte,supertare!De asemenea ,Lumi nu poate trece neobservata ,cu cei 2 huni,babytza ,babymom,300(apropos,La multi ani!!!),andy garlo,andy p,angelynna ,toate,ar trebui sa scriu mult de acum incolo si am carnea pe aragaz ,ca si pe mine m-a prins miezul noptii cu ceva neterminat,numai bine ,mancam cald la miezul noptii
Am intrat sa va "spun" craciun fericit,avem si un www.dancingsantacard.com/?santa=2776361" target="_blank">colindator
Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Elly , eu nici acum nu m-am invatat minte sa fac lista asa ca fac nspe drumuri ca tot am uitat cate ceva asa ca fa lista

Julax ne era dor de tine, cat de mare a crescut Ioana , poza cu "te iubesc" e superba, fara cuvinte , mi-a placut si colindatorul

A venit mosul la noi, la copii de fapt ...si cu ocazia asta Crina la si vazut ... a vazut o jucarie de a ei...mai ca incepea sa planga asa ca am mituit-o cu un kinder felie de lapte

Cum pot adormi si eu copilul .... sunt rupta de somn

de Crina Alexandrail asteptam pe www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Craciun fericit dragelor !!!!

La multi ani Ramo !!!! Vrem toooort daca a fost ziua ta Sa ne facem si frumoase

Julax Ce pui frumosi ai !!!! Frumoase pozele din colaj Sa ne spui ce mai fac copchiii , ca de mult nu ai mai intrat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

aaaa.... neatza?

Teo are 39.7 si nu-i scade dupa Novocalmin. E a treia zi consecutiva ca face temp peste 39... deja nu mai stiu ce sa fac. Si e Craciunul, nu stiu cu cine mai pot vorbi

E si recalcitrant, nu sta la aerosoli, nu sta sa-i pun comprese, ce sa mai zic, ma lupt cu el pentru fiecare miscare, se uita aiurea, vorbeste aiurea si se cearta cu mine, dar febra nu-i scade.

Am intrat in panica, iar TL imi spune sa ma potolesc, ca e normal si o sa treaca. Sa nu ma panichez, sa nu ma panichez... (si de ce nu-i dau augumentimn... stie si el una si buna)

Ma scuzati ca va stresez de sarbatori. Va doresc numai bine si sanatate, si va pup mult ca-mi sunteti toate dragi! Craciun fericit, pofta buna si multi pupici.

July, deci te-ai hotarat? Am finutza?

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Pffff.... si ma tot tin sa zic: La multi ani, Ramo!!!

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput