Bobocei de sept-oct 2008 (235)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Dya imi pare rau, nu am o reteta sa iti dau , nu o fac eu Habar nu am cum se face

Am terminat si eu curatenia, cumparaturile pentru copilasi si rufele de spalat. Friptura o bag maine dimineata la cuptor.
Tina e la colindat cu prietnele ei si cu mama unei fete, David e in vizita la soacra sa aduca mancarurile facute de ea Eu tocmai am dat iama in toba ca nu mai puteam de pofta

Paula sa va traiasca finutul !!!!!!!!!!!

Eu sunt pe aici daca aveti chef de vorba

Edit : Mi-au venit si baietii acum

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Am terminat si eu,soatza face ultimele retusurila bucatarie.

Azi Alexia mi-a facut cel mai frumos cadou,a venit la mine cu guritza deschisa si m-a pupat muah.Tot azi a facut kk si a venit la mine cu scutecul sa o schimb

Babytza mi-a adus si mie sotzul pachet de la soacra.Si sa mai zici ca-s rele soacrele

Paula sa va traiasca finutzul

Primiti cu colinda?

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

bobocime si mamici

Multa sanatate boboceilor bolnaviori iar mamicilor putere si rabdare

Sper sa fie doar o perioada in care tati e suparat, oricum ramane sa discutam dupa sarbatori mai multe, va multumesc pentru sprijin

Babytza felicitari ca ai rezolvat cu apa

Felicic balosesc p-aci la meniul tau

Dyanira offf ce sperietura ai tras mamico

Claudinna am un ginere tare destept, multa admiratie pentru tine, ai multa rabdare , moa ce bine arata tortul

300 offf, sper ca te simti mai bine , multa fericire, dragoste si tot ce iti doresti sa se implineasca

Lumi te am cu mare drag

Ada frumos bradul

Laureta tare dulce Bianca

Cristina arata delicios checul aperitiv

Miruna ce baieti frumosi ai mamico

CD sa fie sanatoasa putzica

Oana te am mult mult

July avem noi cercei

Paula-Laura sa ii traiasca baietelul finutei tale si tatalui

Craciun Fericit tuturor, sa va aduca mosul tot ce va doriti, multa sanatate boboceilor nostri, putere mamicilor incercate (stiu cum e din pacate).

Noi suntem bine, numai este deloc bolnava, azi a iesit afara cu sania, moa cat de cuminte a stat, numai ca am fost tare ocupata cu si

Meniu e urmatorul: sarmale in foi de varza, ciorbica de legume, friptura pui si porc la cuptor, caltabosi, carnati, toba, cozonaci, turta dulce, rulada si cam atat

Am terminat si cu , l-am impodobit deja, Crina e tare incantata de el

Acum ma bag la si mai stam de vorba

de Crina Alexandrail asteptam pe www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Laura daaaaa , te topesti cu totul cand vin cu gurita deschisa sa te pupe Sunt deliciosi

Ramo cum e Anda cu bradul ?

Angelyna sa fie totul bine

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Mai, eu va urez maine de Craciun....am avut si noi o zi lunga cu musafiri, am resuit sa fac niste chestii pe la cuptor...praji cu mascarpone a iesit dementiala plus chec la cana...yammy iar turta dulce s-a ars pt ca eu dansam cu fii-mea...iaca un mic exemplu mai jos:

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Babytza

Nikolici Karinutza pisicutza e mortala

de Crina Alexandrail asteptam pe www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

seara buna a intrat sa va ura si noi cu de toate in desaga lui cea mare, sa va aduca exact ce va doriti si
un neaparat ALATURI DE CEAI DRAGI VOUA

Cred ca de vre-o oar am chinui sa scriu mesajul asta si tot timpul mai fac cate ceva....ooooffff.....na c-am reusit...

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Laura va primim, avem di tati

Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

mai NIKOLICIULE e mortala fi-ta ....evident ca ne0am uitat amandoua la clip ce crezi ca a vazut fi-mea din tot videoclipul????......calu' (magaru') si a inceput sa faca, ca el...am ras de mam stricat....

Apropo cate kg. are K??, ca pare ca si noi, adica mai subtirica....

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Nikolici super tare..Alexia a acompaniat-o tot timpul,da nu-si dezlipea ochii de pe ecran.

Ange

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput