Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (10)
Raspunsuri - Pagina 7
adrianaBuc spune:
Chiar asa! De saptamana viitoare intram in trim 2? Uau! Mi se ridica padurea pe mine
. Eu astept cu nerabdare sa trecem de 16 saptamani sa asteptam primele miscari ale lu bb.
12+
Vine bebe! 
beluistef spune:
La mine cred ca vor fi mai repede de 16 sapt, tinand cont ca este a treia sarcina, ma astept de pe acum, tot timpul stau atenta sa vad daca simt ceva si zilele astea chiar am avut impresia ca am simtit ceva...sau oi fi avut pareri 

.
Ieri cand am dormit la amiaza, dormeam asa pe semi-burta( adica nu total pe burta), iar cand adopt aceasta pozitie de somn, cand ma intorc cu fata in sus simt asa ca un ghem in partea opusa fata de cea pe care am dormit, iar cand pun mana este asa tare si disform...o senzatie tare, dar taaaaaare placuta...si-mi zic..bai bai mami, vezi ca nu stai bine,iar eu mititelul incerc sa-mi gasesc locul potrivit in care sa nu ma "stropsesti"
, iar dupa ateva minute nu mai este umflat si totul redevine la normal...
Asta este o povestioara de ieri.
Elena,
12+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf
ooana spune:
Belu cred ca sunt mortale fetitele tale, sa ne povestesti comentariile la marea intalnire cu bebe
sa stii ca si eu dorm pe burta, asa imi place
...si ma gandesc ca in curand nu am sa mai pot asa ca incerc sa profit
si intr-adevar am observat ca se deformeaza si se intareste burta intr-o parte cateodata ![]()
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
12+Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
beluistef spune:
Si eu incerc sa profit de pozitia asta de somn cat mai pot, pentru ca dupa aceea nu o sa mi putem...o sa fim prietenele pernelor. Sa vezi ce le vom mai imbratisa si " inghesui" sa nu zic " calari " ![]()
![]()
![]()
Elena,
12+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf
aelita spune:
Bine ati venit,PUIUt_MIC,MIREALERIM ,ANCAVLAD!
StEFANIA-La multi ani pt cei 4 ani de casatorie!
Sper sa va simtiti bine toate si sa petreceti sarbatori de vis!
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .
Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)
ainotna spune:
La multi ani Stefania_97, Stefan de Paula, pt ziua de ieri si tuturor celor care poarta numele Stefan, Stefania etc!
Tina 80, pe mine nu ma doare capul, m-a durut un pic inainte sa-mi intarzie CM, dar nu am luat nimic, nici nu m-a durut foarte rau. Ma bucur ca acum te simti mai bine.
Elena, Alina, Carmen, Oana multumim pt primire

Alina, eu nu am papat prea mult de sarbatori, dar cam tot ce am papat a fost dulce...Deci dulce imi este drumul spre 
Elena multumesc ca ai trecut datele in lista, nu ti-am zis u.m e 18.11. Daca mai poti sa-l treci
. Ma bucur ca te simti mai bine acum
Stefania, sa va fie de bine calatoria, multi ani inainte fericiti casatoriti si sanatate sotului racit!

Carmen, distractie placuta in vacanta si sa ai un an nou deosebit de frumos
Oana, am citit prin ce ai trecut azi cu taximetristul.
Bine ca nu s-a intamplat nimic. Tu faci si dublul test si triplul? Asa trebuie? Restul fetelor voi cum ati facut/faceti? Eu nu am ajuns inca nici la prima ecografie
ainotna spune:
Imi apar asa greu mesajele...
Eu nu ma greturi, nu mi-e somn, nu ma doare nimic (inca?!?)![]()
Sper sa va treaca si voua starile de rau, repede-repede 
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ainotna Tu faci si dublul test si triplul? Asa trebuie? Restul fetelor voi cum ati facut/faceti? Eu nu am ajuns inca nici la prima ecografie |
mie asa mi-a recomandat medicul, nu e obligatoriu evident
si am hotarat pentru linistea mea sa le fac pe amandoua
ca sa iti apara mesajele imediat trebuie sa ai scrise 10 mesaje...asa ca scrie repede
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
12+Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
aelita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ainotna Imi apar asa greu mesajele... ![]() Eu nu ma greturi, nu mi-e somn, nu ma doare nimic (inca?!?) Sper sa va treaca si voua starile de rau, repede-repede ![]() |
ANtONIA,bine ai venit!
dupa ce vei scrie 10 mesae,iti vor aparea in timp normal.primele sunt moderate.

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .
Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)