Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (10)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Ooana miercuri pe 30.12 la 8.30 dimineata m-am programat la o clinica particulara ( au aparatura de ultima ora ) si sincer sper sa se vada mai bine ce este acolo ca ala de la maternitate era paralel total. Pe langa ecograful ala demodat pe pe timpul lui pasvante, nici nu era comunicativ deloc. Asa ca merg la altul care se zice ca este destul de bun, desi este tinerel si el si mergem cu tot batalionul. Fetele nu mai au rabdare ca " vrem si noi sa vedem pe bebe, sa vedem cum arata si cat este de mic "-inchei citatul.
Asa ca miercuri sincer sper din toata inima sa fie totul in regula, ca ala de la maternitate m-a terminat psihic.
Cat duphaston iei ? Eu luam 3 pe zi, dar am observat ca incepe sa-mi creasca par pe burta de la un timp si am zis ca sa nu fie de la duphastonul asta, asa ca miercuri il intreb pe dr. daca trebuie sa mai iau sau daca sa micsorez doza.

Adriana chiar ma intrebam cum mai esti si de ce nu mai dai nici un semn de viata. Felicitari pentru posibilul .

Elena, 12+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Elena, am tot fost pe drumuri zilele astea. Sigur bebecul tau e bine, cum sa nu fie! Am anuntat si noi la o parte din rude (nu am ajuns pe la toti). S-au bucurat mai mult decat noi.

12+
Vine bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Hello burtici, cred ca am pus si eu juma' de kil, cu greturile e mai bine, mananc mai bine, dar oricum mi-e rau dupa.
Cat despre par, pilozitatea mea infloreste (peste tot), n-am ce-i face, sper sa cada dupa. o fi de la prog inj, utrogestan, habar n-am.
Carmen, concediu placut!!

Alina 8+
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Eu nu am luat supliment de progesteron si tot m-am impadurit.

12+
Vine bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Fetelor, m-am masurat, 3 cm+ la talie, burtica popiu-zisa nu mi-am mai masurat-o de ceva timp, dar sigur sigur a crescut, o simt! (78 cm)
am o pereche de pantaloni de gravi, dar inca nu e cazul, noroc ca mai am ca voi, pantaloni mai mari.

Alina 8+
gargarita

Mergi la inceput

Deci se pare ca nu sunt singura cu impaduritul . Ma gandeam ca o fi de la progesteronul ala, dar poate ca nu...

Bebe strumpf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Elena, sigur totul va fi bine….stii eu sincer cred ca optimismul ajuta foarte mult.
Duphaston iau 3/zi si nu am observat nimic pana acum...nici o schimbare
Asa e ai dreptate cu aparatura din spital….eu de la inceput am mers la particular tocmai din cauza asta chiar daca a trebuit sa cheltui niste bani in plus….macar medicii sunt atenti cu tine si rabdatori si iti raspuns la miile de intrebari pe care le ai

Adriana, cred ca si la mine a fost la fel….la inceputul sarcinii am luat in greutate si parca de la o zi la alta nu ma mai cuprindeau pantalonii in talie, asa ca am fugit si mi-am cumparat pantaloni de gravi…si parca in ciuda mea de atunci nu mai vad nici o schimbare

Blumblee cand ajung acasa ma masor si eu sa vad cat de mare e burtica in cm

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Oana 12+

Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Mai fetelor,

Cand v-am vazut semnatura (Elena, Adriana, Oana), cand am vazut ca deja aveti mai 12 + saptamani mi-am dat seama ca a trecut aproape un trimestru de sarcina. Ce repede a trecut timpul.

Elena ma bucur ca ai reusit sa papi si tu ceva si ca nu te mai simti asa de rau. Ce frumos ca fetele vor sa isi vada surioara sau fratiorul. Bafta la eco si iti tinem pumnii sa fie totul bine.

Carmen vacanta placuta si un an nou fericit.

Marti ma duc si eu sa fac analizele de sange si in vreo 3 saptamani la eco din nou.

Sa sp

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si 9+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefania_97

Mai fetelor,

Cand v-am vazut semnatura (Elena, Adriana, Oana), cand am vazut ca deja aveti mai 12 + saptamani mi-am dat seama ca a trecut aproape un trimestru de sarcina. Ce repede a trecut timpul.

exact la asta ma gandeam si eu ieri ce repede trece timpul primul trimestru din sarcina e ca si trecut
ce analize iti faci? dublu test?

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Oana 12+

Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui stefania_97

Mai fetelor,

Elena ma bucur ca ai reusit sa papi si tu ceva si ca nu te mai simti asa de rau. Ce frumos ca fetele vor sa isi vada surioara sau fratiorul. Bafta la eco si iti tinem pumnii sa fie totul bine.

Carmen vacanta placuta si un an nou fericit.

Marti ma duc si eu sa fac analizele de sange si in vreo 3 saptamani la eco din nou.

Sa sp

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si 9+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Poti sa stii ce a mai trecut timpul, imediat este gata primul trimestru de gravidie , intram in cel in care teoretic o sa ne fie cel mai bine, apoi in cel in care apar emotiile nasterii si a marii intalniri a bebelicilor. Imediat o sa treaca, cat mai chat-uim pe aici, acusik trece timpul.
Abia astept sa le vad reactia cand or sa vada acolo pe ecran ceva...parca le si aud...uite..uite...vezi Luisa...da tu Bia...etc .

Bebe strumpf

Mergi la inceput