Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (10)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

FETELOR AM ACTUALIZAT LISTUTZA DE SI VA ROG PE CELE CARE NU VA REGASITI IN EA SA IMI SPUNETI SA VA TREC, IAR DACA AM SCRIS DATE ERONATE LA FEL SA MA LUATI DE "ORECHI"

Elena, 12+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna dimineata mamici!!
Bun venit fetelor noi!!
Anca vlad, nu-ti face griji cu conizatiile, eu am 2 facute si medicul a spus ca e totul perfect, cervixul e inchis si daca nu luam foarte mult in greutate nu sunt nici riscuri mari!
Eu poimaine plec in vacanta si ma intorc abia pe 17 ianuarie asa ca am intrat sa va urez de pe acum un an nou linistit, frumos, si cu stari de bine!!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Neata'

cu greu am sosit si eu la munca

Victo eu am pus 3 kg si nu m-am mai cantarit in ultimele 4 zile, ca asta au fost zile cu greutate...dar ce e drept nu am niciodata pana acum, asa ca in concluzie se depune [:)))]

Belu imi pare rau ca te-ai simtit nasol tocmai de Craciun, dar lasa ca recuperezi tu de Revelion

Bun venit noilor burtici!!!

afara ca in povesti...husbandul e in concediu asa ca m-am decis sa iau un taxi, sa nu stau in frig sa curat masina si sa ma mai pricopsesc cu vreo raceala
pe drum in fata taxiului era o masina de curatat zapada...la un moment dat taximetristrul isi pierde rabdarea si intra in depasire fara sa aiba vizibilitate...din fata apare un alt taxi...care noroc ca a avut prezenta de spirit sa iasa de pe carosabil ca altfel ar fi fost un accident de toata frumusetea
...de azi inainte mai bine conduc eu

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Oana 12+

Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Ce peripetie ai avut astazi, asa ca dupa Sarbatori. Si eu sunt la lucru de la 7 si abia m-am putut da jos din pat, la cat am lenevit si zilele astea. Si nu am chef de nimic, vreau doar sa stau si sa stau...etc. Abia astept sa vina 3 sa plec acasa.
Eu oricum am inceput sa ma simt un pic mai bine, reusesc sa BEAU APA, ceea ce pana acum nu puteam, nu multa , dar pot sa beau, am inceput sa mananc mai bine si tare mult as vrea sa ma cantaresc sa vad daca am luat ceva in greutate, insa nu am pe ce, asa ca pana la urmatorul control stau in dubii...am pus ceva sau nu....

Carmen UN AN NOU FERICIT SI PLIN DE IMPLINIRI.Concediu placut si te asteptam cu pozici si vesti cand se gata concediul.

Bebe strumpf

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Buna dimineata mamici!!
Bun venit fetelor noi!!
Anca vlad, nu-ti face griji cu conizatiile, eu am 2 facute si medicul a spus ca e totul perfect, cervixul e inchis si daca nu luam foarte mult in greutate nu sunt nici riscuri mari!
Eu poimaine plec in vacanta si ma intorc abia pe 17 ianuarie asa ca am intrat sa va urez de pe acum un an nou linistit, frumos, si cu stari de bine!!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
8+

vacanta placuta sa stii ca te invidiez!
mergi in state? am fost si eu acum 2 ani si sper sa mai ajung in viitor ca tare fain a fost

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Oana 12+

Noi 2...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Ce peripetie ai avut astazi, asa ca dupa Sarbatori. Si eu sunt la lucru de la 7 si abia m-am putut da jos din pat, la cat am lenevit si zilele astea. Si nu am chef de nimic, vreau doar sa stau si sa stau...etc. Abia astept sa vina 3 sa plec acasa.
Eu oricum am inceput sa ma simt un pic mai bine, reusesc sa BEAU APA, ceea ce pana acum nu puteam, nu multa , dar pot sa beau, am inceput sa mananc mai bine si tare mult as vrea sa ma cantaresc sa vad daca am luat ceva in greutate, insa nu am pe ce, asa ca pana la urmatorul control stau in dubii...am pus ceva sau nu....

Carmen UN AN NOU FERICIT SI PLIN DE IMPLINIRI.Concediu placut si te asteptam cu pozici si vesti cand se gata concediul.

Bebe strumpf

pleci la ora 3 superrrr...eu stau pana la 4,30
si abia astept sa plec, parca nu mai am rabdare, oricum pentru anul asta azi e ultima zi de munca

pe haine nu simti nici o schimbare? nici eu nu am cantar...am zis ca ma deprima sa il am in casa dar parca acum ar fi bun
ultima data m-am cantarit cand am fost la DD si avem cu 3kg in plus

Oana 12+

Noi 2...

Mergi la inceput

PAi am venit de la 7 si 8 ore inseamna la 15. Ii tin locul unui coleg, ca eu de obicei incep la 8 si plec la 16.

Ultima data cand m-am cantarit acum o luna, nu scazusem deloc in greutate, insa nici nu am luat nimic. Era perioada aia in care mult...Doamne ce bine ca a trecut si acum doar o data pe zi dimineata si am zi le in care o zi si una nu.De aceea acum cred ca am pus ceva, mi s-a si zis ca am inceput sa ma inras, eu nu am observat, doar la burta atat, dar stii tu ca din exterior daca nu sta permanent cu tine imediat se observa schimbarile.

Pe haine am inceput sa vad ca nu ma mai pot incheia la blugi, dar am 2 perechi mai mari cu vreo 2 numere si ii iau pe aia pana nu mai incap in ei dupa aceea o sa intru la pantaloni de .

Tu cum esti, cand ai urm eco ?

Bebe strumpf

Mergi la inceput

cu blugii si eu sunt la fel [:)))]
am 2 perechi pe care nu ii mai pot incheia la nasture...dar am o pereche foarte faina mai mare cu 2 numere, chiar suferea ca nu ii pot purta ...ei acum sunt la fix

mi-am cumparat si o pereche de pantaloni de gravi dar pana acum nu i-am purtat

pai la eco tocmai am fost in 23 luna asta la dublu test...acum astept rezultatul la analiza la sange
si o sa mai merg in 27 la triplu test

tu cand ai programare la eco?

Oana 12+

Noi 2...

Mergi la inceput

hai ca mi-a sunat telefonul si am dat send la mesaj inainte sa termin de scris

se pare ca la mine placenta e pozitionata jos de tot, atinge colul...asa ca in continuare fara efort fizic si iau duphaston
in rest chiar ma simt mai bine, nu mai am in fiecare zi greturile alea care ma faceau sa innebunesc

Oana 12+

Noi 2...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

tzop tzop si eu

Nu am mai intrat de ceva timp. Rusine sa-mi fie!

Elena, esti eroina. Eu sunt tare fericita ca am scapat de starile de rau de mai bine de 1 luna. NU cred ca as fi rezistat asa ca tine.

Oana, eu am luat 3 kg in primele luni. De 2 saptamani nu am mai pus un gram, parca am mai dat inapoi nitel. Deci nu iti face griji; sunt perioade si perioade.

Noi suntem bine, am fost la eco performant marti. L-a vazut si tati pe mogaldeatza. Cum am presupus s-a emotionat atat de tare,ca i-au dat lacrimile. Am vazut degetelele de la manute si picioruse, inimioara. Si e posibil sa fie baietel, dar nu e sigur; o sa vedem la triplu test, adic apeste 1 luna.

tzuc fete

12+
Vine bebe!

Mergi la inceput