Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (67)
Raspunsuri - Pagina 18
oanaiacovita spune:
Iti dai seana ca si noi la fel suntem, si chiar m-a deranjat comentariul.Si eu am botezat si nu am avut pretentii la nume, chiar daca cumnata mea a ales al doilea nume al finutei Elide de care eu nici nu auzisem pana atunci.
Oana
31+
Eric Nicholas
AMR 8+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
Ina_3040 spune:
Fetelor, ne-am intors si noi acasa dupa un drum lung cu masina. Sper ca ati petrecut cu toate un Craciun linistit alaturi de cei dragi.
Rebiana, multumesc pt urarile in franceza si flamanda, noi locuim in zona flamanda dar ne descurcam mai bine cu franceza.
Ioana28 si Denisa sanatate maxima, sper sa va treaca cat mai repede raceala.
Diana si Andra va tin pumnii, Doamne ajuta sa mai stea bebe la caldurica si sa auzim numai de bine.
O sa pun poze din vacanta si poza pe contul comun pt colaj, Oana iti multumim.
O seara placuta tuturor/
Ina
27+ 
http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#
asteropipan spune:
da, mersi OANA pt raspuns.nu am inteles prea multe.nu prea le am cu chestiile astea.si celalalt site unde am pus pozele mi-a explicat niky cum sa-l fac. pe asta insa nu stiu daca o sa reusesc sa-l trimit.cred ca singura solutie este,daca se poate, sa iei tu o poza din cele pe care le-am pus eu pe flickr.
pupici
29+
AMR 10
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
Rebiana27 spune:
Oana am adaugat si eu o poza de la 25 de saptamani in albumul pentru montaj ( e de acum 3 sapt). Mai recenta nu am dar promit sa fac!
Ella f bine ca ati ales alti nasi! Nu-s de acord cu teoria conform careia trebuie sa boteze copiii tot nasii de cununie in cazul in care acestia nu-s implicati in viata cuplului (vizite, telefoane etc). In fond sunt numiti "parinti spirituali"... despre influente legate de nume nu mai vorbesc!! Mi s-ar parea absurd sa aiba cineva vreo pretentie.. cei care hotarasc sunt doar parintii copilului.
Vio scap eu si de greturi, chit ca dupa ce nasc si tot scap :)) Imi pare rau ca si tu ai probleme!
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!
honeybaby spune:
asteropipan- din Cora am luat lejeria.
ella - importanta e ca nasii sa se bucure de finut si sa-l astepte si boteze cu drag.
Nici eu nu am nici o pretentie de la nasi, doar sa se vada din cand in cand si sa se bucure de bebeluna crescand.
Denisa,
26 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
freedelia spune:
Neatza! Azi vine tata cu sarmale si caltabosi si cozonac!!!!
Diana -- Doamne-ajuta, inca putin si ajungi in 2010 cu bebe la purtator!!!
Vio -- EXACT aceeasi durere am avut-o si eu, eram absolut convinsa ca am o coasta fisurata (desi nu am cazut sau nimic, dar exact asa simteam, la fiecare respiratie ma durea) abia acum ca am citit ce ai scris mi-am dat seama ca de cateva zile a trecut complet. Eu nu am intebat la ginco pentru ca m-am gandit ca e imposibil sa fie legat de sarcina, dar se pare ca asa este, cum zice Honey. Ia linistita un ibuprofen cand e insuportabil -- la mine nu trecea de tot, dar devenea doar enervanta durerea, sacaitoare.
Honey -- de unde pana unde nu mai ai voie anestezie in trim 3??? Dimpotriva, cu cat e sarcina mai avansata, cu atat sunt mai mici riscurile oricarui medicament.
Ella -- nasol cu nasii. Noi din pacate nu avem parte de nasi care sa fie aproape, ai lui John sun in Romania si ai lui Jodie in America. Acum inca nu stim ce o sa facem, nasii lui John se gandesc sa vina, ca de mult ii invitam sa ne viziteze, dar nu au ajuns. Insa nimic nu e sigur, o sa vedem ce facem pana la urma, ca nu ramane bebe nebotezat...
Va pup si ma duc inapoi la culcare, ca m-am sculat sa verific cum e avionul lui tata, daca a plecat la timp.
29+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
CoriMami spune:
Neatza si Sarbatori fericite tuturor burticilor si iepurasilor!
Noi suntem la Galati la mama mea, unde ne facem de cap de cateva zile.
Ma simt bine, dar greoaie si noaptea dorm ca vai de mine, pt ca nu mai stiu in ce pozitie sa stau.
Ma rog sa fie duduia din burtica sanatoasa si sa stea acolo cuminte pana in martie (mai am cate o intepatura/contractie si ma mai panichez).
Pup
28+
Elisa Valentina
Mami si tati o asteapta pe printesica lor cu drag!
kossir spune:
Buna dimineata,
Hai la cafeluta, ceva toba si toate cele.
Vai ce rau mi-a fost azi noapte, am fost -din nou- in vizita aseara si am mancat, ceea ce nu e bine
. Azi noapte am dormit o mare parte din timp asezata
. In final rennie a reusit sa-si faca datoria si
.
Ely bine ai venit in clubul soacrelor mici
. Sa fie snatoasa si sa stea acolo pana la termen. 
.
Andra Doamne ajuta 

Si Diana, o sa reusesti inca 10 zile cel putin, ai sa vezi. Doamne ajuta.
Ellanik
, nu te supara pentru nasi, daca e asa, e de bine, bine ca ai vazut acum. De cele mai multe ori e mai bine sa fie prieteni, sa va simtiti bine impreuna si sa-i simti aproape. 

Oana eu nu pot trimite poza pana la sfarsitul anului pentru ca le am acasa in calculator, iar cele noi sunt in aparat, cablul fiind tot acolo, la mai mult de 6000km 
.
Unde gasesc reteta lui Ella de Tiramisu? Eu am salvat-o in calc meu, care e depaaaarte
.
Mai voiam sa intreb ceva, dar
am uitat. Revin cand imi amintesc.

O zi buna tuturor.
Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
29+
Sofia Maria
http://community.webshots.com/user/kosscar
Lara spune:
Buna femei frumoase!
Sper ca ati avut un Craciun minunat!!
Va multumesc mult de tot pentru urarile de ziua mea,
mi-au prins tare bine, nu aveti idee!
Am fost doar eu cu fiicamea in ziua aia, sotul meu s-a intors abia a doua zi si nu m-a sunat nimeni, da nimeni, neica sa-mi spuna o urare, in afara de ai mei si el. Ca sa vad a doua zi ca telefonul meu mobil nu mergea.. si nu-mi stia lumea numarul de fix, ca abia ne-am mutat. A fost o zi tare ciudata, zau, am zis ca m-a uitat lumea rau de tot
Nu mai zic ca i-am speriat pe toti ca nu raspund la telefon.. Ciudata zi.
Va pup, sper ca sunteti toate bine, sa aveti grija de voi, papati de toate cate putin si odihniti-va cat mai mult zilele astea.
Sa mai puneti poze de |Craciun, eventual si cu mancarici traditionale, sa-mi fac singura rau aici ![]()
Eu anul asta am chiulit total de la bucatarie, asa ceva nu s-a mai intamplat. Dar tare bine mi-a fost ![]()
Nici Ioana nu a primit zecile de cadouri care le primea in anii trecuti, insa a fost super fericita oricum. Am decis sa facem totul mai simplu si mai economic si a fost chiar super. Prima zi am sarbatorit-o la finuta noastra si am avut a traditional british Christmas. A fost minunat!
Va urez toate bune, daca nu mai apar pe aici, sa ne vedem si auzim cu bine la anul! Sa fiti fericite si implinite!
Am pus aici ceva poze cu \Ioana si bucuria ei de Craciun http://jomacaroana.piczo.com/craciun2009?cr=7&linkvar=000044
La Multi Ani!!
Lara,
26 & mami de Ioana
www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------
GabyHila spune:
Neata,
M-am trezit cu un chef nebun de facut curat, spalat, calcat si aspirat!:) 
si ia ghiciti? NU MAI VINE APA!
Asa ca ma limitez la calcat ce e gata uscat, aspirat si poate dat cu mopul ca am o galeata de apa in baie!
Vroiam sa va intreb daca aveti careva uscator de rufe? Imi tot spune sotul ca ar fi un aparat de f mare ajutor in casa. din cercetarile mele singura chestie care ma deranjeaza e ca uscatoarele nu au clasa de energie A si sunt mari poluante din cauza consumului.
Ma tenteaza in schimb ca nu ar trebui sa mai calc camasi, ca pot improspata rufele.... ca pot usca rufele lui bubu intr-o ora.. etc!
Sa dea Dzeu sa stea bebe macar inca 10 zile la Diana in burta! era foarte curajoasa si nu cred sa isi piarda optimismul!
Andra la fel...tin pumnii 
sa fie cuminte bebe!
Imi da fluturasi in stomac ca s-ar putea sa aveam bebei deja la odisee! uuuuuu.....
Ma duc sa dau cu aspiratorul, ca nu ii trebe apa :))
Pupici,
Gaby
In 10 saptamani ne intalnim cu Joy:)