Mamici de Pufuleti Ianuarie-Februarie 2010 (86)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

mesaj d la irrinna: "am fost la bebe.l-am tinut in brate. n-a vrut sa pape tzitzi. dormea, dar nici nu are putere sa suga. e mic, dar s-a adaptat bine, nu e la incubator. tre sa pape, sa creasca. va pup si va multumesc tuturor. eu sunt ok, ma misc, dureri, dar asta e"

Cris, 35+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 4 sapt.!!

Multumim de vesti!!!

Cris, te declaram Monitorul Oficial al odiseei!

Curaj Irina, sa treaca durerile repede si bebe sa fie un mancacios!

Ratusca 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

vivi felicitari ptr vestile de la eco..este foarte frumi tricoul

cris de vesti,iar ptr irina refacere rapida si ptr bebe sa pape multa titi

eu va las,ma bag in patutz

Andreea 30+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Si eu trag pe dreapta, sunt ca rupta dupa maratonul de azi prin nameti

Noapte buna, fara susu, arsuri si dureri de fifi!

Ratusca 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Buna fetele si la schimbul trei.

Multumesc de complimente. Sunteti foarte dragute.

Am facut cozonacul dupa reteta promovata de Lucia. A iesit bun. Maine continui treburile care sunt cam multe pentru mine. Ma doare rau spatele...

Catalutza, nu te mai impacienta. Ai trecut prin atata stres in ultima vreme si ai vazut ca si Cris.d a zis ca mai sunt astfel de cazuri care de fapt se dovedesc doar greseli de eco. Mai ai putina rabdare si nu stresa bebelina. .

Eu ma bag la somnic. Va pup si va citesc maine.
Am uitat sa felicit si eu pe cel care a introdus noile emoticoane. Sunt asa distractive.

36+

AMR 4 saptamani!

De-acum e oficial. Am intrat in luna a noua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala86 spune:

Dragi viitoare mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie,
va urez
SARBATORI FERICITE tuturor!!!

minune mica in burtica

Laura 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza...craciunitze burticoase....cafelutza este fierbinte...dar...in 2 min va fac si ceiutz si laptic....ce vrea papila voastra....

am citit aseara ce s-a scris peste zi...dar eram asa de obo...ca nu mai stiu ce sa raspund...

ms cris si...nu mai stiu cine mi-a zis de tub...am gasit pana la urma la piatza..rezolvat problema.

sper ca astazi sa mai am energia necesara sa termin treaba ...

nu stiu cate kg mai am...de la 80 am renuntat sa mai ma cantaresc...insa e tare greu...mai ales noaptea...n-am aer...ma dor mainile ca ma sprijin de toate cele cand ma invart...la shushu f des...si sunt asa obo ca nu ma pot duce la prima senzatie ci...parca mai stau...mai aman..si devine dureros..of..

singurele consolori sunt faptul ca mai sta bb acolo si ca tati, saracu ( care imi zice in fiecare zi cand vine de la munca...hm...tot gravida esti :) ) care nu stie ce sa mai faca sau sa mai zica sa-mi faca mie existenta mai usoara...e atat de imp sa-l simti pe cel de langa tine , LANGA TINE... doamne, tare norocoasa sunt...

hai ca ma uit ce s-a scris la cap nou...

35+ LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

vad ca discutiile s-au invartit in mare asupra masuratorilor.

ce sa zic...ultimile masuratori le al de la 23 sapt...in rest...nik..doar ca bb e ok...si mi-a iesit mai mare cu 1 sapt tot timpul. mi-as fi dorit sa-mi dea detalii...dar pt ca am fost peste programarile lui si era full...n-am mai insistat. refuz sa cred ca n-o sa fie bine, nu mai stau sa-mi incarc memoria cu tot felul de ganduri..la ce-mi folosesc oricum nu se poate schimba mare lucu acu.

ma apuc de treaba...adik de partea dulce a craciunului....caut un tort diplomat..cel mai fresh...pe care il adaptez io...si sper sa iasa ok..si o rulada cu nuca care imi placea f mult...as fi vrut sa fac si cozonac..de dragul traditiei...dar cine sa mai manance si e destul de multa munca la el...

ce sa va urez...o zi super...dar sa va faceti timp si pt a va face frumoase pt mosu ( ceea ce sper si io)

35+ LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Neatza!

decenuela, multumesc pentru cafea! Io-s iar cu ochii pe pereti de vreo doua ore, cred. Asta e destul de prost pentru ca am o lista impresionanta de activitati pentru azi, cand se pare ca o sa stau destul singura cu fii-mea. Nu mai vorbesc de faptul ca ar trebui sa stau in pat si sunt sigura ca n-o sa apuc deloc.

Nico de Isabela si 32+ cu Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Buna dimineatza!

Fetele scumpele am intrat sa va fac urarile de rigoare pentru ca azi si maine nu stiu daca mai am timp sa intru.Asa ca:
VA DORESC TUTUROR MAMICILOR, PRINTZISHORILOR SI PRINTZESELOR LARISEI SI MAMICILOR CU STRUMFEI IN BURTICA
UN CRACIUN FEERIC SI SA NE AUZIM CU BINE!
FIE CA DOAMNE-DOAMNE SA NE AJUTE SA FACEM BEBEI SANATOSI, VOIOSHI, FORTZOSHI!

la toata lumea

[gravir] 30+ ....10 kile Natalia
AMR....6 de zile pana la urmatorul eco

www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

BUNA DIMINEAAAAAATA, LA MOS AJUN!

Cris, 35+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 4 sapt.!!

Mergi la inceput