Mamici de Pufuleti Ianuarie-Februarie 2010 (86)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

hello, hello...
iata-ma-s, am ajuns!
CATA... pai asa ne-a fost vb? nu te amari degeaba... vezi si tu ca echo astea, in ultimele sapt o iau efectiv razna. iti dau si eu masuratorile mele.
29 sapt+5 zile
DBP 74 conform varstei
HC 25,3 asta e mai mic, nu am decat gafic, nu imi dau seama de val. normale
AC 22,7 tot mai mic
LF 51 aceeasi situatie

31 sapt+6zile
BPD 31 s + 5z
HC 31 s + 4z
AC 31s + 5z
FL 31s + 3z

ulna si humerus nu mi-au calculat, deci nu am ce valori sa iti ofer. mai am echo de la 34 s + 4 z, la care a iesit bebe si mai tare din grafice, si m-a bagat in boale.
eu sper ca ne agitam toate ca sifonul, inutil. dar te inteleg perfect, si sunt cu tot sufletul alaturi de tine, pt ca stiu prin ce treci. tot in aceeasi oala sunt si eu, dar imi tin mintea ocupata si incerc sa fiu iresponsabil de optimista.
si stii de ce? mi-a spus cineva o vorba mare, si m-a marcat foarte mult. eram asa speriata, si tot ziceam ca merg oriunde, sa aflu, sa stiu... si mi s-a spus... "si daca stii, daca afli ceva de rau, CE? n-o sa mai nasti copilul? n-o sa mai fie al tau? n-o sa-l iubesti la fel de mult?" initial m-am ofticat, dar... dpa vreo saptamana de gandit la treaba asta, am inceput sa ma intreb, cand ma apuca gandurile negre... "SI DACA STIU, CE?"
sincer, la mine functioneaza. nu stiu daca ajuta pe cineva, dar...

nr. 2: nu am mai dat nici un semn de viata cu salariul, din cauza ca m-au tot purtat cu zaharelul ca "maine, maine" imi dau banii. azi m-au sunat ca ii primesc maine. daca nici maine, atunci... fac ceva "pe romaneste", si gata, ca nu mai am nici nervi, nici chef sa ma oftic, ca vine si la mine Craciunul, si... le aratam noi lor!

CATA, si sper sa te linistesti, si sa petreci sarbatorile cu calm si lumina in suflet. bebica ta va fi bine. o ai mereu cu tine, si o sa petreci primele sarbatori cu bebelusa ta! asta e tot ce conteaza.

35+ cu bbTo...+ 3 kg, ... -2 milioane de neuroni si... lista continua!

AMR teoretic 5 sapt., practic "cica" 3 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

catalutza...uite si de la mine multi si muuulte flori ..sper sa fie doar gresala de eco si sa fie totul bine

Andreea 30+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_rain spune:

Adina, ma bucur ca ai revenit. Mult succes cu completarea formularului. Ti-am trimis un e-mail acum vreo saptamana si jumatate, nu stiu daca l-ai primit si daca informatiile din el iti sunt de ajutor.

Suntem alaturi de tine

tzontzo manager 35
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

cata, uite, du-te la pop pe 28. si despre herghe, eu stiu ca ai sanse daca te duci la euroclinic chiar la el si vorbesti cu asistenta lui. personal. ii spui ca e o problema, ca ai nevoie de parerea dlui doctor, si de obicei accepta. dar neaparat sa te duci la usa lui. nu la telefon.

Petra mamica de Alma (20.08.2007) si 38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aylin_tarcan

cata, uite, du-te la pop pe 28. si despre herghe, eu stiu ca ai sanse daca te duci la euroclinic chiar la el si vorbesti cu asistenta lui. personal. ii spui ca e o problema, ca ai nevoie de parerea dlui doctor, si de obicei accepta. dar neaparat sa te duci la usa lui. nu la telefon.

Petra mamica de Alma (20.08.2007) si 38+ cu

sarumana mult de sfat! am vb deja cu adina si mi-a dat datele si fac maine rocada.

Catalutza 32+ Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tanaion

Ayanna si eu am RH neg, dar sa stii ca nu se face alta analiza in plus bebeului dupa nastere decat determinarea RH. Daca e negativ nu-ti mai face vaccinul antiD (anti RH). Doar daca e pozitiv iti face, e mare lucru ca il au in materitate, mie mi-a zis ca sa ma pregatesc ca tb sa-l cumpar in caz ca va fi cazul. Si e 8 mil .

Tana cu Toma (10.11.2001) si 37+ Maria

Asa mi-a spus si mie doctorita, k mi-l face doar daca bebe e pozitiv. La noi in zona nu se gaseste in farmacii, il aduc doar la comanda, iar daca ti-l aduc trebuie musai sa-l si cumperi. Si e cam aiurea...daca eu il comand si totusi nu-mi trebuie nu-mi prea convine sa arunc banii degeaba.Doctorita a zis ca il au in spital, dar nu 100% sigur...ci e posibil. Probabil asteapta sa vada daca fac eu tot posibilul sa il achizitionez, iar in caz ca eu nu pot sa fac rost o sa-mi dea pana la urma din spital.
Oricum sotul meu tot in domeniul farmaceutic lucreaza...o sa vorbeasca cu o colega probabil sa comande unul si sa-l tina pe stoc, iar daca ne da spitalul si nu avem nevoie de el, sa nu ni-l bage totusi pe gat ci sa gaseasca alta cale de a-l vinde.
Faza e ca, din cate am inteles eu, trebuie administrat in primele 48 de ore de la nastere...si e cam greu sa faci rost de el in timpul asta daca nu ai vorbit dinainte la o farmacie. Poate la voi se gaseste mai usor...

36+ cu strumfita Daria-Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

ratusca, sa stapaniti sanatosi mixerul si hard discul si sa va bucurati de bradutul frumos! Ce mixer ai luat pana la urma?

Tanaion, imi pare rau ca ai avut de tras cu maseaua, bine ca a reusit dentista sa rezolve macar provizoriu, fara sa scoata nervul, nu-i deloc recomandata procedura asta acum, in ultimul trim, ca poate declansa prematur travaliul.

Ma duc sa ma uit cand am facut eco de trim III la nr 1 si daca s-a nimerit in sapt 32 revin cu datele.

fetele!

Nico de Isabela si 32+ cu Irina

Multumim frumos pentru urari!

Pana la urma am luat un Philips special pentru supe si alte chestii ce necesita pasarea. Este un mixer vertical care are si un pahar gradat de 500 ml. Ce m-a bucurat este ca arata chiar pe el ca il poti baga direct in oala de pe foc, deci sper sa fie practic de utilizat!

Ratusca 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

cata, eu nu m-as duce deloc la herghelegiu... stiu ce se zice dar la mine a fost cam pom laudat, iar la dankutza, de la odiseea de fulgusori a fost cel care i-a bagat acelasi mort cu "nanismul" fetitei in suflet.
dupa un stres enorm, a nascut o fetitza NORMALA, micutza si fragila, dar absolut bine proportionata. din cauza stresului si a plansului dankutza nu are acum laptic. te rog, ia legatura cu ea pe PM sau scrie la odisee. a trecut prin acelasi lucru. aparent cauza a fost placenta ei, care nu i-a dat voie fetitei sa se dezvolte prea mult.

Cris, 35+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 4 sapt.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

mesaj d la irrinna: "am fost la bebe.l-am tinut in brate. n-a vrut sa pape tzitzi. dormea, dar nici nu are putere sa suga. e mic, dar s-a adaptat bine, nu e la incubator. tre sa pape, sa creasca. va pup si va multumesc tuturor. eu sunt ok, ma misc, dureri, dar asta e"

Cris, 35+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 4 sapt.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vi4i spune:

noi asa repejor,,dupa cum stiti ieri am fost la ECO doppler si am vazut pe bebe!!! totul e bine suntem in norme,avem 1650 gr.si am avem parul in spate la ceafa lung de 6mm,doar asta am vazut ca isi acoperea fata cu manutele!!!! dr, a zis ca bebe meu mai mult de 3 kile nu v-a avea,dar nici nu are de unde..... doar lichidul a ramas in cantitati mici,dar nu e o problema,aaaa si suntem cu capul in jos de aia simtim miscari atat de jos.....

sunt foarte happy

alexutzaa inca o data mersi de idee de cadou p-u sot!!! azi am facut un astfel de tricou si a iesit atat de super si funny,aici am poza cu tricoul facut p-u sot!!!!

merg sa citesc din urma,am de citit capitolul trecut si ce ati mai scris in acest cap. si revin!!!!!

31+ Ioannis-Dionisios

baby in burtica
hainute bebe

Mergi la inceput