Albinutze de Mai-Iunie 2009(51)
Raspunsuri - Pagina 12
Deea_24 spune:
Alic am vazut filmuletul, ABSOLUT SUPERB!!!!! Imi pare rau ca nu am apucat sa caut o pozica de-a lui bebitica meu sa apara si el in filmult...
Ah fetelor, sa va spun, mai devreme la noi ploua cu stropi mari de vara, tunete si fulgere... eu nu am mai pomenit asa ceva in decembrie...
la toti!
ps. Blue felicitari de progres! 

Raza noastra de soare
www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Darian's B-day ticker!>>>>> bebe mic >>>>> filmulete
ana_micu83 spune:
In aceasta zi binecuvantata, ingerii se coboara pe Pamant pentru a vesti Nasterea Domnului, raspandind in jur miresme dulci, presarate cu lumina, speranta, optimism... Prezenta lor este semnalata de mici bulgari zglobii, in interiorul carora se afla cate un mesaj care ne este inchinat noua, celor de pe fagasul marilor sperante. La atingerea Pamantului, "ghemotoacele albe" dau nastere la colindele unice care impodobesc coronita de brad, aflata pe crestetul fiecaruia. Sper ca tu sa fii alaturi de ingeri si sa pastrezi in suflet acest mesaj. Si nu uita:iubire...pace...credinta...lumina...SARBATORI DE VIS! ANA-MARIA, VALENTIN SI COMOARA ANDREI RAZVAN
AnaMaria,posesoarea comorii ***RAZVAN***
Pentru cei care sarbatoresc azi:
Un ocean de sanatate, un munte de noroc, un camion cu bani si un sincer La Multi Ani!
alic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Deea_24 Alic am vazut filmuletul, ABSOLUT SUPERB!!!!! Imi pare rau ca nu am apucat sa caut o pozica de-a lui bebitica meu sa apara si el in filmult... Ah fetelor, sa va spun, mai devreme la noi ploua cu stropi mari de vara, tunete si fulgere... eu nu am mai pomenit asa ceva in decembrie... la toti!ps. Blue felicitari de progres! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Raza noastra de soare www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)Darian's B-day ticker!>>>>> bebe mic >>>>> filmulete |
Deea, cand ai vreme, poti sa-mi trimiti si refac filmul cans mai prind o fereastra
ALICe, mamic de bebic Natalic

II DATI UN VOT NATALIEI la pag. 3? multumim!

philip spune:
alic, f frumos, multumim mult.
US
www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009
nicuratze spune:
Buna seara,
Sarbatori fericite tuturor si din partea noastra,si sanatate tuturor!
ALICE,multumim fumos,e superb albumul,bebelusii sunt asa de expresivi.
MADALINUZA,
,sper,macar de acum sa nu mai ai probleme cu Iosef.
RAMONAIANI,
,multumim,fata mea face asa doar la boala,in rest e rezonabila![]()
CARLA,am luat pui de la o familie din Buzau,sunt singurii care au si site din ce-am gasit eu pe google (www-puiulcelgustos).Acum,eu nu ma pricep cum ar trebui sa fie (apropo,daca ai timp,DEEA,sa-mi zici si mie cum trebuie sa arate si sa se comporte la fiert un pui de tara,te rog
)
BABY-FIRST,o frumoasa Alessia,ca de obicei.
BLUE,ce misto arati!Am vazut baietii frumosi cu ocelari de smecheri.
CLODY,imi pare rau ca bolesti,
,iti doresc multa sanatate.
CRIS si MARIA,
,sarbatori fericite!
CARMINA,e tare Bogdan,joaca sah deja,vad ca si Andreea sta in fund si merge si de-a busilea,felicitari!
Andra a fost incantata de brad,cam asa a facut:
http://family.webshots.com/photo/2585788000104632977jPGnxx
Va pup
Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)
ely2304 spune:
sal fetele....
alic:multumim pt asa cadou,intr-adevar ffff frumos,emotionant...nici nu-mi vine sa cred! 
fetelor imi pare rau k nu am apucat sa "forumizez"in Ajunul Craciunului..mi-as fi dorit ff mult sa pot fi alaturi de voi,cu un gand bun o urare..dar niciodata nu-i tarziu!
urez tuturor CRACIUN FERICIT,multa sanatate,fericire si fie k aceste zile sfinte sa va aduca multa caldura in casa si suflet!

la tot stupul!
a venit MOSUL si la DENISE,a fost f generos...am primit multe jucarioare,hainute,banutzi si multa,f multa dragoste!
ziua de astazi a fost pt mine trista pt k ma aflu departe de casa,de parinti,frate,rude,obiceiuri...
dar si fericita pt k am petrecut-o cu comoara vietii mele..primul CRACIUN in calitate de MAMA...ff frumos...emotionant...asa m-am bucurat cand m-am trezit azi-dimineata si am vz k langa mine doarme puiucul meu..a fost ceva special,in sufletul meu arde o torta de atata dragoste,ce nutresc pt tutza mea....ce emotii....as vrea sa retraiesc aceste momente la nesfarsit!

ely mamica fericita....MARINA-DENISE
http://photobucket.com/ely2304
alic spune:
fetelor, cu multa, mult drag! e o placere sa lucrezi cu asa frumuseti 

ALICe, mamic de bebic Natalic 
II DATI UN VOT NATALIEI la pag. 3? multumim! 

LauraOana spune:
| citat din mesajul lui blue77 CRACIUN FERICIT !!!! numai bucurii la mamici si bebici ne scuzati absenta indelungata dar de cand am inceput serviciul am un ritm nebun nebun.....servicu, sot operat la genunchi si copilasii....deja cand am timp sa mi fac un dus e mare lucru Sper ca sunteti toate bine si bebicii la fel, o sa incerc sa recuperez un pic din urma ca sunt in vacanta pana le 4 ianuarie. Yoann e bine, ne lausam cu doi dintisoti, si mers in patru labe de azi .In rest in 3 luni de cresa ne am molipsit cu o bronhiolita...ce a necesitat 7 sedinte de kinesitepapeut ca sa l ajute sa expectoreze ce avea in plamani...pe langa ce am vazut in cresa aia...eu zic ca am scapat usor pana acum. A venit si la noi mosu' si zapada un pic... Va pupam mult si speram ca ne mai primiti printre voi ![]() NOI Cristina Yoann Christian (14.05.2009) si Marc Adrian (28.08.2004) |
BLUEEE!!! bine ai revenit!!! cum functioneaza pompa de muls de lux?
Mami
de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.pngwww.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian
LauraOana spune:
muuuuuuuuuuult prea repede a trecut timpul!..vai ce albinutze mari si frumoase avem...

citat din mesajul lui alic![]() ![]() ![]() ![]() cadou de la Mosul ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() www.youtube.com/watch?v=j74F2JQ8opc" target="_blank"> albumul albinutelor la 6 luni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ALICe, mamic de bebic Natalic ![]() II DATI UN VOT NATALIEI la pag. 3? multumim! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mami
de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.pngwww.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian
Picky_toto spune:
Buna,
Sa aveti un Craciun Fericit alaturi de cei dragi si in special alaturi de comorile voastre. Sa aveti parte de sanatate, fericire si implinire sufleteasca in zilele care urmeaza.
Salutam si noi, fetele noi si va spunem ca aveti bebei frumosi...sa va bucurati de ei 
Alice e foarte frumos cadoul de Craciun....eu nu pot decat sa ti-l intorc cu 1000 de 

si sa iti multumesc mult pentru efortul depus.
Multumesc fetelor care m-ati strigat si ma bucur ca din cand in cand va mai ganditi si la noi 

...imi sunteti dragi si va citesc din umbra 
Poate voi mai intra si anul viitor sa va spun La Multi Ani....
Sarbatori Fericite in continuare si nu in ultimul rand La multi ani bebeilor care pe 27 decembrie isi serbeaza ziua de nume, Sf Stefan, sa va dea Dumnezeu sanatate sa cresteti mari, frumosi, destepti si ascultatori. 

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania
05/05/2009
http://b1.lilypie.com/4v3op2.png
Printesa noastra
Stefi, mamitu' nostru
Stefi...creste...

Yoann Christian (14.05.2009) si Marc Adrian
(28.08.2004)