Albinutze de Mai-Iunie 2009(51)
Raspunsuri - Pagina 11
philip spune:
Cristina, ce-ti seamana Yoann.
US
www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009
strunfita spune:
Ho, ho, ho!
Sper ca ati sarbatorit cu totii bine!
La noi a venit mosul ieri dupamasa, am uitat sa facem poze cu mosu'
, avem doar un filmulet lung si mi-e lene sa-l pun pe youtube. Andreea n-a fost impresionata nici de brad, nici de mos, parca nici n-ar fi bradul in casa, nu-l baga deloc in seama. Mi-e mi-a mai trecut durerea de masea, e mult mai bine acum.
Andreea, vazut poze super. Doamne, ce-mi place freza lui N! Cate grade aveti in casa? Ca am vazut copiii fara sosete si io n-am tupeu sa-i las iarna.
Deea, ma bucur ca ai dat un semn si ca nu esti suparata pe noi 
Clody, imi pare rau ca iar te-ai simtit rau 
Blue, welcome back! Cum sa nu te primim? Eu chiar ma gandeam la tine zilele trecute ca n-ai mai scris de mult... Am vazut poze de la Etretat (nu?), de la botez, de la Versailles, cu paturica la fel ca a noastra
Asa mi s-a facut un dor de Paris... Cum mai e Marc? I-a trecut gelozia?
Eu am avut asa o lene azi in mine, groaznic ...
Aaa, avem si noi poze noi si de la mos, si de la serbarea de la gradi.
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
alic spune:

cadou de la Mosul 

www.youtube.com/watch?v=j74F2JQ8opc" target="_blank"> albumul albinutelor la 6 luni

ALICe, mamic de bebic Natalic 
II DATI UN VOT NATALIEI la pag. 3? multumim! 

Ramona.P spune:
offff....sa-mi fie rusine ca intru asa tarziu....

CRACIUN FERICIT!!!!!

Va pupam pe toate!!!!!!
SSABrya spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui alic![]() ![]() ![]() ![]() cadou de la Mosul ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() www.youtube.com/watch?v=j74F2JQ8opc" target="_blank"> albumul albinutelor la 6 luni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Multumim frumos de album. E super. Sa ne traiasca albinutele, noi pe langa ele si alte albinute in curand, pt cine mai doreste (me).![]() ALICe, mamic de bebic Natalic ![]() II DATI UN VOT NATALIEI la pag. 3? multumim! ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://photobucket.com/bryannagabriela_photo
http://s761.photobucket.com/albums/xx253/Ssabrya/La%20mare/
http://s761.photobucket.com/albums/xx253/Ssabrya/Nasterea%20Bryannei/La%20mine%20aks/6%20luni/
strunfita spune:
citat din mesajul lui alic![]() ![]() ![]() ![]() cadou de la Mosul ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() www.youtube.com/watch?v=j74F2JQ8opc" target="_blank"> albumul albinutelor la 6 luni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ALICe, mamic de bebic Natalic ![]() II DATI UN VOT NATALIEI la pag. 3? multumim! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alice, multumim de asa cadou frumos
Observ ca Liana ne citeste da' nu zice nimic ...
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
narcisica28 spune:
Seara buna.
Multumim din suflet pentru urari anaela, cami_05, Carla, Raluca_Ioana, Deea_24,philip, yuppi
clodyac
sa te faci bine sa poti profita de cum se cuvine de sarbatori.
yuppi
printesica maraita sa scape repede de durerile de dintisori.
alic

CEL MAI TARE CADOU. SUPERB
SSABrya spor la treaba![]()
Narcisa, mami fericita de
Mihnea Stefan 25.05.2009
http://picasaweb.google.com/NarcisaPaterau
dani3lla spune:
Buna seara albinutze dragi...nu am mai scris cateva zile din motive obiective dar am citit tot iar acum am intrat pe fuga sa va urez... TUTUROR FARA EXCEPTII...un Craciun Fericit,multa sanatate,implinirea tuturor dorintelor si ce e cel mai important va urez sa va bucurati si sa gustati din plin fiecare clipa langa minunatul cadou pe care Dumnezeu ni l-a facut tuturor in 2009.

DANA mamica fericita de
botos Denis Andrei
meu scump
prelucrate
Sf Andrei
Flmulete BB mic
alic spune:
| citat din mesajul lui strunfita Alice, multumim de asa cadou frumos Observ ca Liana ne citeste da' nu zice nimic ... Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)Poze ***Poze *** Poze "Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi |
Liana posteaza in cadrul altui topic cred; eu o am in lista de mess si i-am zis de album; si uite-asa am intrat in posesia pozei pe care a trimis-o cu drag
ALICe, mamic de bebic Natalic

II DATI UN VOT NATALIEI la pag. 3? multumim!

E super. Sa ne traiasca albinutele, noi pe langa ele si alte albinute in curand, pt cine mai doreste (me).