Gala Cei mai Iubiti de la Desprecopii.com 2009
Raspunsuri - Pagina 3
ioanadara spune:
Diferenta in parerile mele despre lume si viata (altfel de "diferente" nu intra in discutie in cazul meu cand e vorba de internet) poate a fost facuta de cateva persoane care chiar imi sunt dragi deja si pe care le citesc cu interes, acum repede imi amintesc:
AB, Conchita, Sabina
sirimie spune:
Eliza5 si aida
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Natasa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lilanda
Natasa, ce s-a intimplat cu Soni?? :(( Edit: am ramas fara cuvinte. Am fost plecata ceva vreme, fara internet, asa ca abia acum am citit subiectul despre Soni. Imi pare rau, rau . Soni, odihneste-te in pace! "I am a deeply superficial person" - Andy Warhol |
Scuza-ma, aseara nu am vazut mesajul, vad ca intre timp ai citit... Ce mai e de spus? Pacat ca viata asta e uneori atit de nedreapta.
maminuta spune:
Mirela si Florin,,pentru ca fac posibila existenta acestei comunitati;
Marius,,pentru tot timpul dedicat zonei juridice in mod special;
Fetelor de la Ajutor Umanitar ,fara exceptie,pentru actiunile lor minunate.
kariguld spune:
mihaela77 impreuna cu copii ei, pentru lupta ei in a-si ajuta fiul sa-si croiasca un drum in viata!
babette cu familia ei, tot respectul pentru acesti oameni care ne-au primit in casa lor pe cateva fete trasnite....sunt impresionata de viata lor, de modul cum lupta si nu se lasa doborati de nimik!
fetele de la plesneala pe care le-am cunoscut, intalnirea a despasit asteptarile, am cunoscut persoane deosebite! pentru voi fetelor
toate mamicile de ingerasi si cele care lupta pentru puii lor toate mamele de la "Copii nostrii speciali"
ah si nu pot sa nu mentionez, anul trecut am asteptat cu totii un miracol pentru Sonia, miracol care s-a implinit. o stiam atat de bine din poze...acum la un an aproape, am cunoscut-o..... e un copil minunat, plin de viata, foarte, foarte reusit!!! toti cei care au fost alaturi de Kay si Sonia ar spune acelasi lucru daca le-ar cunoaste live! Kay pentru lupta ta neobosita, pentru tot ce faci si pentru altii!
ALEX, operatie pe cord!
2500 euro, 31 ianuarie!
Bazar pt Mihaita
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
delsim spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Natasa
Scuza-ma, aseara nu am vazut mesajul, vad ca intre timp ai citit... Ce mai e de spus? Pacat ca viata asta e uneori atit de nedreapta. |
Eu nu m-am descurcat sa gasesc subiectul cu Soni.Imi puteti scrie un link?
Natasa spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui delsim
Eu nu m-am descurcat sa gasesc subiectul cu Soni.Imi puteti scrie un link? Delia "Ceea ce suntem contribuie mai mult la fericirea noastra decat ceea ce avem." Schopenhauer |
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=145454
b.nica spune:
Eu ii votez pe Marius si pe Rufus pt. ca sunt tatici ff.buni,soti gospodari si pt. ca se implica pe DC cu mult suflet si in domenii diverse, de la politica la ...bucatarie!
Sa-l vezi pe Rufus la Bucatarie!Vai de sotii care nu-si ajuta nevestele(de pe DC) la bucatarie!
Cred ca trebuie sa le recunoastem meritele si baietilor nostri!
Deianira spune:
Mmmaria si Alexa_Ioana - ele in primul rand pentru ca sunt incredibile (si asta e prea putin spus despre ele).
Mariaa cea generoasa, Deya cea prietenoasa, Xio cea luptatoare.
Vikinga, LadyJ, Nelia, Adina Iulia pentru ca le citesc cu placere si de multe ori exprima perfect in cuvinte ceea ce mie nu imi iese.
Dodo-pui spune:
Mamagiuliei pentru OMENIA ei
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!