Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (6)
Raspunsuri - Pagina 4
elisor spune:
La multi ani ANDRA! Multa sanatate si fericire iti doresc, sa ai o viata usoara, sa intalnesti la un moment dat un om bun care sa te merite cu adevarat, liniste sufleteasca sa-ti poti creste baietii mari si sa te bucuri de ei si tot ce iti doresti tu sa ti se implineasca!
La multi ani PATRICK! Sa cresti baiat mare sa ajungi om de valoare, sa-ti iubesti parintii, sora si bunicii, sa fii sanatos, puternic, sa ai noroc in viata! 3 ani faci astazi? Distractie placuta!
Mamisorul cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
saryta spune:
La multi ani PATRICK! sa ai parte de tot ce-i mai bun
si mai frumos in viatza!!!
Florentina sa-ti traiasca printul si printesa si numai fericire si bucurie sa-ti aduca!!
Fie ca noul an sa ne gaseasca mai buni, mai blanzi si mai frumosi, iar noi va uram la ceas de sarbatoare sanatate, fericire si numai bucurii!
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
elisor spune:
Nelia ehe, daca ti s-au parut doar doua zile de cand n-am mai intrat atunci e de bine , de fapt n-am mai intrat din ziua cu serbarea Biei de pe 11 dec. Mint, am intrat in fiecare zi si am citit si am vazut toate pozele cu link sau fara. Ai dreptate cu cozonacii, mancam in copilarie cozonaci facuti de ambele bunici dar cei facuti de bunica de la tara in cuptorul cu lemne din curte erau totusi mai buni, asa cum spui tu cu lapte de la vacuta din grajd, cu oute din cuibar, cu faina de la moara (bunicul era morar) si copt pe vatra cu lemne iar acum avem norocul sa avem pe masa cozonaci exact ca cei facuti de bunica in cuptor. Ca si pe Andreea te admir ca faci cozonaci, pentru mine sunt ceva gen doctorat in bucatarie .
Tare de tot Agata cu concluzia romaneasca
Andreea, da, Andreas a facut la 5 ani jumate, nu ma deranjeaza c-a facut ca imi doream oricum sa faca in gradi dar si-a ales prost momentul tocmai de sarbatori cand juma din grupa ei au facut la serbare adica exact acum doua saptamani si de aia credeam c-am scapat. Sa zic mersi ca n-a facut in iunie sa ne strice vacanta la mare cand a ratat prima ocazie . Cum mai e Filip? Ati scapat de mancarimi? Pot sa ma consider fericita ca n-a fost o problema majora scarpinatul si a fost extrem de intelegatoare sa nu se scarpine, am noroc ca nu am oglinzi prin casa la vedere Am avut rabadarea sa i le numar , total 205 bube +/- 5.
Fran sanatate multa parintilor tai! Apoi stiu ca anul asta a fost unul cu mari probleme de sanatate pentru voi, va doresc un an nou cu lipsa acestora. Stiu ca sangerarea nazala, epistaxisul, are diferite cauze dar pe mine tot ma ingrijoreaza, esti sigura ca de la Sinclair este?
Cris multumim friumos, la fel si voua, sanatate! Am tot auzit de beneficiile salinei dar eu tot sceptica sunt, mie mi se par mai buni aerosoli marini (adica plimbatul seara pe faleza), mie mi s-a acrit numai cat am auzit de Praid si nici macar n-am fost
Gabitza am vazut si eu pozele cu mosul vostru, subscriu la ce-a spus Nelia, ce mutrisoare somnoroase aveau, Andrei e familiarizat cu gasitul cadourilor sub brad dar pentru Raducu e inca ceva nou, are o mutrisoara dulce cum isi duce el cadourile, cu toate mainile ...ce idee grozava ai avut sa le pui poza proprietarului pe cadou
Crosetez la mesajul asta de ceva vreme, a primit Bianca un CD cu jocuri si ma tot bazaie sa-i spun ce cifra urmeaza s-o uneasca, inca nu le stie pe toate, mai ales cele peste 10, febletea ei sunt cele cu diferente
Azi am fost cu Andreas la patinoar (mi-a adus mosu patine) daca nu cadeam de nspe ori era superb. Patinez destul de bine dar zimtii din varf cred ca nu sunt tocmai in regula, ori de cate ori faceam o miscare mai...ampla ma trezeam pe jos dar asa brusc fara drept de apel, mi-am invinetit un genunchi rau de tot, la propriu am vazut stele verzi de vreo 2 ori, daca vreau sa mai patinez in conditii de siguranta trebuie sa le duc urgent la ascutit si slefuit. Am patine fara ABS
Editez: am vrut sa comentez pozele cu strumfii tai Gabitza si desi m-am logat nu m-a lasat sa scriu nici un comentariu
Mamisorul cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
Androix spune:
Filip nu poate fi numarat A avut o forma foarte urita. Nici eu nu ma supar ca a facut, tot asa ma supar de moment si ma mai supar ca de la gradinita nu mi-a spus nimeni nimic, desi de la o vorba aiurea in tramvai am realizat ulterior ca se stia in grupa si mai fusese cel putin un caz.
Zici ca e asa grava situatia pe patine??? Pai eu nu m-am mai suit pe patine de cel putin 25 de ani si nu mai numar de cate kile, ca sunt la fel ca bubele lui Filip: de nenumarat Si acum cred ca e musi daca are Filip patine, trebuie sa merg cu el. DE fapt ce mai conteaza, oricum ziceam ca la vara imi iau si le iau si lor role. Sunt doar cateva luni.
www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
www.breslo.ro/Shop/androix" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
Androix spune:
La multi ani, Andra! Sa ai parte de tot ce-ti doresti, sa fiti sanatosi si ai parte de liniste sufleteasc! Sa petreci bine cu baietii tai!
La multi ani, Patrick! Sa ai o viata frumoasa si sa cresti mare! Flori, sa va traiasca flacaul si sa va aduca numai bucurie in suflet!
Cornelia spune:
La multi ani fericiti Andutzy!
La multi ani Patrick! Sa te faci mare, sa fii iubit si fericit!
Multa sanatate celor cu bubite: Filip si Bianca! Si multa rabdare mamicilor !
Fran, sanatate mamei tale!
Ralwca, imi pare foarte rau ca ai trecut prin asa mare necaz! Condoleante! Si multa putere sa mergeti mai departe!
Florentina, groaznica patania cu focul! Bine ca ati scapat doar cu sperietura.
Gabitza, am vazut si eu somnorosii descoperind cadourile
A fost foarte frumos si la noi Craciunul. O harmalaie, mai ceva ca la gradinita . Au avut copiii si mos. Eu nu ma dau in vant dupa asta si preferam sa gaseasca cadourile la pom, dar ne-a sunat un prieten ca vine cu fratele lui pe post de Mos Craciun si nu am putuit sa il refuzam. Cam tinerel mosu', lucru pe care l-a spus Maria imediat cum a iesit pe usa: "ati vazut ce tanar era mosu' nostru?" Si a izbucnit in ras. Noi ii tot spunem ca mosul adevarat are multe ajutoare... si uite ca la noi a venit un tinerel. Sper sa mai pastram magia un an - doi, ca ea e cam sceptica.
Una peste alta a fost frumos, copiii s-au distrat pe cinste, mai ales Maria, ca Stefan era o idee "crispat" avand in vedere ca mosul cam stia ce hram poarta . Vladimir s-a purtat extraordinar, a stat cuminte, i-a urmarit pe fratiori, a ras, a participat la desfacerea cadourilor. Cadouri care au fost cam prea multe, de Stefan era sigur ca le imparte mosul la toata Agigea si se tot minuna ca tot pentru noi scoate din sac. A fost gasca mare la noi: trei copiii care au facut cat zece, parinti, bunici, unchi, prieteni, asa ca s-au tot adunat.
Sper sa pun si eu poze maine.
Partea mai putin frumoasa e ca Vladimir a avut si momente proaste zilele astea, ii ies dintisorii, inc atuseste si cred ca il doare si o urechiusa. in rest, copiii mari sunt aproape vindecati, doar ca mai tusesc si mucesc in continuare si cred ca asa o vor tine pana la primavara . A, si eu la fel .
Cornelia spune:
A, uitasem: Androix si Nelia, toata admiratia mea pentru cozonaci . Eu am facut daor turta dulce si eram epuizata. Da, in asta a constat meniul nostru de Craciun . Nici macar o friptura la cuptor nu am bagat. Poate maine, ca ne sarbatorim .
gabitzam spune:
La multi ani Stefanului blond si frumos, Cornelia! Si puiului meu Andrei-Stefan
Alaturi de SEBI
nelia spune:
Elisor, ah, pai chiar nu am observat, dar stiu de ce. Nici eu nu am intrat o perioada buna decit fugitiv si cu putin inainte de Craciun am citit tot capitolul frunzarit si imi erau proaspete inca mesajele tale... asa ca, am o scuza. Adevarul este ca m-am obisnuit cu mesajele tale pentru ca tu raspunzi frumos la toata lumea si chiar daca nu citesti tot capitolul, tot stii ce s-a scris.
Cornelia, si Agata e sceptica... la 4 ani s-a dus la cel care a fost mos, dupa ce s-a intors in casa ca musafir si i-a spus: tu ai fost mos Craciun! Nuuu! Ba da, ca m-am uitat la toti pantofii si numai ai tai sint uzi, asta inseamna ca ai fost afara. La 5 ani era sigura ca nu exista, dat tot ma intreba ce cred eu... nu i-am spus niciodata ca nu exista, dar nici ca exista... am fost evaziva. Chestii din alea de a raspunde la o intrebare cu o intrebare: dr tu ce crezi? Sau ca Mos Craciun exista in inima fiecaruia si ca nici eu nu stiu raspunsul exact, atit timp cit gasesc si la virsta asta un cadou sub brad si voi nu l-ati pus, tati zice ca nici el...
Dar anul trecut am pacalit-o, am indus-o in eroare si de atunci nu mai stie ce sa creada. Am gasit pe net un site unde mos Craciun vorbea cu ei, cu fiecare in parte, si am trimis si poza si i-a spus acel mos Craciun niste lucruri, si se uita la ea, in ochii ei, si stia si cum o cheama, avea si poza ei in dosar, si stia secrete pe care nu avea cum sa le stie nimeni... decit daca era intr-adevar mos Craciun. La cit de isteata este nu ma asteptam sa prinda momeala, dar uite ca a prins... si anul asta a fost sceptica, dar a crezut ca a primit cadouri de la mos Craciun, pentru ca ea a scris la scoala ca vrea papusa si cercei si a primit intocmai (of, mamele astea, isi baga nasul in toate scrisorile fetei...). Asa ca, am prelungit magia inca putin...
Voiam sa va spun ca familia noastra extinsa s-a marit cu un menbru! Am inca un nepotel de la nepoata, s-a nascut pe 21 decembrie, il cheama Andrei Cristian. Sora mea mai mare a devenit bunica pentru a patra oara la 47 de ani! Are trei fete, cea mare si cea mijlocie au baieti, iar cea mai mica are o scumpete de fetita de 1 an si 3 luni si ea este cea care a nascut baietelul. Baietelul celei mijlocii este cu o luna mai mare decit Lisandru... E foarte frumoasa familia lor, toti tineri, multi copii... ieri mi-a luat vreo doua ore sa vorbesc cu toti, erau acasa la mami si la tati, sarbatoreau Craciunul.
Androix spune:
La multi ani pentru Stefan si Stefania! Sa traiti cu numele si sa fiti sanatosi, sa aveti viata lunga si frumoasa, bucurie si iubire!
Filip Stefan a primit de ziua lui de nume un piticot 3D de la noriel. Mare dezamagire. Nu are nimic in comun cu piticotul pe care il stiam noi. E un fel de sus jos, dar foarte alambicat incat copiii care nu stiu sa citeasca numere de la 10 in sus nici nu se pot juca fara parinti. Iar cu parinti in 10 minute Filip si-a pierdut rabdarea. Au primit o groaza de jucarii noi de craciun si ieri toata ziua preferata lui Filip a fost tot tabla de desen magnetica de la tomy pe care o are cred de vreo doi ani, daca nu mai bine.
Voi mai puteti sa mancati? La mine deja se vad urmari nefaste si azi dimineata nu a mai intrat nimic decat un bol cu cereale si lapte degresat.