Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (6)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Craciun fericit!
Sper ca petreceti. Noi intre doua randuri de musafiri am iesit afara si am facut un ditamai omul de zapada - am luat de acasa morcov si o craticioara sa ii punem pe cap Acum ai mei dorm, si eu profit sa recuperez inca de la ultimele pagini ale capitolului trecut..
Tdi, ma bucur tare mult pentru progresele Alyssei, si chiar daca nu mai ajungeti in Ro, tot sper ca ati avut un Craciun frumos. Mai doarme Aly in valiza ? :)) Cum a reactionat cand a aflat ca nu mai merge in Ro ?
Androix, multa sanatate, sa scapati de bube ! Eu am facut ZZ pe la 27 de ani, oribile dureri (parca aveam o gheara infipta in spinare) - si am luat Aciclovir. Dupa care cineva mi-a zis ca nu s-ar lua noaptea - desi eu il luasem si noaptea...

Prietenii nostri - ai caror baiat a mers din octombrie pana acum la gradi, si nu a prins niciun virus - acum sunt toti picniti, cu febra 39 Ne-am vazut duminica, sper ca nu am prins si noi microbul.

Florentina, prin ce ati putut trece cu focul. Bine ca s-a trezit Patrick si ai avut prezenta de spirit. Pana la urma Patrick a primit ün ca_at"? LOL

Clara, frumoasa Garga ! Am vazut si eu pozele, e o finuta si o dulce. La ce balet ati fost la Opera ? Ce se distrau fetele pe scari pe-acolo.

Bea, n-ati mai plecat nicaieri ? Sunteti la voi acasa ? Ce ai gatit bun de data asta ?

Analizele Carinei au iesit ok, mai putin niste imunglobuline - cica unele care duc drept spre alergii... in fine, de-abia luni ma pot duce la medic sa intreb mai multe - de fapt sa imi dea Singulair... acum nici nu stiu pe ce perioada sa ii dau, avand in vedere unele efecte adverse uratele... vom vedea. Deocamdata, multumesc lui Dumnezeiu, este ok.

NewMami, ma inscriu si eu in clubul tau: nici eu n-am gatit nimic, dar am frigiderul full Am avut musafiri pe 23, si vrand-nevrand a trebuit sa fiu gata cu toate cele fix in 23... Drum bun... pe unde plecati ? (mi-a scapat, pesemne...)

Ralwca, condoleante. Imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva, si ca suferi... dar asta e mersul lucrurilor. Din pacate. Sunt multe intrebari la care nu avem raspunsuri....

O seara frumoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

florentina-foarta la obiect poezia, cat adevar poate ascunde... noi sa fim sanatosi.

tdi-cum ati petrecut, cum e sotul tau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am descarcat si eu pozele cu Craciunul nostru, si dimineata cand au gasit copiii cadourile. Vedeti aici

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Craciun fericit ! Sa aveti parte numai de bucurii alaturi de cei dragi !
Iepu e bine, ieri a iesit si mama din spital. Are miocardita si inca e in fibrilatii, dupa sarbatori se interneaza la Fundeni. A stat in spital de la inceputul lui decembrie, iar Iepu a suportat destul de greu, intreba de 50 de ori pe zi cand vine...
Raluca-condoleante pentru tatal tau. Sa de DD sa ai parte de un an mai bun...
Chris-Iepu e pe Singulair din septembrie. S-a intamplat sa uitam in cateva randuri sa-i dam seara si a doua zi tusea la efort...In schimb am fost o sapt la munte in jur de 1 dec si acolo am reusit sa nu-i dam si sa tinem si tusea in frau...Am bagat la greu sirop de muguri de brad (desi nu prea il suporta la burtica), dar cand am revenit in Bucuresti dupa cateva zile a revenit si tusea. Si asa am fost multumita, ca macar s-a mai dezintoxicat de singulair...nu i-am facut analizele de sange pana acum, cred ca prin ian-febr, sa vedem cum ies dupa singulair. De cand ia singulair ii curge sange din nas mult mai usor-pt. asta luam si tarosin, cand se intampla sa-i curga de mai multe ori pe zi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Sarbatori fericite voua si familiilor voastre! Cred ca mosu a lasat pe tot mapamondul cadouri si daruri dupa gustul, dorintele si asteptarile fiecaruia.

Vad ca prin Bucuresti ati facut si oameni de zapada, va invidiez, la noi au fost azi 14 grade, s-a topit tot, tot, nu mai e urma de zapada, nici macar pe muntii pe care-i vedeam pe geamul din casa, asa ca sarbatorile sunt cam urate in privinta asta dar prea mult nu ma deranjeaza ca si-asa suntem consemnati la domiciliu.

Raluca condoleante draga mea, imi frangi inima cu durerea ta, stiu prin ce treci, stiu ca nu exista alinare orice ti s-ar spune, timpul nu va vindeca niciodata o astfel de rana, ii va mai atenua doar intensitatea ei, vei retrai an de an in preajma acelei zile aceasta tragedie. Nu exista raspunsuri ci doar o intrebare DE CE? Imi pare rau! Te inteleg perfect pentru ca si eu acum 20 de ani am avut un Craciun tragic, de fapt n-am avut Craciun ca au avut grija altii sa mi-l fure si niciodata n-am aflat raspunsul. Ma intristeaza si mai mult situatia financiara grea prin care treceti, sper sa gasiti o solutie, o minune s-o scoateti cumva la capat, sa depasiti impasul financiar si putere sa rezistati!

Florentina m-au trecut fiorii citind patania voastra care a ramas doar la stadiul asta multumita cuiva acolo sus care va iubeste. Ciudati mai sunt unii bunici si de neinteles, chiar inima de piatra trebuie sa aiba daca nu i se poate topi in preajma lui Patrick, pacat, ca anii zboara si clipele astea sunt de neinlocuit.
Adevar graiesti, sarbatorile au alt farmec cu copiii in preajma.

Anca am vazut pozele voastre, a ajuns mosu si la voi, si de data asta foarte darnic, a bifat tot de pe listuta. Frumoase pozele, ca de obicei. Distractie placuta pe unde mergeti! Multumim pentru felicitare, mereu ne surprinzi placut !

Olga multumim si voua pentru felicitare, o surpriza reala si placuta ! Pune poze cu copiii, pe Sophia cred ca nici n-o mai recunosc.

Clara superbe si pozele voastre de studio (chiar, unde le-ati dacut?), e grozav de fotogenica Teodora si-mi place foarte mult de voi ca familie ! Poze foarte frumoase si reusite!

Daniela pe tine nu te-am vazut pe aici de foarte mult timp...ce mai e cu voi? Ocupata cu aranjatul mesei de Craciun? Sunteti bine? Poze, poze...

Teddy of, ce pacat ca s-a imbolnavit tati, mai ales acum cand era programata si vacanta, cum a reactionat Aly la aflarea vestii ca nu mai mergeti? Of, sanatate multa, multa!

Andreea suntem in aceeasi barca, ai descris foarte bine episodul bubonic ca si noi ne confruntam exact la fel, din printesa casei a ajuns baba cloanta . Esti de admirat pentru tenacitatea muncii asidue pentru cozonaci , mie mi se pare cea mai grea munca posibila din bucatarie , eu am cumparat cozonac din ala la metru de la Sibiu, extrem de bun, facut ca la mama acasa.

De vorbit as mai vorbi (dar nu intereseaza pe nimeni ) dar mi-e team c-oi nopta pe aici aa ca ma retrag pe la mine...sarbataori fericite si azi si maine si de acum incolo si distractie placuta celor ce petrec prin departari sau acasa, sanatate la bolnaviori de toate varstele si numai bine!

Mamisorul cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia4" target="_blank"> Viata noastra in imagini

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Elisor, cum adica sa nu intereseze pe nimeni, eu chiar ma gindeam ca ai cam lipsit la apel, ca nu ai scris doua zile parca. Sanatate multa printesei cu bube, spune-i ca trec si ea, oricum, tot printesa este. Voi ati avut?

Ralwca, am uitat sa-ti spun ca imi pare rau ca treceti pe deasupra si prin greutati financiare, sper sa iesiti cumva la suprafata.

Androix, eu am facut doua rinduri de cozonac, la anul imi iau masina, sa fac doar aluatul, mie nu-mi place piinea facuta la masina, dar pentru cozonac si gogosi o iau, am zis. Am pus prima data la crescut, maiaua a crescut frumos, dar aluatul ba... Am facut poale-n briu. Apoi am framintat alt kil, au iesit buni, dar nu excelenti, mincabili. Sarmelele au iest bunute, ciorba la fel, piftia de curcan abia astazi s-a legat, friptura aproape am ars-o... Pina la coada le-am dres pe toate, dar nu ma mai apuc daca vad ca nu am chef, si nu aveam... Acum ma simt bine, ca am baut gin, dar aseara imi venea sa pling.

De fapt toate au mers anapoda saptamina asta. Am facut bradul aseara, care, dupa ce l-am cioplit vreo jumatate de ora ca sa intre in suport, sa nu-l aud pe Octav ca imi spune ca el mi-a zis ca nu intra... a intrat cu greu, dar el e prea mare pentru suportul acesta si pe la jumatatea impodobirii... a cazut pe mine. Si eu am globuri din alea care se sparg, ca le am de cind am venit, nu am mai luat altele. S-a rasturnat pentru ca am pus un omulet de zapada care tine un candy cane in mina si Lisandru a pus gura pe candy cane, voia sa-l manince, Agata a vrut sa-l ia de acolo explicindu-i ca e de plastic, ea tragea de Lisandru, asta ca un catel nu dadea drumul la candy-ul lui... si uite asa, m-am bagat sub brad ca sa nu pice pe Lisandru si a picat pe mine. Cind a vazut Lisandru cite globuri sparte sint pe jos, a sarit, descult, direct pe ele si juca batuta... apoi a inceput sa urle, normal, i-au intrat in talpa, eu eram sub brad, Octav si Agata rideau... Tudora se uita la noi foarte mirata, ca nu intelegea nimic, ea nu fusese in camera cind s-a intimplat. Il iau in bucatarie si cum se zbatea in brate, a dat cu piciorul in vasul cu sarmale, l-am prins, numai o parte din zeama s-a varsat...

Dar astazi a fost frumos! Dimineata doar lipsa aparatului a intunecat un pic atmosfera, in rest, bucurie mare, copiii fericiti. Apoi, dupa amiaza, supriza mare. Sint draguti totusi quebecosii astia! A venit vecina de deasupra cu fiul sau si le-a adus cadouri! Foarte frumos din partea lor! Uite asa, am baut si cadoul mosului, adica ginul cu ea, am stat de vorba... despre copii, despre ce credeati!?! Chiar nu ma asteptam... iar copiii au fost in culmea bucuriei ca mosu a lasat si sus cadouri pentru ei, asa le-a spus Ginette. Acum, deja am mincat a doua oara, am strins masa, spalat vase... sintem niste balenute toti si avem program de voie, fiecare cu ce-l doare... eu pe la voi.

Fran, ma bucur ca ne-ai mai scris, nu stiu ce este Singulair, pentru astm ii dai sau alergie? Sanatate mamei tale!

ChrisDun, sanatate multa Carinei, sa rezolvati problema!

Tdi, ma bucur nespus ca Alyssa face progrese, de fapt nici nu ma asteptam altfel. Imi pare rau ca nu ati avut parte de vacanta, dar va veni alta.

Florentina, pai nu ne spui si ce cadou, eventual o poza acolo... pentru confirmare.

Gabitza, am vazut pozele cu mosul vostru, cu ce a lasat el adica. Numai si pentru aceste momente si merita sa astepti un an de zile Craciunul!

Scriu la mesajul asta de o ora, cu intreruperi, m-am mirat ca l-am mai gasit, ca am si fost plecata de la calculator... il trimit si mai intru miine daca am uitat pe cineva sau ceva. Odihna multa la toata lumea, ca e binemeritata.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Eu cred ca e deja epidemie in toata regula desi oficial nu prea s-a auzit nimic. Pai numai in grupul nostru sunt 3 copii cu varicela. Plus inca cativa de care am auzit/citit eu.

Elisor, asa deci, si voi tot cu bube naspa, ma miram eu de ce zici ca sunteti consemnati la domiciliu. Oricum banuiesc ca Andreas a facut deja si n-o sa fiti consemnati prea mult. Eu din motivul asta am ajuns sa-mi doresc sa ii apara si Georgiei mai repede bubele ca sa scapam mai repede. Nu de alta dar Filip a primit ieri patine de la verisoara-sa si e musai sa le incercam.

Nelia, asa patesc si eu daca nu am chef de gatit nu-mi iese nimic. De fapt si la cozonac a fost acelasi lucru si cred ca tot este de cateva ocazii incoace, pentru ca eu tot nu vreau sa fac si Mihai ma tot sileste. Si are un stil ca-ti vine sa-l strangi de gat. Nu poti sa deschizi gura sa spui ca nu vrei sa faci ca e jale. Dar acum i-am spus, cat am putut eu de calm si ma tin de ce am spus ca nu am omorat pe nimeni la drumul mare Ma rog, si acum mi-a zis ca cum sa nu fac, uite acum mananc cozonac. Pai mananc dar puteam sa traiesc si fara sa mananc, tu nu puteai. Oricum audienta a fost foarte "amabila" si s-a intristat tare: pai ei unde mai mananca cozonac de casa??? Ei, cozonacul e o treaba imputita! Voi de ce nu faceti??? E grea munca! Si raspunsuri care mai de care: eu n-am loc in bucatarie, eu n-am mai facut de 30 de ani Asta e! Atunci o sa mancam toti de cumparat!

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
www.breslo.ro/Shop/androix" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Andutzy, sa ai parte de impliniri pe toate planurile, bucurii de la copii si multa sanatate !

Florentina, azi e ziua lui Patrick ? , multa sanatate, fericire si noroc in toate!

Elinor, multa sanatate si voua, sa ii treaca Biei repede varicela! Si sa nu ii ramana niciun semn.

Fran, multa sanatate mamei tale ! Si Iepuretelui. Voi aveti vreo indicatie pentru mers la salina ? O sa intreb si eu daca e cazul sa o duc pe Carina, pot spune ca ccc chiar mi s-a pus pata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multi ani, Andra !!! Sa fii sanatoasa, sa-ti cresti copiii frumos, sa aveti multe bucurii, si totul sa se aseze bine in viata voastra! Te imbratisez cu drag.

Si la multi ani fericiti lui Patrick! Flori, sa-ti creasca mare si frumos flacaul, ocrotit de necazuri, sanatos si norocos!!

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Androix, mie nu-mi cere nimeni, copiii mei vad ca nu se omoara dupa el, eu maninca ca sparta si as putea trai foarte bine si fara, Octav daca ii faci e bine, daca nu, cumparam si gata... Dar eu! Eu sint cea care se incapatineaza in fiecare an sa faca, si de Pasti si de Craciun, ca poate imi iese si mie unul bun, care sa ma multumeasca. Adevarul este ca poate sa nu-ti iasa niciodata, mama mea si mama lui Octav au facut toata viata, si desi iese bun, ca la mama acasa, nu e chiar cozonacul ideal nici al lor. Mie imi ies toate dulciurile, oricit de grele ar fi, de la 12 ani fac dulciuri si ff rar s-a intimplat sa nu-mi iasa vreun aluat, am mina buna cum spune mama mea. Dar nu si cozonacul! Poate ca de aceea ma incapatinez cu el... trebuie sa accept ca nu-mi iese (am incerct o gramada de retete, unele dupa care am mincat si era nemaipomenit... degraba!) si sa-mi iau o masina de facut piine, sa fac acolo aluatul, sa-l scot si sa-l umplu si gata, dom'le, tragediile bianuale.

Eu am trait la tara in prima copilarie, unde bunica mea si tot satul faceau niste cozonaci de plingeai linga ei... dar erau facuti dupa metodele traditionale, cu faina de la moara, cu oua din poiata, cu lapte de la vaca din batatura, cu nuca din pod, framintati in coveti de lemn, copti in cuptor cu lemne in vase de lut etc., etc. Nu cred ca am vreo sansa sa-mi iasa vreodata cozonacii lu' bunica.

Pe de alta parte, am mincat aici la o familie de prieteni, care au o mama cu ei, si care tot ce gateste iese iesit din comun... cozonac facut cu aceleasi ingrediente ca si ale mele... copti in cuptor electric... dar aia semanau cu ai bunicii. Nu inteleg!

Deci, observi ce problema, ce lupta interioara cu mine insumi si cu aluatul in cauza, am eu cu acesti cozonaci! Parca vad ca-mi iau masina, ca fac la ea, ca-mi ies nemaipomeniti... dar ajung la concluzia ca totusi, trebuie sa-i fac de mina, ca la masina ies, dar nu de mina mea.

Ieri, Agata povestea incintata ziua de alaltaieri si seara de Ajun... si a ajuns la o concluzie pur romaneasca: chiar nu stiu ce a fost ieri aici in casa, dar toate s-au f u t u t.

Iar aseara, Lisandru a adormit linga pom, pe canapea, in genunchi, cu fata rezemat de spatarul canapelei si cu ochii la pom... Am crezut ca doar se uita, dar el chiar doarme, am vrut sa-l iau, a inceput sa tipe si s-a asezat in aceeasi pozitie si a adormit la loc.

Asa, intrasam sa urez:

La multi ani, Andra! Sa fii sanatoasa si sa ai putere sa-ti cresti copiii. Si iti doresc sa ai norocul sa-ti refaci viata asa cum vrei tu!

La multi ani, Patrick de Florentina! Sa fii sanatos si sa ai o viata frumoasa si lipsita de griji!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput