Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (6)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

LA MULTI ANI OLGA!!!!Sa Fi sanatoasa si sa depasesti momentele grele.
Edit:
Nelia: felicitari pentru micuta Tudora.Sa o tina tot asa!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

am revenit de la pansat. degetul e ok. nu mai curge sange. asteptam sa se faca bine.
elisor, nu pot merg la cumparaturi pt ca stau in casa si mai exact la mama cu fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Multumesc mult de urari. Sa aveti si voi parte de bucurii nenumarate!

Multa sanatate bolnaviorilor si accidentatilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani fericiti OlgaT! Sa se termine toate necazurile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am mai pus niste poze cu baietii, de anul asta, ca n-am mai descarcat de ceva vreme poze din aparat. Vedeti aici.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Cornelia am vazut foarte multe poze cu voi, imi incanta ochii ca de obicei, sunteti o familie foarte reusita, frumoasa si implinita, Maria e de o frumusete rapitoare, rochita aia cu flori pe fond visiniu parca a fost creata special pentru ea, are un chip angelic de o frumusete rara, nici Stefan nu e mai prejos, mereu sagalnic, cred ca el te face cel mai tare sa razi cu pofta si ochiosul mic e o dulceata de bebe. Tu arati ca o sora pentru ei, nu stiu ce tot spui pe aici dar din pozele voastre se vede cu totul altceva: relaxare, frumusete, bunadispozitie si as putea continua. Imi plac foarte mult pozele cu voi !

Oana englezoiaca am vazut si pozele voastre, e de o dragalasenie Alex al vostru, cred ca ai fun cu el non stop. E adorabil in uniforma de scoala si cu "diplomatul", un mic student. S-a vindecat 100% manuta asa-i?

Gabitza la pozele voastre gasesc mereu ceva de comentat, strumful mic e atat de haios si dulce si inocent, ce zici mi-l dai cu imprumut o perioada ? Dar numai cu Andrei la pachet, pare atat de cuminte in poze incat sper sa invete ceva Bia de la el

Am o rugaminte la voi, cui ii face placere, sa ne voteze poza aici. De obicei nu fac chestia asta dar s-a intamplat sa ma las dusa de val si acum ma strofoc sa obtin cat mai multe voturi. Va multumesc si sa nu va suparati pe mine ca am indraznit sa va cer lucrul asta

Mamisorul cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia4" target="_blank"> Viata noastra in imagini

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Votat! Vazut poze!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Fete dragi, a inghetat si subiectul nostru de tot. O fi de la ger? Frate, brrrrrr, mi-a inghetat creierul zilele astea. Noroc ca m-am preumblat cu masina ca daca trebuia sa merg cu transportul comun cred ca paralizam de frig. Nu reusesc sa-l inteleg pe Mihai

Monu, sanatate multa! Cum ai reusit sa te tai in asemenea hal? Mie mi-e frica de conserve aproape ca le prefer pe cele fara cheie ca mi se par mai greu de desfacut si mai periculoase. Refacere rapida si fara urmari!

Am fost si eu la shopping cica. Ioana, nu stiu mama pe ce ai cheltuit tu 10 milioane ca eu n-am avut pe ce da nici macar 2 Cu ce ai spus tu m-am consolat ca nu sunt singura nebuna care gaseste hainele din colectia asta incredibil de urite. Nu ca as fi vreo impatimita a modei sau a shoppingului dar abia am putut alege o maleta, un pulover, o camasa si o pereche de sosete Si Mihai n-a putut gasi nimic si si-a luat o tava de sticla termorezistenta de la ikea, care nu era nici macar la reduceri. Si la aia alta teapa: doar cateva produse sunt reduse, in general chestii pe care trebuie sa te nimeresti ca vrei sa le cumperi chiar acum cum ar fi paturi, dulapuri, chestii d-astea. Prea putine produse mai uzuale asa...

Elisor, tocmai te-am votat iar, ca am facut-o si zilele trecute cand ai scris. Deci merge zilnic, mai votati ca merge

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Nelia si Andreea sarumana mult de tot pentru vot ! Asa e, se poate vota zilnic.

Chiar c-a dat gerul si peste subiectul nostru, cu teama am iesit din casa de dimineata, mai mult pentru copilul care trebuia dus la gradi, dar s-a dovedit ca nu-i dracu (scuze ) chiar atat de negru probabil si pentru ca am apelat la haina extrema urgenta, cert e ca in afara de obrazul casant mi s-a parut acceptabil.
Sa vina ziua de miercuri cat mai repede sa ni se ridice codul portocaliu, ma gandeam zilele trecute ca prea e ridicol sa treaca iarna fara acolo un pui de ger.
Cu tot gerul copiii au iesit afara everyday, aveau niste bujori in obrajori...

Speram sa mai scrieti voi cate ceva peste weekend, am fost varza cu gandurile de cand am aflat de sefa mea (un om de pus la rana) ca e foarte bolnava, sper sa treaca cu bine peste chimio si sa-si revina. Pentru ea a fost un soc si pe langa soc si foarte dezamagita de sistemul medical din Ro, s-a dus la Cluj in speranta ca acolo sunt oameni, dar...

Hai fetelor...

Andreea imi adusei aminte sa te intreb, cum se prezinta Georgia, ati scapat de bubite? Filip mai tuseste, l-ai dus la gradi?

Mamisorul cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia4" target="_blank"> Viata noastra in imagini

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Elisor, votat
Nu scriu mai multe, ca soata a reusit sa-mi virusese calculator si se blocheaza... Acum astept sa-si faca meseriasul timp sa-mi cumpere antivirus si sa-l instaleze

Va tuc, nu zic ca va citesc din umbra, ca-s in ceata totala

Mergi la inceput