Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (6)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Salutare! Am intrat rapid sa vad ce s-a mai scris si desi Elisor facuse apelul nu prea voiam sa scriu din lipsa de timp. Dar am fost provocata miseleste la o discutie despre shopping si nu m-am putut abtine.

In ultimele 10 zile bona a avut un chef nebun sa tina copilul la ea (inclusiv o jumate de sambata) plus ca am mai capatat cate o invoire de la barbat asa ca am avut timp sa bat mall-urile principale chiar si de cate 2 ori. Reducerile sunt incepute de pe 5-6 ianuarie, dar spre deosebire de alti ani si la 10-15 zile dupa ce s-a dat drumul inca gasesti marfa si cam toate marimile, se vede clar ca puterea de cumparare a scazut.
De departe cel mai bine aprovizionat e Plaza (si probabil cel mai putin circulat caci altfel nu se explica abundenta de marfa), desi eu nu ma omor deloc dupa acest mall de acolo cred ca am facut cele mai multe achizitii.
Cu toate acestea colectia de toamna-iarna a fost in opinia mea foarte urata anul asta, si ma refer la toate magazinele. Din acest motiv, cu chiu cu vai am cheltuit poate 1.000 RON pe cateva rochite, o fusta si o camasa, o pereche de pantofi si una de bocanci. Efectiv nu-mi venea sa iau nimic pentru ca hainele gri/negre si maro care s-au gasit in colectii nu m-au multumit deloc. Tinta mea ar fi fost niste cizme elegante lungi, dar nu am gasit unele care sa-mi placa (si sa nu fie 6 milioane totusi); mai am de vizitat magazinul Unirea ca intr-o vreme avea destul de multe magazine de pantofi si cam gata reducerile pentru anul asta. Adevarul e ca inca am haine cu eticheta pe ele de anul trecut, deci nu e cazul sa ma arunc prea tare.

Ashea, sa nu uit, la capitolul copii nu prea m-am bagat caci reducerile nu m-au impresionat deloc: tot scumpe mi s-au parut hainele mai de Doamne ajuta si cum momentan Ana nu duce lipsa de nimic am zis sa nu mai dau banii si sa ramana hainele nepurtate.

In rest toate relativ bune. Ana a avut in week-end un virus stomacal (cred) care a debutat vineri noaptea cu boraciuni si a continuat tot week-end-ul cu kk moale si flatulenta; ieri am tinut-o acasa, dar de azi merge din nou la gradi. Vremea e de vis, dar sa poti sta acasa, asta e ne descurcam cum putem. Hai sa aveti o saptmana buna!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multi ani OLGA !!! Sa fii sanatoasa, sa-ti cresti copiii cu bucurie, sa aveti casa plina de veselie si nunastare, sa va bucurati cu totii unii de altii! Tare mi-ar place sa-ti mai vad copiii! Cum se intelege Tony cu Sofia?

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

LA MULTI ANI CUSCRA!!!

si cu intarziere
LA MULTI ANI CORNELIA!
LA MULTI ANI OANA!

Sanatate multa tuturor!
Monu, sper ca esti mai bine cu mana!
Va pup si ma scuz ptr absenta nemotivata...suntem ok dar stau tare prost cu "pisicu".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Multumesc mult Crisdun, Tdi si Gabitza. Am intrat foarte pe scurt doar sa va zic merci. o sa ma reintorc cu un mesaj mai lung. Din pacate acum nu am nici timp nici dispozitia necesara sa scriu. socrul meu e pe moarte, unchiu a murit in avion venind spre Canada, sotul merge in tara si sta nu stiu inca cat timp. asta a fost pe scurt. revin cu amanunte mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani, Olga !

Cu intirziere si cu scuzele de rigoare...

La multi ani, Oana !

La multi ani, Cornelia !

La multi ani, Dan... sot de Elisor !

Gabitza sotul meu a facut vaccinul pentru gripa aia urita, pentru ca-i bolnav cronic, dar nu a avut nimic dupa aia..., ba a facut si vaccinul pentru gripa normala si dupa aia a racit

Nelia eu am dus-o pe Isabella la o petrecere duminica, si a muscat-o un baietel de picior de are si acum semnul de la dinti, bineinteles de culoare neagra , asa ca a trebuit sa spuna si la educatoare la gradinita, ca altfel ne-am fi trezit cu careva la usa, ca maltratam copilul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

La Multi Ani, Olga!

Iti doresc sa fii sanatoasa si fericita, iar problemele sa te ocoleasca!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

“La Multi Ani!”, OlgaT, sa-ti dea Domnul sanatate, fericire, bucurii, sa fie viata blanda cu tine, sa te ocoleasca necazurile, sa te bucuri de cei doi copii frumosi, alaturi de sotul tau.
Cu intarziere, “La Multi Ani!” pentru Tony de SF. Antoniu, sa fie sanatos, vessel, norocos in viata.

"La Multi ANi!" tuturor Antonilor, Antoniu, cu ocazia zilei de nume sanatate, fericire si numai bucurii

OLgaT, saraca de tine, greu mai esti incercata. Imi pare tare rau sa aud de tatal lui Stefan, speram sa fie mai bine.
Unchiul era al tau? Venea in vizita? Ce s-a intamplat?

Ce mai face Tony cel energic, dar Sofia cea scumpa?

Sunt super busy la munca, iar in weekend-uri suntem extreme de busy. Sambata i-am dat pansamentele jos de la ochisor lui Patrick si arata f. bine, s-a vindecat exceptional de bine, nici urma nu cred ca-I va ramane. Se pare ca lipiciul a functionat destul de bine.

A ajuns si tati acasa si de cand a venit si el parca am si mai putin timp … nu stiu cum se face .

Sambata dimineata a avut germana, iar apoi payday cu cu o colega de la daycare (mai nou fac pe secretara caci gasesc mereu biletele in cubby de la daycare cu numere de telephone sa aiba playdate cu una bucata son …
Dupamasa a fost la bowling cu un alt coleg de daycare, iar duminica la ski. De data asta numai el cu instructorul, noi parintii am enjoy-nuit o cafeluta bauta in liniste , am mai apucat si noi sa discutam pe indelete. Piciul mici merge tot mai bine, deja poate veni singur de pe partia mare, instructorul lui e un om deosebit, nici ca puteam gasi pe cineva mai potrivit. E mai in varsta, dar e un grandpa foarte bland, de care Patrick s-a atasat, se inteleg tare bine.
Sambata vom merge din nou, sunt ultimele 2 ore cu instructorul, merge foarte bine deja poate veni cu noi,fara probleme, cred ca in curand iau eu ore de la el , dar de dragul relatiei lor s-ar putea sa-I mai luam niste ore. Plus ca asa skiem si noi , iar ei se simt tare bine impreuna, asculta de el, il tempereaza, caci piciul mic si-ar da drumul din varful partiei fara nici un slalom.

De mai bine de-o luna Patrick se tot plange de dureri de burticica, mai ales dimineata. Am fost deja la doctor, se pare ca are nivelul de acid tare ridicat. Ne-a dat ceva medicatie, dar nu mi se pare a fi mult mai bine, desi ia deja de 2 saptamani. Azi dimineata, am si intarziat fiindca statea incolocit de durere. O sa-i scot fructele de la snack-ul de seara, sa vedem daca-i mai bine. Plus culoarea de kk - scuze ca dau detalii ... ma ingrijoreaza fiind de cele mai multe ori verzui.
Cred ca ii fac din nou appointment pentru ca nu-i foarte in regula dupa parerea mea.

Clara, Imi cer mii de scuze ca n-am apucat sa-ti raspund . N-am stat acasa cu Patrick dupa patania de lunea trecuta, chiar in ziua aia, dupa ER a mers inapoi la daycare fiindca am avut de terminat ceva si am muncit de acasa.
Ieri am avut bucuria de a gasi in cutia postal doua felicitari deosebite . Da, au facut cam mult pe drum, dar a meritat toata asteptarea.
E superba felicitarea, numai uitandu-te la gaza mica, iti da instant un sentiment de fericire, incredere ca va fi un an bun. Inocenta, bucuria de copil ce se citeste pe chipul ei e atat de pretioasa, sigur va sta la loc de cinste cu cea de a doua de la Bianca si Andreas .

Elisor, multumim mult, a ajuns si felicitarea de la voi, ai doi copii minunati. Imi place tare mult cum le vin bluzitele albe , amandoi s-au maturizat, ochii Biancai aproape ma hipnotizeaza, sunt de un albastru atat de intens incat nu stiu cum ii poate rezista cineva. Te sageteaza instantaneu .
Tare imi place sa va privesc pozele, atunci cand le derulez, parca simt o mica particica dintr-un jurnal al copilariei
Am primit pe email si dieta minune … acum mai trebuie sa ma si apuc caci vad ca n-ai fost de accord cu gramul de ambitie … cand iti gasesti nitel timp, te rog da-mi si mie niste idei ce meniuri ai facut, ce iti duceai la serviciu, ca mintea mi-e stoarsa ca o lamaie.

Raluca, Lili, nici nu stiti cat ma bucur ca v-ati gasit timp sa ne mai scrieti . Am enjoy-nuit pozele micutilor, mi-era tare dor de ei. Au crescut, s-au maturizat, dar tot frumosi au ramas, pardon si mai frumosi .

Ce mai face Matei? Cum merge cu gradinita / germana? La noi incetuc, dar totusi si-a facut o baza destul de buna de cuvinte, urmatorul pas e sa treaca la propozitii, stie doar cateva. I-am comandat de pe Internet niste DVD-uri de invatat limba germane ptr. copii. Patrick e incantat de ele, sunt interactive si il antreneaza mult mai mult decat cartile. Asa ca atunci cand nu vine Franca, facem din ele, iar in alte zile cand doar se joaca las movies in germana pe fundal, doar ca sa auda limba, sa fie expus si mai mult. Bine ar fi daca tati ar avea ceva timp sa exerseze cu el … caci pana acum cred ca am invatat eu mai mult, de la Patrick, decat el de la tati .

Monu, multa sanatate , sa te vindeci cat mai repede, fara urmari .

Danelutza, Tdi, ma bucur ca ati reusit sa mai dati pe la noi. Poate gasiti timp sa ne scrieti mai multe, ce mai fac fetele? M-as bucura sa le vad, cred ca au trecut luni bune de cand nu ni le-ati aratat.

Nelia, v-am admirat familia frumoasa . Ai trei copii tare reusiti, sunt sigura ca sunt diferiti, fiecare in felul lui, ca e un challenge sa cresti trei copii, dar cred ca e si o satisfactie mare at the end. Bravo Teordorei pentru report-ul formidabil de la daycare . Way to go … poate gasesti ceva clase extra unde sa o duci ca sa-si dezvolte si mai mult calitatea care o are. Se vede pe ea ca e o fetita deosebita.

OlgaM, cred ca v-ati intors din vacanta, asa-i? O sa incerc sa scriu un mail, sa ne auzim. N-am mai vorbit de anu trecut

Gabitzam, spor la crescut animale … de unde mai gasesti timp si pentru asa ceva cu doi voinici prin preajma? La mine cu unu singur, timpul parca zboara. Seara nu stiu pe ce sa pun mana mai iute si sa ma retrag mai iute la patuc.
Noi n-am facut niciunul vaccine-ul contra gripei, nici cea de sezon, nici cea noua.

ChrisDun, a fost un accident, bag seama ca nu s-a uitat ca de obicei pe unde umbla, s-a intors si a cazut. In cadere a dat cu marginea ochiului in coltul unei case de marcat de jucarie. M-am uitat la aia, habar n-am cum taietura a fost atat de adanca …

Gata pauza pe azi,va pup multa sanatate si sa auzim numai de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

La Multi Ani, Olga!!!
Sper sa treca aceasta perioada gri cat mai repede si sa va puteti bucura din plin de tot ce v-a dat viata mai frumos! Mi-e dor de voi, m-as bucura sa va revad!

Newmami, ma bucur ca rana lui Patrick se vindeca frumos si ca nu ati ramas decat cu o sperietura zdravana dupa acest incident nedorit. Cred si eu ca instructorul si Patrick fac o echipa buna... are cu cine lucra pentru ca Patrick este un baietel constiincios si ambitios! Cand povestesti cate activitati face parca uit ca are aceeasi varsta cu Maya!

Revin... a venit vecinica mea sa vorbim despre botezul baietelului ei

Tina, mami de Patrick si Maya
"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

LA MULTI ANI OLGA!
Sa tii se sfarseasca odata pentru totdeauna toate problemele si sa te poti bucura de copiii tai dragi, de familia ta in liniste si pace, sa fii sanatoasa si fericita!

N-am mai intrat de cateva zile dar parca n-am lipsit deloc, foarte putin de citit, se rareste tot mai mult fosgaiala pe aici, din pacate.

Si eu stau foarte prost la capitolul timp, la servici super busy cu controlul, toata ziua cer, cer si iarasi cer, e cea mai incompetenta pereche de control care a venit vreodata, ne dam coate cand ne cer cate ceva , asta e, ne supunem si asteptam sa plece dar pana in 22 februarie e cale lunga.
Am ajuns intr-o stare de super oboseala si am decis maine sa stau acasa, inca mai am zile de concediu din 2009, se circula foarte greu prin oras, asa ca maine rasfat scrie pe mine, vorba vine ca am planuri marete de calcat, spalat, mancare, vopsit dar si de dragaleala cu Bianca si ceva activitati.

Lucas ma bucur c-ai pus poze cu Matei, s-a lungit mult pustiul de cand nu l-am mai vazut (sa fie un an?) dar altfel e neschimbat, aceeasi ochi mari de caprioara frumosi ii are. El a impartit cadourile? Tare fericit era! Frumoasa casa unde ati petrecut Craciunul, un aer retro de conac boieresc (trabucurile va lipseau ). Tu esti cea cu parul scurt? Greu te recunosc, dar iti sta super!!!

Monu nasoala patania ta, esti mai bine? N-am inteles de ce nu poti casca ochii la reduceri

Cris sper ca n-a racit din nou Carina, eu ma plang de prea multa caldura la gradi, curg apele pe mine pana o imbrac.

Nelia felicitari Tudorei! M-am scos, stiu la cine sa apelez cand o face Bia mate la scoala si nu ne-am descurca, lasand gluma la o parte merita cu prisosinta felicitari, se vede din poze ca e un copil linistit care "macina" mereu ceva in capsor, asa ca nu ma mir ca e un mic geniu. E un sentiment foarte placut sa primesti laude pentru copil ! Lisandru are o fire joviala si cred ca se va simti bine oriunde, va stii sa gaseasca placere si bucurie in orice moment, e un atuu cu siguranta. Am vazut si pozele, sunteti o familie implinita, fericita, frumoasa iar copiii cresc frumos cu asemenea parinti.

Ioana cum e Ana, se simte mai bine? Sanatate multa! Sa porti adecvat achizitiile, vorba unei colege , da stiu c-ai cheltuit ceva, cel putin pentru mine e o suma fabuloasa pe care s-o cheltui doar pentru mine, dar as vrea . Si eu am calcat zilele astea prin magazine in speranta unor achizitii bune, hazbandul ce si-a achizitionat ceva mai consistent (geaca si incaltari) in rest asa cum spui si tu, am constatat o mare dezamagire la capitolul copii. Toale putine, reduceri mici, moda jalnica. Poate la anul.

OlgaT imi pare rau ca vestile triste te bombardeaza din toate partile...ce sa-ti spun, sanatate socrului poate isi revine, daca e foarte grav si fara speranta agonia sa-i fie scurta si sa nu-l tina prea mult departe pe Stefan de tine si de ingerasii lui. Condoleante pentru unchiul tau! Cum naiba s-a intamplat in avion, din ce motive s-a sfarsit bietul om, mi-e si groaza sa ma gandesc ce-a fost pe capul vostru cu un deces in circumstantele astea. Multa putere iti doresc sa poti trece si peste astea si de data asta, tare incercata mai esti! Copilasii sunt bine?

Florentina ce mai e pe la voi? Cum merge gradinita? Ai fost ocupata cu targul de nunti?

Daniela sarumana de urare ! Of, printesa mica...asa se manifesta mai nou iubirea, prin muscaturi? Si Bia are la gradi un amorez declarat dar sa mor io daca pricep cum vine iubirea asta, ba o scuipa, ba ii da cu vreo jucarie-n cap, ba o ciupeste, apoi ii cere scuze si ea il iarta again and again numai ca sa nu-l mai auda cum se miorlaie. Voiam sa te intreb daca ai primit cumva ceva de la mine? Tu chiar ai de gand s-o tii pe Isa ascunsa de ochii nostri pana la 18 ani? N-am mai vazut o poza cu ea de la sfantul asteapta, pai ia vezi ce poti face in privinta asta

Teddy v-ati intors din Ro?

Anca ma bucur ca a ajuns cu bine felicitarea chiar daca dupa un an . Subscriu la ce-ai spus despre vizionarea pozelor voastre, aceeasi senzatie o am si eu, senzatia ca particip la fiecare eveniment, la fiecare distractie, la fiecare fila din jurnal . Si mie mi-a mers la suflet din prima clipa instructorul de schi al lui Patrick, este si genul meu, pare un om cu multa rabdare, tact si simt pedagogic, ca dovada c-a prins si foarte repede piciul mic, el are oricum o inclinatie nativa pentru sporturi de orice fel.
Si Bianca face progrese cu engleza la gradi si chiar ma bucur ca teacher (asa-i spun copiii ) pune accent pe conversatie, germana e o limba mult mai dificila si grea zic eu.
Si eu zic sa mai faci o programare la dr. pentru burtica, a luat tratatament si daca tot il mai doare cauza e alta.

Trimit mesajul asta ca l-am deschis de cateva ore bune si tot crosetez la el, incepe sa ma dispere obsesia Biei pentru calculator, mereu imi cere sa-i caut jocuri pe net, sper ca obsesia asta sa nu se transforme in dependenta.

Am uitat sa va intreb: cum stati cu ninsoarea?

Mamisorul cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia4" target="_blank"> Viata noastra in imagini

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Elisor saru'mina, l-am intrebat pe barbatul meu, care primise felicitarea si cum era scris pentru Isabella, au vazut-o amindoi, mai putin eu L-am intrebat acum pe sot si mi-a confirmat, ca Isabella a vazut felicitarea de la voi (pentru care va multumim mult ) si a pus-o in sertar in camera ei
Piticul care a muscat-o pe Isabella, nici nu-i macar la gradinita cu ea, amorezul de la gradi ii da pupici cu lipici

Ai dreptate cu pozele cu Isabella, in ultimul timp aparatul a functionat mai mult prin oale , decit prin casa. Am sa pun poze si cu ea, desi in ultimul timp nici la pozele voastre nu am mai avut timp sa ma uit

Mergi la inceput