Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (6)
Raspunsuri - Pagina 17
Cornelia spune:
Pup!
Sanatate tuturor!
Am citit doar unde mi-am vazut numele .
Monu, simptomele au fost: dureri de cap, dureri musculare, tuse seaca, nas curgator, febra 38 si la copii si dureri de burtica si scaune moi.
Elisor, nu pot ca sa ma explic aici de ce am inceput serviciul . Nu de buna voie. Pneumonie a mai avut si Maria, tot cu febra 40. M-am mirat si eu, dar am mai auzit de cazuri fara simptome. Ia antibiotic sirop (Augmentin AS -parca ) si Eurespal. Medica a spus ca nu ii place deloc ce aude la plamani . Maria inca tuseste, dar parca e mai bine.
Multumim de urari de sanatare si toate cele
nelia spune:
Gabitza, m-ai binedispus de dimineata. Auzi la ea, in loc sa ne scrie face agricultura virtuala. Eu nu folosesc Facebook pentru ca nu am timp in primul rind, dar mi-am facut mai demult cont si tot primeam cereri de prietenie asa ca am intrat sa le confirm ca-i cunosc... dupa ce am facut, m-am trezit cu o gramada de emailuri de la alti colegi, prieteni... despre care nu mai stiam nimic de ani de zile... Super! Numai ca nu intru, ca daca o fac... nu mai ies.
Si eu am auzit de jocul asta si te-am vazut si pe tine si inca vreo citeva fete pe care le cunosc ca au legatura cu el, dar nu stiam despre ce e vorba... banuiesc ca te prinde. Deci, nu vreau sa stiu am spus, da?
Eu sint la scoala, cica ma uit dupa carti, dar de fapt abia am asteptat sa pun mina pe un calculator ca sa vad ce mai faceti, ca de acasa nu mai apuc.
elisor spune:
Clara nu eu eram cu Mircea
Deci...mai aveam putin si dormeam la servici, pe bune c-am ajuns sa lucram ca americanii, vorba aia, din 20 de zile 10-15 stau iar in 5 nu-mi ajung nici 12 ore pe zi, as intelege dac-as fi platita la proiect/lucrare dar cum suntem platiti la ora se cheama munca aiurea si prost gestionata, ca la stat, chiar nu-mi venea sa plec de la servici, m-a prins microbul harniciei, partea proasta ca dupa nspe ore de stat cu nasul in calculator sunt super obosita cu capul si de bine ce-am ajuns acasa hop la calcu . Se pare ca Bia nici nu mi-a simtit lipsa, a prins-o microbul jocurilor pe pc si cum vine de la gradi vrea sa joace ceva ...Gabitza m-am tot ferit de ferma aia de pe facebook pentru ca da dependenta , stiu ca si Flore spunea acelasi lucru ca si tine
Cornelia ai o sinceritate debordanta pana la ultimul cuvintel ...scuze ca te-am abordat atat de direct "de ce te-ai intors la servici?" . In doua trei zile ar trebui sa se vada progrese in sanatatea Mariei...in toamna incepe scoala?
Ia uite cum au iesit fetele una cate una
Ieri mi-am cumparat un pulover (dragut bineinteles ) si astazi la servici constat ca nu mi-a scos alarma desteptul ala de la casa, nu stiam ce naiba imi atarna intr-o parte, cred ca voi piui toata daca indraznesc sa intru in vreun magazin
Va pup!
Mamisorul cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
kid spune:
Dragi mamici,
Imi cer scuze ca postez off topic la voi. Vreau sa va spun ca s-au deschis bazare la sectiunea "Ajutor umanitar" a forumului, mai multe persoane avand nevoie urgenta de bani pentru a le fi salvate vietile sau pentru a continua tratamentele necesare.
Alexandra
Alex
Alina Donescu
Bogdan
Emma
Robi
Pentru copii
Deci va invit la bazare, poate gasiti ceva sa va placa sau sa va trebuiasca!
De asemenea, daca aveti hainute (noi sau purtate, in stare buna), jucarii, care nu va mai folosesc sau alte produse pentru copii sau adulti de care nu aveti nevoie si credeti ca ar folosi cuiva, va rog sa luati in considerare si varianta de a le dona pentru aceste bazare.
Orice ajutor, oricat de mic, conteaza!
Va multumesc tuturor celor care ati facut donatii si celor care intentioneaza sa ajute!
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
monu spune:
cornelia merci de info.
eu o stau cuminte in medical o sapt caci am fost harnica si mi-am taiat un deget cu o conserva. am reusit sa ratez doar osul, un nerv si cred o articulatie. in rest am avut grija sa tai tot. noroc ca e la mana stanga. asa ca o sa mai trec pe aici sa va citesc. nasol ca ratez reducerile la haine ca nu o sa pot iesi deloc in oras.
lucas spune:
Androix suntem bine. multam de intrebare. te urmarim si sustinem din umbra! si pe Monu, Danelutza, Ada, Beatriced.
Apropo, Ada 74, foarte frumoase desene, esti talentata, BRAVO!
si poze: Matei
nelia spune:
Monu, imi pare rau, acum am citit ce ti s-a intimplat. Sper ca esti bine acum!
Lucas, am vazut pozele, chiar nu-l mai vazusem demult pe Matei.
Saptamina trecuta am fost la sedinta cu parintii la gradinita. Lisandru a in regula din toate punctele de vedere, ca doar ce il muscase un copil de a avut nevoie de gheata... Se descurca de minune si ii este apreciata, ca si acasa, vesnica buna-dispozitie si zimbetul permanent de pe buze, in orice situatie!
Dar la Tudora mi-a plesnit inima de mindrie! Piticuta mea cica e un mic geniu in matematica si ne-a rugat educatoarea sa gasim jocuri, activitati care sa o ajute sa-si pastreze aceasta calitate. Uita mereu ca are de-a face cu un copil de 4 ani si un pic pentru ca pur si simplu cind ajunge la cifre, la jocuri de memorie, de logica, la orice are legatura cu matematica, Tudora ii da senzatia ca e mult mai mare si o suprinde de fiecare data cit de bine si repede ii merge mintea! Este pentru prima data de cind am copii, cind unul din copiii este atit de laudat de educator sau invatator. A spus mai multe lucruri bune despre ea, inclusiv despre progresele de limbaj, unde inca mai are de recuperat... de fapt numai de bine mi-a vorbit, dar m-a dat pe spate cu aptitudinile matematice si capacitatea extraordina de concentrare pentru ca educatorii amindoi au insistat tare mult pe ele! Mai ales pe mine, care am fost mai bita la matematica, deci meritul nu e al meu...
ChrisDun spune:
'Neata !
La multi ani Corneliei si Oanei mygirl, scuze de intarziere... Daca mai asteptam un pic puteam ura LMA inclusiv pentru Olga T
Ieri in fine m-am decis sa duc fata la gradi, dupa o pauza de 3 luni !!! Si buna zi de mers la gradi mi-am gasit: nu au caldura ! Am lasat-o cu maica-mea, care s-a luptat sa ii lase pantalonii pe ea, si pe deasupra sa ii puna rochita... dar cand a vazut ca copilul nu si nu, a plecat acasa sa ii mai aduca haine (colanti, cizmulite, caciulita ...). Am vb acum cu mama si se pare ca le-au dat caldura cu putin inainte de 10.00...slava Domnului ! Pentru ca fiica-mea a refuzat categoric cizmulitele - desi avea picioarele bocna. In fine, sper sa n-o luam de la capat !
NewMami, dar in ce s-a putut lovi asa rau ?! Si de la ce inaltime a cazut? Acum banui ca sunteti bine.
Monule, refacere rapida ! Moamaaa, da' ce hotarata ai fost cu conserva aia !
Oana, ce baiet descurcaret ! Zic si eu cum ziceau si fetele, sa tii pentru tine felicitarile
Clara, acum vad ca intrebai de reduceri.... deh, daca nu am mai intrat demult :( Au fost reducerile la Z saptamana trecuta... dar eu n-am reusit sa ajung (mai bine, totusi, pentru buzunarul meu ) In schimb a ajuns finutza mea, si i-a luat Carinei o pijamaluta draguta Disney. Nu stiu cu cati bani.
Fug la treaba. Sa aveti o saptamana frumaosa !