Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (6)
Raspunsuri - Pagina 16
Ada_74 spune:
La multi ani pe 2010!
Eu nu mai am timp aproape deloc, reusesc insa sa ma tin cat de cat la curent cu ce se intampla pe aici, am vazut si poze, dar de obicei am o mica terorista in brate care ataca tastatura daca incerc sa scriu si mesaje.
Va multumesc pentru comentariile la poze. M-am simtit vinovata cand am vazut ca a trecut mai bine de jumatate de an de la ultimele poze, asa ca m-am mobilizat. Si cu ocazia asta am observat si ca i-am fotografiat extrem de putin in ultima vreme .
Gabitza, ursul e facut de mine. Daca mai vrei sa vezi si altele:
http://handmade-by-elise.blogspot.com/
Va pup pe toate si sa stiti ca de multe ori v-am raspuns, da' in gand
Androix spune:
Hei, Lili! Ce faci? Sa stii ca la tine si la falcoasa ta mica m-am gandit acum cu varicela asta, cat trebuie sa fi suferit si voi. Eu una vreau mai multe poze.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
Cornelia spune:
Pupici!
va multumesc pentru frumoasele urari de ziua mea!
Am ajuns acasa sambata seara. A fost foarte frumos dar ... greu. Am poze aici: http://picasaweb.google.ro/cornelianis/2010Ianuarie#
Copiii au fost ok, adica mai bine decat anul trecut, dar de departe cei mai neascultatori copii de prin zona . Dar noi am fost multuimiti, ca suntem in progres, fara asa de multe crize. bebeul s-a comportat f. bine, amancat, a dormit, cam ceea c eface el de obicei
In alta ordine de idei, Maria are pneumonie. Singurele simptome au fost tusea (o tuse groaznica) si paloarea. Ea are o sensibilitate pulmonara. A mai facut odata pneumonie, plus bronsiolite. Of... Medica de familie mi-a spus ca aproape sigur ce am avut noi inainte de Craciun a fost porcina, ca toate simptomele au fost ca la carte si ca al Maria e posibil sa fie o complicatie.
Am inceput si serviciul si sunt cam aeriana din nou. Trebuie sa ma reobisnuiesc. Timpul meu pe DC e redus substantial, dar mai intru sa va zic una-alta si sper sa va citesc constant.
monu spune:
Cornelia, sanatate maxima. care au fost acele simptome? ca sunt si eu curioasa. la noi e a 2-a zi de munca si gradi dupa vacanta si e tare greu. azi dim nu am azuit ceasul si am intarziat.
onixone spune:
Am ramas daoare cu niste raspunsuri.de cand am venit nu am scriu decat o data.
Lui Alex i-a fost dislocata mana de catre un priten de al nostru care a vrut sa il faca "hai la roaba cu furnici" si alex nevrand s-a smucit si uite asa s-a intamplat minunea.
Am vazut poze cu patinoar, cu ski, si cu sarbatorirea Corneliei, caruia nu i-am spus La multi ani, asa ca Cornelia draga La multi ani si tot ce iti doresti.
Cele de la patinoar, am observat si eu Elisor cum o ajuta fratele pe Bianca.Mi s-a inmuiat sufletul.
New Mami bine ca nu s-a intamplat mai rau si este ok daca nu a avut nevoie de cusaturi.Il pupam sa ii treaca repede si sa iasa iarasi pe partie.(e super tare copilul asta al vostru)
Azi a fost prima zi de scoala ( sau reception class) pentru Alex.este si el full time acum in scoala mare si a fost foarte incantat.De atata incantare a venit singur acasa de la scoala.Am ramas uimita caci eu eram acasa, iar dupa el l-am trimis pe taica-su.Alex al meu a iesit pe alta usa.Si profesoara nu a observat, CIprian a intrat in panica, i-a anuntat pe toti ca, copilul lui nu este.Asa ca m-am imbracat si m-am dus sa imi iau sotul de la scoala(el nelundu-si telelfonul cu el), sa il anunt ca Alex e acasa.
Pana la urma au venit la usa mea 3 mamici, fosta educatoare de la gradinita care era aproape in lacrimi si profesoara lui, care se simtea evident prost pentru ce s-a intamplat.Noroc ca e distanta mica sunt vreo 6 case intre noi si scoala si stam pe aceeasi parte cu scoala, dar cu toate astea ma bucur ca a stiut fii-miu sa vina singur si direct acasa.
eu ma simt rau de ieri, ma doare carnea pe mine si nu am nici o vlaga.Azi-noapte am dat la ratze pana la 4 dimineata.Nici azi nu mi-e bine, nu am fumat deloc, am mancat doar paine prajita.Si toate astea mi se intampla de la un mar.da, stiu nu radeti...de la un mar mamncat pe graba ieri seara.
Androix spune:
Oana, sanatate multa! Cum te mai simti? Si eu cred ca lesinam daca mergeam dupa copil si nu-l gaseam la gradinita. Aveti grija sa-l instructati ca nu e bine ce a facut chiar daca in sinea ta te-a facut sa fii mandra de el ca a venit direct acasa si a stiut unde, dar e bine sa tii doar pentru tine asta. Bine sa nu s-a intamplat nimic si ce misto de voi ca v-ati mutat asa aproape de scoala. Ce zic eu, ca si au am comis-o o data cand eram la gradinita, cred ca tot cam de varsta lor eram. Nu mai tin minte decat ca am fost eu foarte mandra ca am mers singura acasa dar nu mai tin minte detalii gen cum m-am strecurat afara sau daca am incasat-o de la mama Uitasem de asta, acum mi-am amintit cand ti-am scris...
Elisor, am primit dieta, sarumina, da n-am avut curaj s-o citesc acum Acum m-am pus sa-mi calculez caloriile AICI
Ma intrebai acum doua zile de Filip. Prin telefon ne-a dat antibiotic, ospamox. L-a luat o saptmana dar cum tusea tot n-a incetat am sunat iar pediatra si azi a venit sa-l asculte la plamani. A zis ca e in regula si nu ne-a mai dat antibiotic ci doar doua siropele ventolim si inca unul din plante. Sper sa fie bine ca deja ma sui pe pereti. Nu cu scosul din casa neaparat dar noi am ramas pe program de vacanta adica trezit ziua la 9 jumate, mancat de pranz la 15, apoi adormit la 16, trezit la 18 si rasturnat casa cu fundul in sus pana la 23-24 odihna dracu ce e pe mine, nu mai pot! Vreau sa ma trezesc la 7 si la 8 jumate sa-l duc la gradinita! Stiu ca voi va plangeti deja de mersul la serviciu, dar mie mi-e greu sa respect un program daca nu imi este impus de niste imprejurari. Asa ca prefer imprejurarile care or fi ele.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
elisor spune:
Anca, mama ce sperietura ai tras cu Patrick, ce face o clipa de neatentie, of, banuiesc ca nu l-a durut pe cat s-a speriat vazand ca-i curge sange. Baietel curajos sa se vindece repede locul si sa nu ramana semn. Pe mine intotdeauna ma sperie telefoanele astea de la gradi sau scoala, slava domnului ca nu a fost cazul decat pentru niste dureri de burtica ale lui Andreas.
Anca, mea culpa , am spus ca ti-am trimis dieta cand colo eu am inchis fain frumos calcu si am uitat, acum sper c-ai primit-o ! Ambitie nu-ti trimit de la mine , imi pare rau, as mai avea si eu nevoie de inca o doza ca am cam pierdut-o cu sarbatorile astea, noroc c-am instaurat mersul pe jos la servici si inca peste deal asa ca depun ceva efort dus-intors. Pe Bia o duce tati dimineata la gradi apoi lasa masina acasa si-o luam la picior, iar la intoarcere facem invers, merg eu dupa ea. Curand vreau sa incep si Pilates, azi mi-am cumparat o fusta stramta si e la limita, n-am vrut mai larga ca sa ma stimuleze sa dau surplusul. Succes si tie daca te-ai hotarat! Avantajul tau e acela ca nu ai o problema in sine cu kg, adica vrei sa dai jos si atat, eu sunt depresiva rau cand sunt multa si de aici si inversunarea asta care creaza vinovatie daca cumva sar calul, asa-s balantele, mereu cauta perfectiunea
Lili ce zgarcita esti la vorba, nu scrii nimic de secole si nici nu spui nimic de copii, e adevarat ca pozele vorbesc de la sine dar mie-mi place tare mult stilul tau haios de a povesti. Ce mare s-a facut galusca, e atat de dulce bucalata mica, aveti o papusa, iar Sergiu se vede treaba ca e fratiorul cel mare, o iubeste mult nu, cum se inteleg? Super fain blogul tau dar mai ales creatiile, te-ai gandit ce bine ti s-ar potrivi meseria de educatoare, ai fantezie si imaginatie, pricepere si cred eu si un talent pedagogic.
Cornelia ma bucur ca v-a priit vacanta, de abia astept sa-mi gasesc putin timp sa va admir pozele, cu siguranta sunt superbe. Sanatate multa Mariei, credeam ca pneumonia e insotita si de febra mare, Andreas a facut in noimebrie pneumonie si la fel avea tuse seaca si deranjanta si febra 40, imediat l-a diagnosticat la consult. E adevarat ca sunt mai multe tipuri de pneumonie, de aici si medicatia diferita dar de regula se da anitbiotic si la pneumonia virala pentru ca de cele mai multe ori se suprainfecteaza sau apar complicatii, ceva de genul asta. De ce te-ai intors atat de repede la servici? Ca banuiesc ca financiar nu era o problema acum dupa noua lege, nici nu vreau sa-mi imaginez cum faci fata la servici cu un bebe mic acasa.
Oana englezoiaca vai mie ce baiat curajos ai si descuratet si orientat, dar asa cum spunea si Andreea astea sunt laude doar pentru urechile si ochii tai, el nu trebuie sa stie, chiar daca se descurca si cred ca o face foarte bine totusi e riscant la cati oammeni circula pe strazi fara mintea la ei, plus accidentele de orice fel. E prea devreme sa renunti la cordonul ombilical, vai doamne ce-ti tot spun eu aici ca doar stii foarte bine toate astea, cred ca m-am adresat lui Alex , totusi merita un pentru ca-i descurcaret.
Andreea si eu functionez la fel, daca nu am un program stabilit de altii sau chiar de mine atunci si ma las la "liber" o iau pe aratura si cu somnul, si cu tandalitul, si cu mancatul...cu atata nerbadare astept vacantele si zilele livbere ca atunci cand le am sa-mi dau tot bioritmul peste cap si sa-mi doresc din nou serviciul. Mi-am calculat si eu caloriile pentru mentinere si slabit, apoi m-am juact putin cu datele pe acolo sa-mi dau seama dac=o fi mult sau putin nr. de calorii. Stiu un tip in varsta cu o burtica respectabila care a tinut aces gen de dieta, cam impropriu spus pentru ca pur si simplu isi calcula nr.de calorii pe zi, ei bine cand l-am revazut dupa cativa ani mai sa nu-l recunosc, a dat jos cred ca in jur de 20-30 kg, arata super mosulica
Succes si tie indiferent care varianta o alegi!
Azi am scapat la o tura scurta de shopping, scurta ca e bugetul extrem de mic dar era necesara pentru stimularea mea psihica
A cazut marea bucurie pe capul meu la servici, cei de la Curtea de conturi s-au gandit sa-si faca o vacanta de 6 saptamani in institurtia noastra si de la inceputul saptamanii a inceput frecusul, cu astia nu poti fi nici prea libertin in exprimare ca tusti iti trage-o amenda, asa ca o perioada de timp vom purta manusi . Pe cuvant ca m-am saturat de controale, anul trecut am avut 3, in fine pricep cum sta treaba ca trebuie si altii sa manance o pita. Astia au venit cu tematica, tematica de fatada, cer orice, Dan cel putin era asa de revoltat ca ce treaba are el la RU cu curtea de conturi, uite ca are
Gabitza, Nelia, Clara, Ioana, Teddy, Daniela, Olgutele, Marilena, Fran...Laura where ever you are?
Va pup!
Mamisorul cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
nelia spune:
Elisor, eu sint pe aici, mai citesc, dar nu prea mai apuc sa si scriu...
gabitzam spune:
Elisor, pe aici sunt, dar nu am nimic de semnalat.
Doar ca m-a mancat in fund si mi-am facut cont de Facebook si m-am molipsit de Farmville. Am, n-am treaba, de doua ori pe zi stai Gabitzo si praseste culturile, du-te si la vecini de le hraneste gainile si fertilizeaza recoltele, adopta animale nefericite, cumpara tractoare, vinde zmeura Dimineata Andrei s-a sculat si el cu gandul sa vedem ce face ferma noatra, ca m-a vazut ce fac si am inceput sa-i explic si lui cu ocazia asta cum e cu agricultura virtuala
Dar un lucru bun tot am facut pe Facebook, mi-am gasit fosti colegi si prieteni de care nu mai stiam de mult.
Alaturi de SEBI
Cloreta spune:
Hello,
Si eu pe aici, cateva zile mai pe sarite ca am fost overloaded la job dar imi revin.pentru urmatoarea runda:))
Gebitza, est mortala, ma intreba si pe mine un coleg aca joc asta si habar nu aveam de existenta lui.
Anca, pupam micul viteaz sa treaca repede buba.Am vazut poze si filme de la ski, este fantastic ce repede a prins, v-ati distrat de minune.Sa stii ca nu am putut incarca niciun film pe dropshots din ce ti-am promis, o fi prea mare sau nu stiu de ce,imi arata ca incarca dar in final nu e nimic in album:(
Lili, m-ai dat gata, cat talent ai! La desen nu am cuvinte dar e clar ca ai mana buna si la altele, pentru cineva care abia a inceput sa lucreze tricotaje este minunat ce ai facut pt copilasi.
Elisor, nu despre Mircea Badea era vb si despre Radu:)))))))))) V-am vazut si e voi la patinaj, doamne ce dulce e Andreas, cum se poarta cu Bianca. Sa stii ca vara-mea Oana e topia dupa baietul tau, mi-a marturisit
Oana lui Alex, eu acum ma gandesc la ce am citit mai demult cu venirea ta in tara. Poate mai incercati totusi, nu stiu daca e de intors aici, eu va urez succes
Flore, pe contul comun sunt link-urile spre albumele mele, au aceeasi parola.
Fetelor, reduceri ceva? Ne luam una alta? Ioana, unde esti/ CA tu esti tu pulsul magazinelor. Astazi ar trebui sa inceapa de fapt desi multe pravalii au inceput mai demult cu reduceri nu f mari dar ca sa scape totusi de marfa si cand incep alea pe bune sa numai gasesti nimic.
pup