Bebe sughita
Buna fetele !Sunt o proaspata mamica de baietel de 9 zile; voi ce le dati bebelusilor atunci cand incep sa sughite ?Al meu sughite si cate un sfert de ora.
Raspunsuri
chance2008 spune:
Eu imi pun fata la san si ii trece, sau ii dau un pic de zeama de lamaie! Se stramba si.. gata!!
Mai nou, pentru ca era singura cu mama si nu aveam lamaie in casa i-a dat si un pic de apa calduta(din cea fiarta si racita anterior) cu lingurita sau cu seringa fara ac si i-a trecut!!(fata mea nici nu vrea sa vada biberonul)
Nu te speria! are zile in care sughita si de cate 6 ori
p.s. si uitasem leacul sigur!! daca trage o repriza de plans trece 100%
succes!
mami de maria- 27 iulie 2009
flloryy spune:
bebe meu sughite dupa fiecare masa... la inceput a mers cu lamaia, dar acum se stramba putin si deschide gurita ca mai vrea....si sughite in continuare. eu ii dau ceai sau apa fiarta si racita. ii trece aproape tot timpul.
blackgirl0 spune:
Cea mai proasta idee sa dati lamaie la un bebe sub 6 luni!!!!!! Sunt inca mici, stomacelul lor inca nu este dezvoltat pt aciditatea sucului de lamie, nu-i mai indopati pe bebei cu asa ceva, va implooooorrrr!!! Nu le dati nimic, le va trece de la sine! Bebe nu sufera din cauza sughitului, din contra, asa isi dezvolta diafragma. Doar mamicile se panicheaza (de ce oare? ).
Daca tot vreti sa faceti ceva, dati-le ceai, insa nici asta nu recomand, mai ales daca sunt alaptati exclusiv la san! Va trece cu timpul!
beshter spune:
De ce nu-i puneti la san cand incep sa sughita?
Eu nu i-am dat lui fi-miu niciodata lamaie in primele luni. Si cum stiam ca de apa nu are nevoie, aveam grija sa fie ragait bine si, daca tot nu-i trecea, il mufam la loc. Mai tragea o dusca si se linistea.
Trouve avant de chercher
roli25 spune:
La primul copil, fiind neexperimentata, i-am dat 1 pic de lamaie, cand sughita. Apoi am aflat ca sighitul e normal la varsta asta si pe ei nu-i deranjeaza, iar lamaia e foarte agresiva pt. stomacul lor.
Nu se da nimic. Asa cum a venit sughitul, asa trece.
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
Tala spune:
Bebelusii sughita si in burtica, acolo cine le da lamaie? Daca propuneti proaspetei mamici sa-l agreseze cu lamaie, de ce sa nu inceapa si cu sarmalele? sau cum a mai sugerat cineva mai sus: SA PLANGA 1?! ca-i trece?
Solutia este, evident sanul, insa la noi cel mai bine functiona mana tinuta caus pe stomacel (pt a genera caldurica) si trecea relativ repede.
Cand alegeti un remediu, faceti asta gandindu-va la binele copilului, nu al vostru (sa va linistiti). Nici eu nu pot lua lamaie chioara si sunt apropape sigura ca nici sughitul nu mi-ar trece
mamica de sef mic (08.09.2006)
Bucurie!