alta teapa BCR
Dimineata am mers sa achit rata sotului meu la BCR.Sa vedeti ce le-a mai dat prin cap:daca achita el,i se lua 1 ron comision ca depune bani in contul propriu......daca am depus eu mi s-au luat 4 ron(comision dep numerar in cont altor clienti BCR).Acum stau si ma gandesc,rata era 299 ron,eu am dat 300,mi-au incasat 296+4 poate intram naibii in Biroul de Credit.Aveti grija cele ce aveti rate la aceasta banca ca desi nu pare mult mi se pare furt pe fata.
De nu am plasat subiectul unde trebuie,rog moderatorii sa o faca si imi cer scuze.
Raspunsuri
natalia_nica spune:
Am auzit si eu de aceste comisoane si stiu ca nu doar BCR le pune in practica. Noi avem rata la BRD, dar inca nu mi-au luat acest comision cand plateam eu in numele sotului...
Mami de Denis (17.06.2006)
alinam spune:
da, la BCR asa e, daca plateste rata altcineva decat titularul contractului ti se iau 4 lei comision, eu de alte banci nu stiu sa practice asa ceva!
nike974 spune:
Daca aceasta majorare de rata daca iti plateste altcineva nu este trecuta in contract sau daca nu este inclusa ca prevedere obligatorie in politica financiara a bancii( trebuie vazut aici noile prevederi din legea protectiei consumatorului cu privire la banci), atunci poti actiona in instanta banca respectiva cu sanse f mari de castig.
cait spune:
Oricum ceea ce fac bancile in RO este un furt la drumul mare.Daca iti faci un depozit la ei iti iau comision de retragere, daca scoti un sold la distributor iti iau comision..Abia astept sa-i vad in cativa ani cand or ajunge la nivelul din afara cand nu mai iau atatea comisioane la toate operatiunile.
Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#
mirela.d spune:
Alpha nu practica astfel de comisioane. Nici cand platesc eu, nici cand plateste sotul pentru mine. Si n-am platit nici comision de deschidere cont si nici de retragere numerar.
BCR-ul mi-a luat comision doar prima data cand am deschis cont la ei. Dupa ce l-am inchis si redeschis, nu m-a mai taxat.
cait spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirela.d Alpha nu practica astfel de comisioane. Nici cand platesc eu, nici cand plateste sotul pentru mine. Si n-am platit nici comision de deschidere cont si nici de retragere numerar. |
Pacat ca nu am stiut ieri pentru ca am fost la Transilvania si atatea comisioane mi se pare inadmisibil.Adica vrei sa-ti retrageri banii proprii pe care i-ai depus si de care s-au folosit si ei iti iau comisioane.
Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#
AngeliquedeS spune:
Da, Alpha e singura banca ce nu percepe comision (sau printre putinele, fiindca nu stiu daca e chiar singura) BCR... sa nu aud de ei!
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata
Valul pictat