Puiuti de Randunici 2008!! (347)
Raspunsuri - Pagina 6
mstela spune:
Operartiune incheiata...ma simt mai Duamna decat eram.

Si sa va spun cum era sa ma vopsesc cu deshtu sau,eventual,cu mana intr-o punga![]()
,fiindca Tea a prins ieri cutia cu vopsea si bineinteles ca a scos tot din ea si in incercarea mea de a strange ustensilele inapoi in cutie,au disparut manusile
..daca nu au fost de gasit in toata casa,pesemne le-a ascuns bine intr-un colt de cos de gunoi
...asa ca noroc cu niste manusi chirurgicale gasite ieri printr-o bucata de debara,din intamplare,ca altfel,cu mana in punga ma vopseam

..
Am schimbat vopseaua,asta a fost mai moderna,fara amoniac cica
si primul gand a fost sa nu patesc ca tipele alea alergice de s-au trezit umflate
Doamne fere...dar sunt intreaga,inca.
Nu am mai schimbat vopseaua de niste ani...si numai de test nu-mi ardea zilele astea...plus ca trebuia o cutie in plus.
Kya,chiar ma gandeam la tine.
E prosteala,e vorba din popor agramata,folosita intentionat.Nu??![]()
Nico,sanatate puiului...sa treaca repede.
Cuscra???Cum te simti?
mami de TEA (1.04.08)
ramo_cata spune:
zoze stiu ca-i multa munca dar fac ca-mi place,nu as zice NU daca mi le-ar face cineva dar cine?soacra mea si maine merge la scarbici,tre'sa semneze nu stiu ce contract,licitatii bla bla bla....eu sunt cu capitolul praji iar socrela cu carnurile..ea a facut sarmale,carnatii i-am cumparat gata facuti,matele crete le-a preparat ,sarat,condimentat ea si le-am umplut amandoua...si bineinteles curatenia care e tot a mea,sunt mai rapida ,mai tanara si mai in forta
si in plus fac cum imi place mie...nu ma vaiet pentru ca nu ma pune nimeni..fac ca imi place sa fiu tot timpul pregatita cu ce trebuie si cum trebuie....
beyy eu recunosc ca le mai gresesc pe acilisha
dar fara voie ...din graba ,scriu ,citesc si iar scriu si nu mai recitesc ca n-am timp...
cui nu-i place sa nu ceteasca
...
nici eu nu l-am impartasit pe andru si nu cred ca o sa ajung sa-l impartasesc
mstela ma bucur ca te simti bine si uiti de probleme
acu' va pup ..ma duc la nani...noapte buna...
naty bag de seama ca nu vrei sa ne spui cum te simti?
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
Nicoleta spune:
Ma duc si eu la nani, maine TREBUIE sa beau un vin fiert!! Si sa vedeti cum va merge treaba (mancarea, curatenia - ce a mai ramas), ca unsa! 

Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
gecko spune:
buuunnn,
am dormit 2 ceasuri jumate
, am pus Hrusca la patefon
si am incropit de doi "cozonaci" de carne
. Ma apuc de aranjat bucataria si casa si daca mai am vreme bag si doua pandispane in cuptor
caci, spre disperarea mea
, imi zice dimineata omul ca as putea coace vreun cozonac
. Pai esti nebun barbate??? Nu am facut in viata mea
. Raspuns el...nu e prea tarziu sa inveti sa faci...sa miroase si la noi in casa a Craciun
. Te-ai astepta ca dupa 12 ani impreuna nu mai are astfel de pretentii aberante
.
Va las cafeaua
si ceai si capuccino si bombocino
si va doresc o zi minunata.
Olgutzika spune:
Buna dimineata!
La semnat condica si eu. In rest....imi bag capul in pamant de rusine cand vad cat gatiti, cata curatenie faceti, aveti timp si de cautat cadouri, eu de ce oi fi din alt film
? Bravo voua, fetelor!
Ma duc la ale mele, desi nu ma lumineaza alea sigur
.
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
Magazin de modelism
luny spune:
neatza..si ce-as mai dormi!..desi s-a dormit binisor, dar desteptarea a fostla 6,30
gecko bafta la cozonaci!
am noroc maaare cu iub, el e cu tot ce inseamna coca in casa
, si traiasca masina de paine, mi-a framantat si dospit un cozonac, de a dat afara din tava, si gustooos
..daca ar fi in seama mea placinte, cozonaci, paine, d-astea, 'la revedere, drum bun' as zice
, sunt antitalent si recunosc![]()
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
cami33 spune:
http://www.trilulilu.ro/morocos/3bb816df24a9f4

AMR = 1!!!

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)
Nicoleta spune:
Mai fetelor, nu ma speriati cu cozonacii, ca nici talent, si nici experenta nu am! DAr na, ma apuca si pe mine un dooooor de cozo facut in casa... A, si nici masina de facut paine, desi imi cumpar si eu cu prima ocazie (adica mai am de asteptat, cica dupa Craciun vine Mosul cu lactoc).
SPOOOOR!
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei