Puiuti de Randunici 2008!! (347)
Raspunsuri - Pagina 7
daciana.t spune:
Sa aveti masa bogata, casa luminata, langa voi cei dragi, cadouri sub brad. 
Aho, aho, anul ce vine
Sa aduca pentru tine
Bucurii in cele toate
Mult noroc si sanatate!
Craciun Fericit!
Analizele dacianei referitor la rahitism au iesit bine, fosfataza e 200, dr zicea ca ar fi trebuit sa fie in jur de 600-700 pentru a o suspecta de rahitism. Nici sideremia nu e foarte scazuta, desi parca prea mica dupa parerea mea...luam fier preventiv.
suntem bine...se pare insa ca o sa ne iasa o maseluta....kaka moale de cateva zile...azi dimineata am trecut pe ceai de mente si biotics...sa vedem ce se intampla.
scuzati absenta, am avut iar o perioada agitata la munca, azi am liber pana acum nu am reusit sa fac nimic pentru craciun...asa ca azi mi-am trimis gaza la soacra si ma apuc de treaba 
e pe primul plan, dupa care incepem cu bucatarela
, intre timp o sa
si masina o sa tot spele...iar la final
gaza si noi....offf sper sa o scot la capat!
"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.
Claudia, mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
luny spune:
claudia mami de Daciana, ma bucur ca e bine galusca ta, si tie..spor!! ca multe ti-ai propus azi!
![]()
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mimonix spune:
Zic si eu repede, ca practic sunt din acelasi film cu Olga si nu zic doar "asa"
....adica ma zbat, ma agit dar roadele nu prea se vad, mai mult ridic praful si sunt obosita varza.Abia acum ma apuc de facut sarmale, la pranz cozonaci si dupa traditie diseara o sa fiu obosita varza si transpirata si nervoasa si cu parul valvoi
Dar nu-i bai , it's the season to be jolly tra-la-la-la 
Noi aseara ne-am intalnit cu Mosu', a venit la Damian la brad, in carne si oase
Sunt mamica mandra a singurului copil care n-a plans si nu s-a speriat
, am facut poze si film si promit sa va arat dupa ce trece ajunul ca sa nu mancam diseara neste sendvisuri.Si pentru ca la Gecko mai e un pic si se termina ajunul am venit sa va urez :
SARBATORI FERICITE,SANATATE, BUCURII, IMPLINIRI,ARMONIE SI IUBIRE si LA MULTI ANI!
Sa fiti cuminti si sa va aduca Mosu' tot ce v-ati dorit in inima si-n buzunare 
AMR CATEVA ORE 

Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
raluca2107 spune:
SARBATORI FERICITE,PLINE DE BUCURII, IUBIRE, SANATATE SI MULTI OAMENI DRAGI IN PREAJMA!!!!!
luny spune:
asta fura globuri din brad si alearga cu ele prin casa
..numar zilele cat va rezista bradutul asta!
dupa ce ca ieri am avut o zi magnifica, pliiiina de treaba, munci etc, ia uitati cu ce m-a cheaunit Mufa toata dupa amiaza, de m-a luat durerea de cap

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
clauclau spune:
Neata crenguta.
Multumesc mult pentru aprecierea pozelor, s-a umflat pipotica in mine.

Aseara am reusit sa termin cu toate cadourile si cumparaturile. Am luat multeee la toata lumea, abia astept sa le asez frumos sub brad la noapte.

Si eu azi am program de smotruiala, Paul e liber, vine si ma ia la 13 de la servici si apoi la munca acasa!
Merg sa ma uit la Muffy si mai vin...
ursuleata spune:
Va multumesc pt suport, tata este bine, este acasa, cu piciorul in gips.
Tata s-a operat acum 2 ani de 5 ori la picior, a fost nasol, era sa ii taie piciorul atunci, avea arterele varza de infundate.....de la fumat. Apoi nu a mai facut miscare si nu a mai putut sa calce pe picior si ieri l-au operat sa vada ce mai pot repara.
Eu nu am facut nimic, nimic. Aseara a luat relu tot de la mama si de la soacra (dar de la ea nu mananc)
.
In seara asta cred ca iesim si maine ne strangem toata gasca la mama, sa vedem.
Vlad
Mami de ursulet
bebe 
mihutza11 spune:
asa a nins in Phoenix ![]()
am fugit..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
ariel_7000 spune:
Cu drag, trimit un gand frumos!Puteti face orice cu el, dar eu recomand sa il saditi in suflet, sa il cresteti mare si daca se poate sa il transformati in ceva magic, care sa va incalzeasca fiinta...unii ii spun Iubire! De Craciun se poate indeplini orice magie! Craciun fericit!
Acum fuga la impodobit bradutul!!!
ne vedem la noapte, dupa ce primim cadourile!!! sau cine stie, poat emai apar...fuuuuuuuuuugggggggggg
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"