Pentru ca mama mea are probleme cu tensiunea, in ultimul timp f mare as vrea sa-i cumpar un tensiometru. Stiu ca cele tip "bratara" dau uneori erori, de aceea as vrea o recomandare de la voi. Varianta clasica ar fi cea mai precisa din cate stiu dar as vrea unul e care sa-l poata folosi singura, in orice moment.
Mama are tot unul clasic si il foloseste singura, nu e nici o problema, o inveti cum sa faca si gata, eu am intrebat o asistenta si e foarte simplu de folosit!
Eu am luat un tensiometru digital automat si e f. precis. Mama e asistenta si l-a testat cu tensiometrul clasic si nu au aparut niciodata diferente.
Modelul e asta: http://www.cumperi.ro/imagine.php?i=954. E f. usor de folosit.
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 35+ Sebastian Petru
noi avem unul din cel clasic, si e f usor de folosit.
eu am avut preeclampsie in sarcina si trebuia sa-mi controlez tensiunea de cateva ori pe zi. m-am invatat f repede.
l-am luat de undeva dintr-o piata (cred ca rahova, nu mai stiu sigur), de pe la tarabe...am dat vreo 20 de lei pe el.
l-am dus la medicul de fam sa imi zica daca e bun, sa il testeze...si il am si acum (de vreo 4 ani) si e intact, desi folosit intens.
raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)
Sfatul medicului a fost pt un tensiometru digital, dar nu tip bratara ci manson (pt brat, exact ca la cel clasic). Firmele recomandate Omron sau Hartmann.
Atentie, tb masurata circumferinta bratului.. majoritatea merg numai pana la 32 cm; existe si modele >32 cm.
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)