HELP! Lapte condensat!!

HELP! Lapte condensat!! | Autor: ralucis

Link direct la acest mesaj

Va rog sa imi spuneti de unde mai pot cumpara maine lapte condensat din acela la cutie, nu pt pus in cafea? Am incercat la 2 magazine arabesti/turcesti, unul der pe berzei, altul pe drumul sarii, nu au, la Kaufland aveau la tub gen pasat de dinti, dar era cu aroma de capsuni, si vreau fara aroma de fructe, am mai cautat la Auchan si Mega Image, nema! Va multumesc mult, imi trebuie pentru un tort pentru Craciun!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

daca nu gasesti de cumparat uite o reteta a lui felis de preparat in casa

Ingrediente:
75 ml. apa fierbinte,
60 g. unt,
40 g. zahar,
60 g. miere,
130 g. lapte praf,
1 fiola esenta de vanilie.

Mod de preparare:
Se amesteca apa,cu zaharul,mierea,untul si vanilia,poi se adauga laptele praf.Se amesteca bine pana se omogenizeaza! Se poate pastra la frigider cca o saptamana

Monica-Elizabet

Retete in imagini

Impresii, pareri, retete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica-elizabet

daca nu gasesti de cumparat uite o reteta a lui felis de preparat in casa

Ingrediente:
75 ml. apa fierbinte,
60 g. unt,
40 g. zahar,
60 g. miere,
130 g. lapte praf,
1 fiola esenta de vanilie.

Mod de preparare:
Se amesteca apa,cu zaharul,mierea,untul si vanilia,poi se adauga laptele praf.Se amesteca bine pana se omogenizeaza! Se poate pastra la frigider cca o saptamana

Monica-Elizabet

Retete in imagini

Impresii, pareri, retete

multam mult, eu mai gasisem pe net o reteta la "dulce de leche", dar scria ca trebuie sa tii pe foc vreo 2 ore si sa amesteci mereu, sincer nu am cum, si asa sunt in urma cu pregatirile. sper sa imi iasa asa. dar incerc sa mai caut si maine (nu stiu unde)

Mergi la inceput

de cumparat stiu ca se gasea in magazinele plus si/sau penny nu stiu daca scriu corect denumirea magazinelor, dar am inteles de la fete ca este in cutie din carton deci oricum n-ai putea sa faci doce de leite, fiindca acesta se obtine prin fierberea unei cutii de lapte condensat(de tabla) acoperita complet in apa, la foc f mic din cate am inteles si asa cum zici si tu 2-3 ore...
eu am noroc ca-l gasesc aici gata facut

Monica-Elizabet

Retete in imagini

Impresii, pareri, retete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Lapte condensat ne-am cumparam si noi de la Dragonul rosu, in dragonul de langa cel cu incaltaminte, au la etaj un magazin cu produse gastronomice chinezesti, toate minunatiile, inclusiv lapte condensat de la nestle.Era 10lei cutia(noi am fost acolo la sf lui noiembrie)

Din oras, ne luam de la magazinele arabesti(cel din Crangasi, de langa metrou) Halal, parca...
Spor la gasit...si la pregatit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

Monica cit inseamna 60gr de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

adica cum se masoara mierea ,am vrut sa zic

Mergi la inceput

o lingura de miere are aproximativ 20-25 de gr depinde cat de plina este
pe cantar electronic
sau 100 gr miere=75 ml miere, daca ai o cana gradata poti masura si asa