VREAU OCHII EGALI
O POVESTIOARA MICA ...Mama imi tot zicea sa nu`mi mai tin bretonul peste ochi adica sa`l prind cumva nu stiu cum numai sa nu stea pe ochi [ drept ]. Cred ca a trecut un an de atunci si acum cnd m`am tuns am observat ca ochiul dreot este mai mic :( pana acum nu era :(
Aveti idee ce sa fac sa`i am egali?? e foarte vizibil dupa mine...acum ca numai am breton :(
Multumesc
Raspunsuri
Natasa spune:
Asta e gluma? :)Ochii nu intra la apa din cauza bretonului si in general unul e mai mic si unul mai mare :)
Vee spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Natasa Asta e gluma? :)Ochii nu intra la apa din cauza bretonului si in general unul e mai mic si unul mai mare :) |
sti ca mi`as dori sa fie gluma dar aveam bretonul pe ochi si incepusem sa`l tin mai inchis si acu ce trebuie sa fac?? sa las breton un an peste celalalt??? :)) sau ? =))
andacos spune:
Mey...asa ceva...!!!!
totusi nu cred ca e ogluma,sincer,fata chiar pare afectata de treaba asta!![]()
Vee,da'citzi ani ai?tu nu stii de asimetrie la corpul uman!Si eu am un ochi mai mare si unul mai mic
,un sin mai mare si unul mai mic
si-or mai fi si altele!Da'astea-mi vin acum in minte!![]()
Aaa....si o nara mai mare si una mai mica!![]()
Da' sunt plina de calitatzi sa stii!![]()
Dana
Vee spune:
| citat din mesajul lui andacos Mey...asa ceva...!!!! totusi nu cred ca e ogluma,sincer,fata chiar pare afectata de treaba asta! Vee,da'citzi ani ai?tu nu stii de asimetrie la corpul uman!Si eu am un ochi mai mare si unul mai mic Aaa....si o nara mai mare si una mai mica! Da' sunt plina de calitatzi sa stii! Dana |
da stiu...dar inainte nu aveam asa ceva ... adica intr`un timp mama a vrut sa vada si n`veam nimic :P insa peste un an na....:))
andacos spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Vee
da stiu...dar inainte nu aveam asa ceva ... adica intr`un timp mama a vrut sa vada si n`veam nimic :P insa peste un an na....:)) |
Pai...cu cit inaintezi in virsta...sunt si mai vizibile asimetriile astea!
Dana
Natasa spune:
Esti amuzanta :) Lasa-ti ochii in pace si nu-ti mai lasa bretonul peste ei. Trece dupa ce te obisnuiesti cu noua freza.
Allure spune:
se corecteaza cu make up(iluzie optica)
cind ai breton peste ochi, normal ca nu se vad asimetriile...
si eu am o sprinceana mai sus si una mai jos...ata ete!...se cheama personalitate ![]()
pune-ne poze ca sa ne dumirim :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
"To lengthen thy life, lessen thy meals" Benjamin Franklin
"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X
www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">my target :)
www.flickr.com/photos/42726167@N06/sets/" target="_blank">halfway there
blue eyes spune:
se mai intampla si altora ![]()
- fara breton http://cm1.theinsider.com/media/0/83/71/shannen_doherty_2.0.0.0x0.286x400.jpeg
- cu breton http://www.superiorpics.com/wenn_album/Shannen_Doherty_-_walks_away/Shannen_Doherty_001_120908.jpg
daca te deranjeaza asimetria, lasa-ti din nou breton; simplu ca buna ziua!
Vee spune:
| citat din mesajul lui Allure se corecteaza cu make up(iluzie optica) cind ai breton peste ochi, normal ca nu se vad asimetriile... si eu am o sprinceana mai sus si una mai jos...ata ete!...se cheama personalitate pune-ne poze ca sa ne dumirim :) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet. "To lengthen thy life, lessen thy meals" Benjamin Franklin "Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">my target :) www.flickr.com/photos/42726167@N06/sets/" target="_blank">halfway there |
poza e facuta mai asimetrica n`am un ochi mai jos =))
http://i50.tinypic.com/2hgbvjl.jpg